Дискова херния - 13

• 131 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Какво видях още, в едната част лежеше една жена, пациент, която беше обхваната с някакви въжета,  колани и пружини, вероятно това беше вид екстензия на гръбнак, но тя си лежеше съвсем спокойна, на лицето ѝ нямаше изписана болка....не знам дали съм права.
marchеva14,
Много Благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet
Точно тази екстензия ме интересува.
В момента сме в Павел Баня.
Правят такава, но не са доразвили метода си, който е само в една равнина. (80-те години)
Принципът е да се "отворят" прешлените и да си заемат правилното място без да притискат.
Гледах клип за типа екстензия, който прилагат в тази клиника.
Тя е съобразена с ъгли и не е в една равнина.
Болка няма при тази процедура.
Чудя се дали от Павел Баня да не тръгваме със синът ми към София?  newsm78
С предварително записване ли са прегледите?
(Да, прочетох, че сте имали час.)
ПП Има ЯМР. Това са снимки от скенера:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 12:54 от Анонимен

# 286
Др се казва Асен Хаджиянев и работи в Иван Рилски. Просто незнам дали ще мога да ида на още една консултация живея на 200км. от София и пътуването ми е ад. Незнам ще помисля. Благодаря ви момичета.
Мигленка , УСПЕХ ! Да тичаш  скоро  след бебока  Peace
marchеva14 , БЛАГОДАРЯ за  епизод 1 , с нетърпение макам еп. 2  Grinning !

# 287
  • София
...........
marchеva14 , БЛАГОДАРЯ за  епизод 1 , с нетърпение макам еп. 2  Grinning !
Точно епизод № 1 съм за момента....много ме разсмя... Joy Joy Чакай епизод № 2.... Simple Smile

Пав 1 извинявай, че така на бълг. език тт цитирам ника, ама ми се изгуби езиковата лента и ми е по-трудно с алт и още там каквото си беше, стои си в Павел баня, няма да загубиш нищо, време имаш и за американците, но все пак знай че прегледите им вървят напред с времето  и има интерес определено.
Много хубави снимка, като картинка са, ама нищо не разбирам, май на едно място видях нещо ама ако е така то е много долу към Л3 или Л 1 ..2  не знам. Тази екстензия от която мен много ме е страх, я видях на живо. Какви са последиците, добри или лоши, не зная и няма как да питам. Ако ми я приложат веднага ще ви кажа.

Мигленка, успех голям ти пожелавам.! Няма начин, да няма начин, това е.  Ще се оправиш, мила.  То съвети всеки раздава на куп, ама и аз да те посъветвам нещо,, ако идваш обратно в София ,веднага при проф. Габровски - син, той е нашето чудо на неврохирургията, ако  си за операция, ако си за друг начин... не знам, не съм чувала.

# 288
Привет.Щом съм  тук, значи "положение не добро",както казваше една руска докторка. Laughing
Преди седмица бях отново в криза, пих пак пахчета и като се позакрепих, започнах с Дискуса. Добре вървяха до петата инж.Развихрих се в домакинството (а може би малко повече )Сортирах зимни и летни дрехи,  и пак ме сполетя алергията от прах.Два дена кихане, хрема и сега пак съм на легло. Днес бих петата инжекция. ..Дано минава бързо. ..
Да питам, колко от вас са пили прото- бля -бля ензимите(не им запомних името)
Споделете, че май само това не съм пробвала, пък чета, че едва ли не било панацея за всичко. ..

# 289
И мъжът ми го е страх да кихне. Последния път това го накара да отиде най-сетне на лекар.

# 290
Уф и мен от кихането най ме беше страх... Голяма гадост  #Crazy

# 291
Гадост си е, да. А, да кихнеш на прясно секцио си е още по- гадно. LaughingЩом да го помня с години.  Confused Ми такива сме ние алергичните,  какво да се прави.
Снощи пих един Ериус,  че не се издържаше и си мисля, че той нещо разбута действието на Дискуса. .. newsm78

# 292
 Теичка ,кихаме здраво подпрени с гръб към стената,или в легнало по гръб положение! Ако няма стена,врата,..,като наближи кихане,обхваща здраво кръста отзад с двете ръце,стяга се изправен и киха. Отстрани сигурно е смешно,но какво да се прави. Sad

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 15:38 от kiki1000

# 293
Ще му кажа как да се хване...

# 294
Здравейте,днес бях на контролен преглед в Пирогов(един месец след операцията) на диск.херния л5с1 при проф.С.Габровски и каза,че всичко е ок.А и аз самата се чувствам перфектно;) БЕЗ ГРАМ БОЛКА поне за сега!

