Хасково - 20

• 138 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли дали община Хасково дава субсидия за новородено хаскпвлииче. Мерси!
Не съм чувала да се отпуска, но би било добре  Wink
Ако питате за еднократна помощ,да има такава.За първо дете е 250 лв.Иначе субсидия няма.

# 151
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли дали община Хасково дава субсидия за новородено хаскпвлииче. Мерси!
Не съм чувала да се отпуска, но би било добре  Wink
Ако питате за еднократна помощ,да има такава.За първо дете е 250 лв.Иначе субсидия няма.
Да, еднократна помощ има и се отпуща от социалните.Аз разбрах, че пита за помощ от общината.

# 152
Благодаря за отговора,
да питах за Общината, защото в някой "поощряват"майките.

# 153
Къде в Хасково се предлагат уроци за рисуване подходящи за 7 год.дете през лятна ваканция?

# 154
Знаете ли, къде в Хасково се предлагат сандали Ipanema?

В м-н Булдозер, на главната, срещу Пощенска банка.

# 155
  • от един красив град
Знаете ли, къде в Хасково се предлагат сандали Ipanema?

В м-н Булдозер, на главната, срещу Пощенска банка.

Много благодаря, изкушавам се да поръчам едни сандали, но проблема ми е с номерата. Направо ще отида да ги пробвам на място.  bouquet

# 156
Дано ги има, тази година не съм влизала, но миналото лято си купих от там.

# 157
Момичета,знаете ли F58 новият мол до колко часа работи в събота?

# 158
Една позната търси спешно квартира ,по възможност на Раковска близо до стол Дрийм(дано не бъркам името)ако знаете някой да дава ще се радвам да споделите.Благодаря

# 159
до 20 часа със сигурност всеки ден,не знам обаче сега дали нямат лятно време до 21ч

# 160
до 20 часа със сигурност всеки ден,не знам обаче сега дали нямат лятно време до 21ч
Благодаря  bouquet

# 161
Някой има ли отзиви за 20 ЦДГ "Весели очички"? За градината се интересувам, не за яслата. Предстои да запиша сина си там, а малко на сляпо кандидатствахме  Simple Smile уж все добри отзиви чувам, но не знам до колко са актуални.

# 162
Здравейте,да попитам  нам,че записванията а Училище са приключили,но все пак имаме ли някакъв шанс сега да преместим синът ми в друго училище.Също така и търся отзиви за добри ясли в града.

# 163
Привет!
Не съм наясно изобщо с приема в яслите,приема само веднъж годишно ли е?
Детето навършва 2г през януари,ако искам да го пусна на ясла през април 2018г,какъв е реда?

# 164
Здравейте. Искам да попитам какво е мнението ви за детска градина "Зорница"?

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 12:26 от despret_

Общи условия

Активация на акаунт