Хасково - 20

• 138 211
  • 755
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте и честита НГ  bouquet
Искам да попитам  - някоя от вас скоро да е раждала в АГО-то? Предстои ми да родя всеки момент, по принцип планът е за болница извън Хасково, но предвид снежната обстановка ако не можем да стигнем нормално, ще се наложи да си родя в Хасково, а нямам идея за нещата, които трябва да се носят там - подозирам, че са доста - имате ли подобен списък? Благодаря предварително  Hug

http://moebebe.com/spisak-za-rodilnoto

# 106
  • хасково
Рали, магистралата е изчистена. Дори да е за два часа пак ще стигнете Пловдив. Леко раждане!

# 107
Благодаря ви  bouquet
Станкова, аз до Стара Загора ще пътувам, за там са плановете, и първото там го родих, но си права, че са разчистени, просто не знам - всеки казва, че вторите много бързо се раждали, та да съм подготвена, ако наистина така се случи  Crazy
Вет, аз неслучайно искам списък конкретно за АГО-Хасково, че в този, който си постнала много работи  Shocked Ох, дано да успея за СЗ, че там освен само личните принадлежности друго не искат  Praynig

# 108
Здравейте момичета! Някоя от вас има ли информация какво е работното време на гинеколога д-р Недко Петров и телефон за връзка? Този, който намерих в интернет не ми свърши работа,а съвсем скоро трябва да го посетя и искам да се свържа с него предварително.

# 109
Здравейте момичета! Някоя от вас има ли информация какво е работното време на гинеколога д-р Недко Петров и телефон за връзка? Този, който намерих в интернет не ми свърши работа,а съвсем скоро трябва да го посетя и искам да се свържа с него предварително.
И аз се интересувам от работното му време, тези дни трябва да ми кажат как е,ако не ти е късно ще пиша!
Иначе при него няма часове, отиваш и чакаш Simple Smile

# 110
S@NDR@ ,много ще съм ти благодарна Wink Аз мисля другата седмица да ходя,така че няма да ми е късно.

# 111
И аз за другата седмица съм се нагласила, та до тогава ще знам и ще пиша

# 112
Mul@n ето номера и графика му:
0878801523/0888150658
Понеделник и четвъртък- 13:30-18:30
Вторник,сряда и петък- 9:00-13:30

# 113
Супер...много благодаря за информацията Peace Сега можем само да си пожелаем всичко при прегледа да е наред  Praynig

# 114
Дано всичко е наред, ти за какво ще ходиш,ако не е тайна Wink

# 115
Аз ще ходя на фоликуметрия.Имам съмнения ,че задържам фоликули и искам да направим едно проследяване.Пусках си хормони ,при които естрадиола ми е леко завишен,а и цикъла ми е доста нередовен...та сега ще търсим причината.Надявам се вече да я открием и да хванем тази прословута овулация  fingerscrossed

# 116
А преди ходила ли си при Петров, за такова проаледяеане, защото аз не  останах много доволна по отношение на проблемите, които имах и неговите реакции.
Аз го измислих за хормони и направление за ендокринолог и тогава станаха ясни нещата.

# 117
Ходила съм при него само един път.Тогава бях на профилактичен преглед ,защото имах засилено бяло течение .Предписа ми някои лекарства ,но не отговори много словоохотливо на въпросите ми.Сега мисля пак при него да ходя,защото се оказва ,че в Хасково няма кой знае какви специалисти в тази област и просто не знам към кого друг да се насоча.Ти по какъв въпрос ще ходиш при него?

# 118
Ходила съм при него само един път.Тогава бях на профилактичен преглед ,защото имах засилено бяло течение .Предписа ми някои лекарства ,но не отговори много словоохотливо на въпросите ми.Сега мисля пак при него да ходя,защото се оказва ,че в Хасково няма кой знае какви специалисти в тази област и просто не знам към кого друг да се насоча.Ти по какъв въпрос ще ходиш при него?
Трендафилов е добъри не изписва лекарства „прост така”

# 119
Аз съм много доволна от д-р Кабаков. В болницата не е приятно, доста се чака, кабинетът не е от най-хубавите, но пък вече има и друг кабинет с/у Кауфланд(не съм ходила, но би трябвало да е по-добре). За мен е много добър специалист, много ми помогна. За съжаление вече не живея в Хасково и се наложи да го сменя.

Общи условия

Активация на акаунт