# 295
Здравейте,днес бях на контролен преглед в Пирогов(един месец след операцията) на диск.херния л5с1 при проф.С.Габровски и каза,че всичко е ок.А и аз самата се чувствам перфектно;) БЕЗ ГРАМ БОЛКА поне за сега!
Това е чудесно! 🎈 Много се радвам да чуя,че  някой се е избавил от болестта!
Може ли подробно да разкажеш кой те насочи и как изобщо протича всичко. Какъв вид операция ти правиха? Аз съм със същата херния и през 5-7дни се истезавам в адски болки.Не издържам психически вече. Преди 2 месеца ходих при неврохирург и ми отказаха операция. Обичайните лекарства не ми помагат вече.Започнах Дискуса, на 5тия прием имам отново криза (чета,че са възможни такива реакции), но този път беше много по-силно с тежест в двата крака, не мога да вървя. Въпреки това упорствам, не влизам в болница,  искам да приключи курса с Дискус К.

# 296
Това е чудесно! 🎈 Много се радвам да чуя,че  някой се е избавил от болестта!
Може ли подробно да разкажеш кой те насочи и как изобщо протича всичко. Какъв вид операция ти правиха? Аз съм със същата херния и през 5-7дни се истезавам в адски болки.Не издържам психически вече. Преди 2 месеца ходих при неврохирург и ми отказаха операция. Обичайните лекарства не ми помагат вече.Започнах Дискуса, на 5тия прием имам отново криза (чета,че са възможни такива реакции), но този път беше много по-силно с тежест в двата крака, не мога да вървя. Въпреки това упорствам, не влизам в болница,  искам да приключи курса с Дискус К.
Cry Съчувствам ти , аз повече от месец съм  на  лекарства  - на два транша с по  2-3 инжекции  в началото .Толкова дълго  до сега не ме е стоварвало . Днес започнах физиотерапия  - някакви две  нагревки .После ще направя и няколко тангентора и кални апликации през ден .
Все още не се решавам  да взема  Дискуса . Ще питам утре физиотерапевта  дали знае нещо  за тях , но  силно се съмнявам... newsm78

# 297
Все още не се решавам  да взема  Дискуса . Ще питам утре физиотерапевта  дали знае нещо  за тях , но  силно се съмнявам... newsm78
[/quote] Ели-фен , аз когото съм питала от моите,и личният ми лекар,и познат кинезитерапевт,и невролога,никой не е чувал за тях.Дори невролога малко обидено ми отговори:"Аз нямам доверие на хомеопатията,за мен това не е лечение!" ,и си ни изписва всеки път едно и също,на повечето си пациенти.Това е,никакъв напредък нямат някои,имам чувството,че ние пациентите се интересуваме за нови методи и лечения и четем повече от доста от тях,най-вече в малките населени места.За съжаление.

# 298
.Дори невролога малко обидено ми отговори:"Аз нямам доверие на хомеопатията,за мен това не е лечение!" ,и си ни изписва всеки път едно и също,на повечето си пациенти.Това е,никакъв напредък нямат някои,имам чувството,че ние пациентите се интересуваме за нови методи и лечения и четем повече от доста от тях,най-вече в малките населени места.За съжаление.

[/quote]
За съжаление си права,  малцината са лекарите,  които признават хомеопатията,  като успешна медицина.За щастие, моето джи пи е солидарно с моето лечение,  защото е свидетел какви чудеса свърши хомеопатията с децата ми, а и с мен.Вижда също, че и предписаната "кофа" лекарства не помага. Всички доктори (в това число и невролози най-вече), според мен са наясно, че пвс и обезболяващи действат до един момент,  това обаче не им пречи да се правят на разсеяни...
P.S За протокола кризата ми отминава,днес вече седя и вървя. Далеч не се чувствам стабилна, но от вчера имам подобрение.Засилих Дискуса на всекидневен прием. Пише,че при криза се слага всеки ден.

# 299

За съжаление си права,  малцината са лекарите,  които признават хомеопатията,  като успешна медицина.За щастие, моето джи пи е солидарно с моето лечение,  защото е свидетел какви чудеса свърши хомеопатията с децата ми, а и с мен.Вижда също, че и предписаната "кофа" лекарства не помага. Всички доктори (в това число и невролози най-вече), според мен са наясно, че пвс и обезболяващи действат до един момент,  това обаче не им пречи да се правят на разсеяни...
P.S За протокола кризата ми отминава,днес вече седя и вървя. Далеч не се чувствам стабилна, но от вчера имам подобрение.Засилих Дискуса на всекидневен прием. Пише,че при криза се слага всеки ден.
Попаднали сте на добро Джи пи! Относно кризата,много се радвам,че се повлиявате добре от Дискус-а ,и аз съм доволна от него! До сега имам 3 курса през 2 месеца и ако всичко е наред  Praynig ще го слагам пак есента профилактично.Възтановяването е бавно,но имайте търпение и вяра!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт