Професионални серии за коса - тема 105

• 69 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Дениша,Сетони,Лейди страхотни коси Hug
Косата ми е изрусена и ще споделя моите фаворити
Шампоан-лилав Про файбър
Маска-отново лилавата Профайбър, както и Абсолют липидиум
Пре уош още не съм открила, но заглеждам Тераписта.
Ампули-скоро започнах Анаген и Стаминген на Напура,но все още не мога да дам отзиви,тук бих споменала течната коса на Вела и двустъпковия протеин,които са чудесни за косата ми.
Финиши-още не съм открила идеалният,двойният серум на Липидиум е много добър,но май не е точно финиш newsm78
Дени,благодаря за почерпката Heart Eyes

# 346
Христос Воскресе! Здраве и късмет! easter
Дени, страхотна коса и десерт. Heart Eyes Hug
1. Шампоана е...Терапист
2. Маската е...Терапист
3. Пре уоша е...Терапист
4. Ампулите са...Меди за косопад и фоликули за жени, спрей е.
5. Финишите са...на Керастаз, с предимство Цимента.

# 347
  • Казанлък
Момичета, моля за мнение за ампулите при силен косопад на Напура?

https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … a-kosa-1br-h-8-ml

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 06:56 от kati_kz

# 348
Христос Воскресе! Здраве и късмет за всички !

Влизам с въпрос за новите сухи шампоани на Марокан ойл някой сдобил ли се е с такъв?
Четох доста хубави неща за тях . http://www.arlen.bg/product/3650/suh-shampoan-za-tamni-kosi-s-uv … hampoo-205ml.html по описание изглежда СУПЕР с УВ защита, предпазващ от цъфтящи краища  и т.н Simple Smile .Ако някой го пробва скоро ще изчакам за отзиви .Да знам дали да влиза в списъка с покупки за месец май Simple Smile .

# 349
Феерия, Патенце, благодаря ви  Hug !
Дениша, много е хубаво освежаващо подстригване  Flutter! И аз трябва да отида пак.
За момента само в запазване на цвета са ми насочени мислите, радвам се, че ми паснаха така добре Алтерните, ще направя една схема и дано е успешна...

# 350

https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … a-kosa-1br-h-8-ml
Уникални ампули, 4-5 нанасяния и косопад е аут.
Най-добрите ампули с реални резултати срещу косопад.

# 351
  • София
Патенце, Дени, Сетони благодаря Ви.  Hug  Simple Smile

# 352
  • София
Здравейте дами,
Весели и Благословени празници на вас и семействата ви!  Hug
Дениша, как ми се прияде крем карамел ....
Относно въпроса ти:
1. Шампоана е... Алтерна Рипейр, Керастаз архитект
2. Маската е... Алтерна Рипейр,
3. Пре уоша е... категорично от всички ползвани, резултат виждам от Филип кингсли еластисайзър
4. Ампулите са... Наши фито рипейр, Керастаз фузио дозите
5. Финишите са.. - Мароконаското олио, Наши аргана, Цимента Керастаз

# 353
  • Пловдив
На вас и вашите близки, желая много здраве и благополучие!   Hug

При мен не дадоха резултат.  Ползвах ги повече от месец, два пъти седмично и ги зарязах. Имам още сигурно половин кутия, ще им дам шанс по- нататък. Аз боря след родилен косопад (или след него ме хвана сезонен, знам ли). Миризмата им е отвратителна (а, по принцип не съм чувствителна на миризми), но важно е резултат да има.
Много красиви коси видях  bouquet  

# 354
  • Somewhere far away
Момичета - отново съм тук с въпрос.  Hug

Много пагубно ли ще е за косата ми, ако се боядисам скоро след като вече съм се боядисвала ? Вчера се боядисах с Вела обаче не ми харесва цвета и изобщо не съм доволна, не е това което искам ! Прежалих парите криво -ляво #Cussing out, взех си нова боя, друг цвят и на друга марка и се надявам това да е окончателното решение защото цвета много ми харесва на каталога дано да сттне така и на моята вече изстрадала коса.
Но остава въпросът - колко време след като съм се боядисала -мога отново да се боядисвам?  Blush newsm78

# 355
Не бих се боядисала никога по-рано от две седмици, а цялата коса дори след месец. Приятелките ми, които се пребоядисват и постоянно експриментират с бои и цветове имат изгорели, късащи се и изтощени коси. Не си съсипвай косата, цвета ще го издържиш все някак няколко седмици.
И аз съм пробвала бързо пребоядисване през няколко дни /не изрусяване, известляване, блондори/, резултата беше отчайващ- суха и късаща се коса.

# 356
  • Велико Търново
Дениша, крем-карамелът ти е достоен за Мастършеф Hug
А косата ти е повече от прекрасна... Heart Eyes

За пребоядисването - съм на мнението на Денси Peace

# 357
  • София
Cesari, благодаря ти!  bouquet Ами, идвай ни на гости, има още. А и винаги мога да направя отново.  Wink
Biskvitka, благодаря ти!  Blush  Hug
Скрит текст:
ММ гледа с мен предаването и ме тормози да експериментирам  в кухнята. И то с десерти, основни и тестени изделия.  ooooh!

# 358
  • Somewhere far away
Densi - и аз така си мислех...  bouquet
някак дори и да не го знам и  да не съм чела много по въпроса - не ми се струва редно и приемливо да се боядисвам два дни след като вече съм се боядисала.
 ще почакам, мерси за отговора!

# 359
  • Казанлък

Уникални ампули, 4-5 нанасяния и косопад е аут.
Най-добрите ампули с реални резултати срещу косопад.
Руса мамма, благодаря! А една ампула цялата ли я слагаш или я делиш?

Общи условия

Активация на акаунт