Професионални серии за коса - тема 105

• 67 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета, според вас възможно ли е такава цена на Алтерна:

http://www.enzo.bg/alterna/caviar-repair-shampoan-za-mignoveno-vzstanovjavane/  newsm78

# 16
  • Бургас / София
Епона, благодаря за темата. bouquet
Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции? Да, Мароканското олио, Ампули Денсифик 2 бр. и Мултифункционална терапия на Секси Хър, ако има още намаления чакам си гребена ще си поръчам и нещо на Ливинг Прууф.
2. Ще си правите ли специална Великденска прическа? Няма да си правя, а мислих но понеже
ще пътувам и няма да имам време да ходя от един град в друг.
3. Нощен ритуал нямам.

# 17
Страхотна нова тема... Hug
По въпросите:
1. Не съм гледала сайтовете за промоции и не мисля да ги гледам... От мила съфорумка си взех серията Тен на Алтерна и ми предстои друго поделяне на балсама на Алтерна рипеър... Имам прекалено много продукти, не смогвам да ги ползвам и залежават, а аз не обичам да трупам излишни неща... Като че ли за момента нямам и желание да пробвам нови серии, направо не мога да се позная... Mr. Green
2. Не смятам да си правя специална прическа, може евентуално да се подстрижа леко върховете...
3. Преди лягане ако на другия ден почивам си позволявам да си намажа косата с пре-уош някакъв или с масла... Но ако съм на работа, може само да сложа някакъв серум за скалп и то от тези немазните, които не остават по косата и не я правят да изглежда като мръсна... Не сресвам много косата, защото съм забелязвала от много ресане ми се омазнява по-бързо скалпа. Понякога си правя хлабав кок, за да не ми се заплита и къса косата по време на сън...
Може ли да помоля когато споделяте каква нощна грижа ползвате, да давате линк...  Тези продукти не са много познати и понякога само марката им, не ми говори нищо... А искам да си взема нещо за подхранване на косата и скалпа и за през нощта... Peace Затова ще ви следя... Laughing

daredevil, възможна е... Аз моя коплект ш+б си го взех от чужбина за 50 евро общо... Peace Това е една добра цена...

# 18
Здравейте и извинявайте, че така нахлувам. Някоя мила дама има ли излишен промо код за Златна рибка?  bouquet

# 19
  • София
daredevil, възможна е... Аз моя коплект ш+б си го взех от чужбина за 50 евро общо... Peace Това е една добра цена...
Да, аз вече подлагам на съмнение такива разлики и исках да питам по-вещи от мен Simple Smile

Благодаря!  bouquet

# 20
Епона, благодаря ти за новата темичка!  bouquet

1. Покрай промоциите си поднових някои неща на Марокан и Макадамия.
2. Няма да правя прическа.
3. Аз обикновено мия косата вечер, слагам си финишите, издухвам леко...ако преди лягане все пак усетя по-сухи крайчетата слагам още малко олио. Имах нощната грижа на Ливинг, но ми свърши, иначе и тя е чудесен продукт!

Алекс, на въпроса ти от миналата тема - от двата вида термо спрей на Ливинг за мен по-хубавия е този от Restore серията, има омекотяващ ефект повече. Черния не го усещаш като нищо, освен явно да пази косата, но пък така идеално може да си съчетаваш с други финиши. Общо взето и двата са добри.

# 21
Линде, черния термозащитен спрей на Ливинг, дето се води за изправяне ли имаш предвид? Ако да, има ли фиксация?

# 22
Феерийка, същия Peace Няма фиксация, поне аз не съм усетила. Единствено с текстуриращия им спрей се усеща лека твърдост, но то си е нормално за такъв продукт.

# 23
Феерийка, същия Peace Няма фиксация, поне аз не съм усетила. Единствено с текстуриращия им спрей се усеща лека твърдост, но то си е нормално за такъв продукт.

Много ти благодаря. И понеже винаги си много отзивчива, благодаря и за отговора на следващия ми въпрос: на суха или на влажна коса го използваш? /този за изправянето/ bouquet

# 24
 Grinning Hug
И по двата начина слагах - на мокра коса, сешоар, евентуално преса; или на суха коса преди преса/маша.
Общо взето все както пише в сайта стриктно изпълнявам Mr. Green

# 25
Момичета, имам въпрос към тези, които ползват тeрмозащитата  за преса и сешоар на Sexy Hair и също така са ползвали Цимент термик. Бихте ли ги сравнили? Имам и ползвам Цимент термик, но се чудя сега дали да не поръчам и Sexy Hair. За нея чета доста хубави отзиви, но ми се иска да направя сравнение с Цимента.

# 26
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
1-все още обмислям
2-прическа,ще пропусна
3-нямам такъв ритуал.

# 27
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Епона,чудесно подбрани снимки в интрото.

Днес си взех някои неща,на Алтерна : детокси червения шампоан с детелината и CAVIAR style
RAPID REPAIR SPRAY,който е за разкош (инста блясък,хидратация и УВ защита).Хареса ми,че може да се ползва и на суха коса,ей така...по няколко пръскания през деня,за рефреш.Ухае много приятно.
Шампоана не знам кога ще пробвам.
Имаше намаление на Goldwell и си взех шампоан/маска Kerasilk Ultra Rich Keratin Care,силно протеинова била?Ще пробвам следващия път.

На въпросите,Великден тук мина отдавна.Не съм правила специална прическа.Преди заспиване слагам нощна грижа(когато на другия ден ми предстои миене) или пръскам някакъв спрей(когато се сетя).Спя с хлабаво вързана опашка,за да не се деформират дължините от ластиката.  Simple Smile

# 28
  • Златна Добруджа
Добро утро.
Все още обмислям какво да си купя от тези намаления. Установих, че на моята коса с фин косъм добре действат комбинациите от шампоан за обем плюс изглаждащ балсам на дължините. Затова имам нужда от помощ. В момента ползвам шампоана на Джойко за обем, който е на привършване. Колебая се дали да го подновя или да взема друг и заглеждам този на Керастаз. Някакво мнение за http://www.zlatnaribka.com/kerastase/volumifique-za-obem/shampoa … olumifique-250-ml? Шампоанът им за блясък също привлече вниманието ми http://www.zlatnaribka.com/kerastase/cristaliste--za-blyasak-s-t … ristaliste-250-ml. Явно е по-непопулярен в темите, но все пак някой ползвал серията има ли? Благодаря предварително на отзовалите се!

# 29
  • Пловдив
Добро утро и благодаря за страхотната нова тема,която лично на мен ми е много полезна bouquet!
По въпросите:
1.Взех си само балсама от червената серия Pro Fiber.
2.Прическа няма да си правя,но ще съм с най-готината ежедневна Laughing.
3.Нямам нощни ритуали,но понякога преди лягане слагам някакво олио по краищата за да не се заплитат през ноща.

Общи условия

Активация на акаунт