Маги Фикс

• 8 973
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Всичките ги ползвам, без тази за пълнените чушки,но ще го пробвам и него Peace

# 46
Не обичам този род добавки и до момента не съм ги ползвала! Това не значи, че никога няма да пробвам  Grinning...

# 47
Не  съм фен на добавките в храната - бульони, фиксове, Вегета и производните му, но ги пробвах и фикса за кюфтета и пълнени чушки ми допадна.

# 48
Пробвахме само за кюфтета и ни хареса, другите още не сме... Принципно съм фен на бързо сготвените неща...  Peace

# 49
  • Стара Загора
Най-много ползвам за пържени кюфтета, винен кебап и пилешка кавърма. Grinning Не ползвам за пълнени чушки и огретен защото ще трябва да си ги ям сама Mr. Green

# 50
Най-ужасния фикс беше този за пиле с гъби във сметанов сос..Стана ужаааасно рядко, с толкова вода, колкото пише на упътването 

Всички други фиксове-стават.

А, не съм пробвала този за пълнени чушки, щото за целта, трябва сместа за чушките да е пържена, а аз ги пълня със сурова смес.
да този за пилето е ужасен Peace
а сместа за чушките аз не я пържа а задушавам в микровълновата,от пържено на скъпия му излизат киселини и вкъщи нищо не се пържи,опитай пак става вкусно и ароматно

# 51
Ох,моят син много ги харесва.Ако зависи от него може само с тях да се изхранва.Приготвям ги често  всички- без пилето със сметановия сос.

# 52
Използвам фикса за кавърма, най-вече когато нямама много време. Иначе пробвах за винен кебап и кюфтета, не ми хареса. Колкото до пилето със сметанов сос и гъби - добавяш в соса заквасена сметана и става супер!

# 53
Винен кебап и пил. кавърма ми харесват, но това не значи че ги готвя редовно.

# 54
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Аз харесвам пил.каварма и винения кебап.Този за кюфтета въобще не е по вкуса ми, а огретена все едно си сложил върху картофите вегета,бюльон или пикантина-същия вкус става.
Peace

# 55
Не ми харесаха нещо тези "малки тайни".Може би защото  ние вкъщи не си падаме по силните подправки. Виж Пикантината е друго нещо, откакто я открих не мога без нея.

Общи условия

Активация на акаунт