Професионални серии за коса - тема 105

• 67 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря за темата  bouquet.

Алекс, на въпроса ти от миналата тема - от двата вида термо спрей на Ливинг за мен по-хубавия е този от Restore серията, има омекотяващ ефект повече. Черния не го усещаш като нищо, освен явно да пази косата, но пък така идеално може да си съчетаваш с други финиши. Общо взето и двата са добри.

Еййй, супер  Hug. Точно Рестор визирах, но май само аз съм си знаела, че него имам предвид  hahaha. Много благодаря!
Което отговаря и на първия въпрос от темата: ще си купя термозащитата и НИЩО  друго, просто защото нищо съществено не ми трябва на този етап. (може и някоя ампулка)

Специална прическа при фризьор няма да си правя за празника, но аз винаги съм с ежедневна, ако така мога да се изразя, което ще рече задължително или преса или маша, по-рядко ролки, щипки, фиби и т.н. "Ненаправена" (забравих как му казваха на пловдивски жаргон) не съм излизала от вкъщи от близо 20 години. Не си харесвам косата самоизсъхнала.

От мига, в който открих нощната грижа на Ливинг Прууф, приключвам вече втора опаковка. Пристрастена съм. Ухае ми божествено и на сутринта косата ми е омекотена и подредена.

# 31
  • София
Момичета, според вас възможно ли е такава цена на Алтерна:

http://www.enzo.bg/alterna/caviar-repair-shampoan-za-mignoveno-vzstanovjavane/  newsm78
Възможно е всичко.
Но официален и единствен вносител за България е Best brands, на Alterna, както и други луксозни козметични марки. Магазините на Златна Рибка и онлайн магазина на Арлен се зареждат от тях. Познавам лично президента на фирмата, имам пълно доверие в дамата и автентичността на продуктите им. Цените им са високи, защото стоката идва от Европа и те я заплащат в евро/паунд, не в щатски долари.
 Alterna, имат марково позициониране във фризьорски салони със собствени магазини. Това е условието им за продажба. Рибката имат магазин и салон, Арлен също. Енцо нямат. Споделям това, което знам.  Peace
 Аз самата не притежавам нито една серия ш+б+м на Alterna. Само финиши.
 Решението кое от къде да се закупи, винаги е било на клиента, но информирано!  Wink bouquet

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 09:48 от Denisha

# 32
ЕПОНА,благодаря за новата тема  bouquet Прекрасно оформена,с дъх на Великден,пролет и радост  Hug
1. Купихте ли си нещо за косата от Великденските промоции?
Благодаря че включи въпроса  Hug Heart Eyes
Накупих доста неща.Но бяха с огромна отстъпка и нямаше как да подмина  Mr. Green Хидратиращи маска,шампоан и ампули на Вела SP,балансираща(за чувств.скалп)маска пак на ВелаSP,маска за блясък за суха коса на Чи  Crazy
2. Ще си правите ли специална Великденска прическа?
Ако се събираме с приятели,което е много вероятно,ще се постарая косата ми да е много по-накъдрена  Flutter
3. Какъв е вашият ритуал за косата и скалпа преди сън?
Много често се омазвам или с масла или с пре уош.Мисля да включа и еластисайзъра другия път,че все го забравям.

МЕНТИНА,пробвала съм и двата вида шампоан Кристалист+балсама.Много странно,но ужасно отнемаше от обема на косата ми.Иначе въпреки мнението на някой ползвали шампоаните че остъргват,аз ги усетих много нежни и омекотяващи.Явно пак е до коса  Peace

# 33
  • Златна Добруджа
Bubka Simple Smile, благодаря! Може би все пак няма да рискувам с експерименти, а ще заложа на изпитаното и ще поръчам Джойко за обем.

# 34
Джойко за обем е много хубав шампоан. На Редкен - зеления - също дава супер обем, така че, ако това е целта, препоръчвам. Денсифик на Керастаз - също. Но са силни шампоани, комбинирай с подхранваща/хидратираща маска: Маскинтенз, Хрома рич на Керастаз, на Макадамия, на Мароконоил, от синята серия на Джойко.

# 35
  • Златна Добруджа
Аглая Епанчина, благодаря за съвета. Ще поръчам на Джойко. Аз го комбинирам с изглаждащия на Джойко или с маската с оранжева капачка на Мороканойл, като накрая добавям от червения серум на Профайбър. И с двете комбинации косата ми е жива, подвижна, с лъскав косъм.

# 36
1. Засега нищо не съм си взела за коса от промоциите.

Всъщност свършват ми ампулите на Напура, но искам да взема нещо друго за разнообразие. И се чудя дали да е лосионът на КЮН или серумът на АЛТЕРНА? Реално като сметнах цената за един мл. и този на Алтерна дори излиза по-евтино.

Дайте по един глас, моля?  Praynig

2. Нищо по-обичайно от ежедневните ми неща.

3. Някой път сплитам на плитка или завивиам, за да е по-равномерно начупена на сутринта. Никога не спя с нещо по косата, защото винаги мия в края на деня. Ако не съм ползвала грижа за скалпа преди миенето, слагам нещо.

Дениша, абсолютно и аз мисля, че можеше да има и по-полезни въпроси, но много малко хора изобщо се включиха с предложения.

