Хасково - 20

• 138 214
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Сега ще ходя заради ехографа на един преглед, защото съм бременна. Иначе се следя при Добрев и съм много доволна, той веднага видя проблема ми( поликистоза).
А при Петров като съм ходила преди да открия проблема, отговорите му бяха заучени като на повечето АГ тук и по принцип," нормално е да ти е нередовен цикъла, като родиш и ще се оправиш" , "пий провозачатъчни" , а аз исках да забременея ... и подобни...
За Трендафилов съм чувала само хубави неща!
От Кабаков не останах доволна аз, пак нищо не ми каза и обърка фоликул преди овулация с киста и пак ме караше да пия противозачатъчни...

# 121
Сега ще ходя заради ехографа на един преглед, защото съм бременна. Иначе се следя при Добрев и съм много доволна, той веднага видя проблема ми( поликистоза).
А при Петров като съм ходила преди да открия проблема, отговорите му бяха заучени като на повечето АГ тук и по принцип," нормално е да ти е нередовен цикъла, като родиш и ще се оправиш" , "пий провозачатъчни" , а аз исках да забременея ... и подобни...
За Трендафилов съм чувала само хубави неща!
От Кабаков не останах доволна аз, пак нищо не ми каза и обърка фоликул преди овулация с киста и пак ме караше да пия противозачатъчни...
То при Петров това е проблема,че винаги „нищо ти няма”, а ако вече проблема стане сериозен, дава ти номер на доктори в Пловдив. Поне при мен всичко беше „прекрасно„ и след поредния преглед забеляза лек проблеми ме изпрати директно в Пловдив. Много хубав и приятен човек е Петров,но само ако несе появи проблем. Както и да е при мен се оправиха уж нещата,но ще ми е обица на ухото. А на теб лека бременност и да ти се роди живо и здраво бебче Simple Smile

# 122
Лошото е, че не само при Петров е така, за много лекари е така. За следене на бременност е същото, ако нямаш проблеми, почти всеки става, но иначе.. Поне те е препратил другаде и това е добре Simple Smile
Недай си Боже да имаш сериозни проблеми, е по- добре в Пловдив или другаде при специалисти.

# 123
Лошото е, че не само при Петров е така, за много лекари е така. За следене на бременност е същото, ако нямаш проблеми, почти всеки става, но иначе.. Поне те е препратил другаде и това е добре Simple Smile
Недай си Боже да имаш сериозни проблеми, е по- добре в Пловдив или другаде при специалисти.

Много лошо, че и при други е така. То моето беше за следене на бременността, но живот и здраве ако имам 2-ро дете, изобщо няма да се занимавам тук с нашите хасковски специалисти, не че в Пловдив са перфектни, но поне там има много хора и си гледат работа(за Св.Георги например), а не да те гледат само като подвижен банкомат, както е тук.

# 124
Аз бих предпочела някой да си каже, че не е вещ по въпроса и да ме препрати другаде, отколкото да си прави експерименти със здравето ми  Peace

# 125
Скоро ми предстои да посетя град Хасково.Искам да попитам какво е интересно за посещение в града освен Богородицата с младенеца.Има ли магазини или сладкарница за турски сладкиши.Има ли нещо по-различно което да се купи от хранителен магазин или заведение.

# 126
Има ли около Хасково борса за цветя?  Rolling Eyes

# 127
  • от един красив град
Здравейте Хасковски мами, аз съм от Димитровград и идвам с въпрос при вас. Трябва ми добър детски пулмулог в Хасково. Спешно ми е.

# 128
Такъв май няма въобще. Преди години веднъж седмично идваше някаква доцентка от Пловдив в Първа поликлиника, но сега не знам.

# 129
За д-р Апостолова се сещам, но не знам дали още практикува в Хасково.

# 130
Практикува, във Военна болница й е кабинета. Миналата година бях водила детето , но въобще не останах доволна. Тя е и възрастна доста...

# 131
  • от един красив град
Освен Апостолова за никой друг ли не се сещате? Надявах се в Хасково да има някой свестен лекар.  Confused

# 132
Ако е за нещо сериозно , тук няма да намериш лекар, за съжаление.

# 133
В Стара Загора медицината е на по-високо ниво от Хасково  Peace

# 134
Преди седмица бяхме при Апостолова и не останах очарована, но ще трябва пак да идем и ще видим как ще е ...

Общи условия

Активация на акаунт