Маги Фикс

• 8 977
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз харесвам пил.каварма и винения кебап.Този за кюфтета въобще не е по вкуса ми, а огретена все едно си сложил върху картофите вегета,бюльон или пикантина-същия вкус става.
Peace

# 31
Използвам само част от фиксовете, най-често за пържените кюфтенца.

# 32
Използвала съм само фикса за огретен. Ами по-безвкусно нещо през живота си не бяхме яли.
Не мисля да пробвам другите, гласувах с пета опция.

# 33
Пържени кюфтета, пилешка кавърма - да Peace
пиле с гъби, огретен - отврат Naughty
винен кебап - долу горе става, но като се прибавят подправки Wink
пълнени чушки  - не съм пробвала newsm78

# 34
Аз използвам фикса за пилешка кавърма и всички в къщи сме мнооооооооооооого доволни newsm10

# 35
Използвам фикса за картофен огретен, но вместо картофи, го правя с карфиол, става фантастично  smile3521

# 36
  • София
Аз случайно попаднах на фиксове на "Пикантина" и взех такъв за винен кебап. На "Маги" не съм пробвала, но този на "пикантина" много ми допадна, стана страшно вкусно.

# 37
Аз случайно попаднах на фиксове на "Пикантина" и взех такъв за винен кебап. На "Маги" не съм пробвала, но този на "пикантина" много ми допадна, стана страшно вкусно.
На Пикантина всички подправки са супер! Peace

# 38
На Пикантина всички подправки са супер! Peace
фиксове пикантина не съм виждала, но пикантината нещо не ме кефи. открих , обаче, вегетина - тя ми харесва! въпреки, че не вярвах, че между разните ми пикантини и вегети има разлика  Wink

# 39
Ползвам само някои от фиксовете.Най-много харесваме фикса за пилешка кавърма.

# 40
  • Велико Търново
Винения кебап ни е любим-лесно,бързо,вкусно!Ползвам ги,но не всичките!

# 41
вчера пробвах сметана и гъби на пикантина - не съм доволна, на маги по-ми харесва.

# 42
Всички ползвам като изключиш фикса за кюфтета ,но аз по принцип не долюбвам и тях де .....  Flutter

# 43
Ползвам фикса за пилешка кавърма и рядко за кюфтета.

# 44
Най-ужасния фикс беше този за пиле с гъби във сметанов сос..Стана ужаааасно рядко, с толкова вода, колкото пише на упътването  Stop НАкрая се наложи да го оправя както мога, че да се яде..За съжаление имам още много от този фикс(щото ги купувам по няколко на веднъж  Close) и ще трябва да го хвърля.

Всички други фиксове-стават.

А, не съм пробвала този за пълнени чушки, щото за целта, трябва сместа за чушките да е пържена, а аз ги пълня със сурова смес.

Общи условия

Активация на акаунт