Lirena, според мен термото на Секси е по-скоро хидратиращ (косата ми с него е мека, бляскава, но държи форма с фиксацията, която не се усеща), а Циментът протеинов (косата ми е леко втвърдена). Първото дава защита до 230 грдуса, второто до 180. Затова ако се ползва преса, по-ниските температури не ми се струват достатъчно надеждни.

# 37
  • Варна
Здравейте!
Бих искала да Ви попитам за мнения за продуктите на "Miriam Quevedo"? Нова съм в манията си за продукти за коса... Изчетох доста от темите Ви. Просто сте като енциклопедия! Адмирации!  bouquet
Имам тънък косъм, небоядисвана коса, дължина до раменете... Реших да си взема продукти на Керастаз, но попаднах на тези "Miriam Quevedo" и искам първо да се допитам до Вас.
Хубав и слънчев уикенд на всички!  Heart Eyes

# 38
Момичета много се интересувам за нощната грижа . Направих ремонт в спалнята и от тогава настана пълен кошмар за косата ми.Дали се образува влага не знам но косата ми сутрин е като ударена от дъжд мълния и прочие.Както и да я изправя с преса ,на сутринта няма и следа . Дори гланца на Лореал издъхна за 2 нощи.Сутрин рано излизам така че моля за съвет за нещо без отмотмиван До колкото знам е вредно нощем да се опъва и връзва. Моля помагайте
По другите въпроси след работа ще мина през рибата (много коварно ми е на път😀 и мисля да пробвам Еластисайзера ..и нещо на Напура вече съм им фенка .Прическа ...ако не открия нещо срещу проблема с тази влага ще е ..."авангардна вещица"😀

# 39
Благодаря за новата тема, прекрасна е!  bouquet
От текущата промоция още нищо не съм си взела, а може и въобще да пропусна. Все още имам неизпробвани нови продукти и ми се ще да понамаля запасите.
Специална прическа за Великден не смятам да правя, ежедневна - да.
Нощен ритуал за коса - ползвам нощните грижи на Ливинг пруф и на Гроу Джорджоус , понякога пръскам и терапията против стареене на косата на Напура. В момента ползвам серум за скалп на Гроу Джордожоус, който нанасям също вечер.

# 40
Аз проблема с влагата съм го решила радикално. Ходя си къдрава. Ако все пак държа цял ден да съм с изправена коса, преди пресата пръскам с Ironclad на Joyco, а след нея с лак Elnette и всичко е бетон до другата сутрин.  Laughing За къдриците ползвам на влажна коса крема Tigi Foxy Curls, а за вкарването им в ред Tigi Dumb Blonde Smoothing Stuff, в който продукт съм влюбена. Оправя всичко, а аз по принцип съм може би най-рошавият човек на планетата рано сутрин.

Искам да се оплача, че маслото на Moroccanoil при мен не прави нищо. Ама абсолютно нищо. Добре че взех малка опаковка за проба.

# 41
  • Стара Загора
Епона, аз лично съм доволна от  серума на Кюн.Лекичък, неутежняващ продукт.Преди ми падаше доста повече коса докато в момента почти няма нападали косми.Съдя за това най-вече когато се къпя.Купила съм си и серума на Алтерна,но за момента отзиви не мога да дам.Мисля да го почна след като приключа с този на Кюн или пък може да почна първо на Вела. Ще видим в крайна сметка какво ще реша.

# 42
Аз искам да попитам за ампулите за тънка коса на Вела, някои ползвал ли ги е, понеже са на доста добро намаление в момента?
http://www.arlen.bg/product/3618/ampuli-za-obem-na-tanka-kosa-we … fusion-6x5ml.html

# 43
  • София
От намаленията мисля да си взема Ливинг прууф за обем ш+б, но се двоумя между спрея им за плътност и пяната на 3 мор инчес, моля, ако някой ги е ползвал да даде отзиви. Търся плътност по дължините,  обем и повдигане от корена, косата ми е права и фина, бързо омазняваща се.
Ритуал преди заспиване нямам, винаги спя със спусната коса, когато ще я къпя сутринта преспивам с маслена маска.

# 44
Благодаря за новата тема!  bouquet Много ми допадна зайчето-кок Grinning
Вчера взех от Арлен СС крема на Керастаз, малка опаковка на олиото на Moroccanoil за всеки тип коса и безсулфатен шампоан от Discipline серията. Днес ги получих и веднаха пробвах СС крема. Аромата е много приятен, блестящите частички също ми харесаха. Косата го попи веднага, надявам се няма да утежнява. Благодаря на момичетата, които го препоръчаха. bouquet
Прическа не мисля да си правя за празника.
Спя със спусната коса. По навик за да не ми е топло на врата, я повдигам нагоре. Много рядко преспивам намазана с масла, но не ми е конфортно.
Вчера дадох пореден шанс на Наши Phyto repair шампоан и балсам и беше за последно. Така и не се харесахме. Косата ми стана суха и твърда. Оформих с Ровента четката и бамбуковото термо на Алтерна, а също и Керастаз Elixir Ultime за обем. На суха коса добавих доволно количество от Marrakesh Oil Hair Styling Elixir Original, който доста харесвам. И пак си остана усещането за сухота. Днес вече гледам има наченки за омазняване в корена. Може би е тежка за косата ми серия, макар че е сериозно третирана.

Общи условия

Активация на акаунт