Дискова херния - 13

• 131 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Много пъти съм се чудила защо в тази тема постоянно има нападки
Според мен във всяка здравна тема има по нещо такова.Ежедневието на повечето хора е доста напрегнато,живеем "на педал",и в комбинация със силните ни болки и страха "какво може да стане утре" не винаги успяваме да останем спокойни.

# 181
  • Варна
Да се оплача,от днес съм отново на инжекции.5 дни алмирал,милгама,баклофен и диклопрам.
Преди 20 дни се върнах от Павел баня,бях доста по добре.
Болките се появиха изведнъж.Имала съм изменение на шиините прешлени и затова имам болка и парене и в ръката.
Зная, че инжекциите са много вредни, а тази година за втори път прибягвам до тях.
Вече незная какво да правя,посъветвайте ме.

# 182
Много пъти съм се чудила защо в тази тема постоянно има нападки
Според мен във всяка здравна тема има по нещо такова.Ежедневието на повечето хора е доста напрегнато,живеем "на педал",и в комбинация със силните ни болки и страха "какво може да стане утре" не винаги успяваме да останем спокойни.
Просто направих паралел между атмосферата в темата преди години и сега. Тогава хората взаимно са си помагали.

# 183
Не съм съгласна  с израза "... Да бе длъжни, има си правила. Не може за една глезла/глезльо целият персонал да се върти на пета по 24 часа.  ..."
Лекарите  не са длъжни  по 24 ч. да ни ухажват , но пък нас ни ЗАДЪЛЖАВАТ  да се осигуряваме  за всеки  хонорар /заплата/ , който вземем , а срещу това в общия случай не получаваме  НИЩО .
Отиваш при личния , не ти дава талон , а се опитва  да ти набута  обезболяващи , каквито и сам си взимаш . Отиваш на невролог  платено , после  ІІ  и ІІІ преглед /пак платен /  и това дразни .
В България  лекарите обичат  да са  осигурени  с "държавното"  по здравна каса , а отделно очакват бонуси . Това е гадното и за това  врим , оплакваме се и се опитваме да си помагаме тук в този форум  Peace.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 18:22 от Ели-фен

# 184
Здравейте ! Бих искала да попитам дали имате впечатления от проф. Цеков от Токуда ?

# 185
Здравейте ! Бих искала да попитам дали имате впечатления от проф. Цеков от Токуда ?
Ходих при него на консултация /преглед/ , когато работеше в "Св. Иван Рилски" - беше завеждащ  детското отделение по неврохирургия .  Той ми е единия вариант  , ако се сдухам съвсем .Чувам много добри отзиви за него  Peace

# 186
Благодаря ! Мъжът ми утре е на преглед при него и евентуално ЯМР. Аз също ще споделя.

# 187
Здравейте, търся да закупя 10 бр. ампули Дискус композитум от този с 37 съставки. Моля ако някой има възможност да ми продаде.

# 188
Марчева, много си зле, не само с радикулита! Naughty

Аз кристално кълбо нямам, това лекар ми го е казал.
Но ти как разбра от коя провинция съм, колко пари имам и всичко останало, пълна мистерия! Shocked

От толкова години пиша в този форум, в такава тема, с толкова нападки и груби потребители, не съм попадала! Stop

# 189
Записвам се да следя новата тема.И да дам отчет все пак.😀От 10години съм с установена на скенер Дх медианна на Л5-с1и протрузии над тях. С хомеопатия задържахме положението някак си, но хомката излезе в дълъг болничен (и те са хора и се разболяват) и от тогава при мен положението е АД! Цяла зима съм на инжекции през 2 седмици +химии разни. Резултат - 0!Направих ЯМР, потвърди се старата диагноза.Неиздържаща седмици подред да гледам само тавана от леглото си, отидох във ВМА при др Наков . Двама доктори гледаха изследванията и бяха категорични, че е рано за оперативно лечение. Препоръчаха ми физио (правих,резултат -0,а джоба е три пъти по - лек) и консултация при Стоев "за нещо по -щадящо"...озон или лазер.
Като цяло съм много объркана, болката ме подлудява.Мисля си дали да не пробвам първо с хом инжекции Дискус? Дайте съвет, моля.

# 190
  • София
elenia,
отваря нова клиника в Бг за гръбначни заболявания https://news.bg/health/u-nas-otvarya-vrati-edinstvena-po-roda-si … abolyavaniya.html
Надявам се да ни бъде от съществена помощ, аз съм решила следващата седмица да се обадя и да си запиша час.

А ето и сайта http://www.americanspinalclinic.com/?page_id=2907&lang=bg

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 23:25 от Kari-em

# 191
Благодаря ти за полезната информация. 😘

# 192
  • София
Здравейте!
Много моля да ми препоръчате добър невролог в София, който приема с направления. Имам три дискови хернии в областта на шията, установени с ЯМР преди 4 години. Досега не съм имала сериозни оплаквания, но от един месец съм с болки и ужасни прилошавания в главата, нещо като световъртежи, но не точно.

Четох назад, но много теми са изписани и е невъзможно да изчета всичко. Много, много моля за препоръки...може и на лични. Благодаря!

# 193
  • София
Марчева, много си зле, не само с радикулита! Naughty

Аз кристално кълбо нямам, това лекар ми го е казал.
Но ти как разбра от коя провинция съм, колко пари имам и всичко останало, пълна мистерия! Shocked

От толкова години пиша в този форум, в такава тема, с толкова нападки и груби потребители, не съм попадала! Stop
Аз се оправям и вече ходя, та твоето мнение, че ще се гътна окончателно не излезе вярно. Кристалното кълбо те излъга.
Единствен който може да казва дали някой ще се оправи или ще си напълни дупката ,както ти предположи , а тя никога няма да го направи е Дренка, защото е лекар и разбира повече от всички нас, вярно нервничи защото ни чете глупостите на поставяне на диагнози през екрана.  До момента тя грешно решение на въпрос не е дала, а само ни предпазва от взимане на грешни решения, а те понякога са опасни.
Отиди си в ъгъла и се срамувай от това което си пророкувала и повече не се занимавай с мен. Аз ще се оправя, както ти казах вече ходя.
Отсвирена си!

elenia,
отваря нова клиника в Бг за гръбначни заболявания https://news.bg/health/u-nas-otvarya-vrati-edinstvena-po-roda-si … abolyavaniya.html
Надявам се да ни бъде от съществена помощ, аз съм решила следващата седмица да се обадя и да си запиша час.

А ето и сайта http://www.americanspinalclinic.com/?page_id=2907&lang=bg

Благодаря! Много полезна информация. Ще я ползвам още другата седмица и ще споделя какво са предложили. До момента в България нямаше такъв вид лечение, поне аз не бях чувала, а само чела. Най-близко беше в Солун и се бях свързала с доктор, но излязох несериозна за което сега съжалявам.
Първия линк при мен не се отваря.
Допълвам се: записах си час  за преглед - 40 лв. - началото на м. юни. Ще споделя. Условието е да сме с панталон.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 10:15 от marchеva14

# 194
Рядко невъзпитано същество си! Naughty
Аз теб не съм те обидила, ти изсипа тонове обиди!

Хората си правят изводите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт