Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите, които изпитвате?
Бяхте ли диагностицирани с панкреатит?
Правена ли ви е колоноскопия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите, които изпитвате?
-
Бяхте ли диагностицирани с панкреатит?
-
Правена ли ви е колоноскопия?
Да, Красимира е направила както горна, така и долна ендоскопия. От горната ендоскопия й казаха, че има зачервени стени на стомаха, но нищо тревожно. От долната ендоскопия те стигнаха до определено място и тя изпита болка; процедурата беше спряна. Лекарите подозират възможна болест на Крон и искат да направят още една долна ендоскопия.
-
Какво мислите за безглутеновата диета?
-
Какво мислите за извършването на колоноскопия под упойка?
. По горното с Гетамицина съм го изпълнила
. Не знам дали от стреса или нещо хормонално, но и сърцето ми излезе извън ритъм. Ходихме на кардиолог, каза, че няма проблем и хормони на счетовидната съм пускала вс в норма. Та излекувана, не излекувана, върнах се във Варна, като си спазвах диетата: варени картофи, ориз, леки супи без застройки и тн. Нервната ми система не издържаше, мн зле ми беше, след престоя ми в родния ми град около 2,3 месеца бях зле. Малко по-малко гледах да вляза в режим и да се храня нормално, да напълнея и да се възстановя. Започнах да се храня през 2 часа, разнообразно, за да има ефект. 2 седмици добре и наново ходене по 3,4 пъти. Пия тогава Лактафлор Ентерик Екол, а през останалото време си пия само Лактафлор пак миавам на картофи на ориз и обичайните. След това наново постепенно опитвам и др храни и пак се стига до ходене по няколко пъти, като забравих да спомена, че с ходенето има болки, колики, напъни, все едно иска всичко да излезе, каквото имам в стомаха придружено с киселини, болките ми са в ляво от пъпа горе в дясно, до яйчниците. Една приятелка, която е медицинска сестра ми предложи да се направят горна и долна скопия и скенер, за да се види какво е положението. Влязох направиха ми и двете и резултатите са седните :
...