Хасково - 20

• 138 225
  • 755
  •   2
Отговори
# 135
А някой знае ли дали изобщо има съдов хирург в Хасково? Чета за д-р Елкин, от Ст. Загора, уж пише, че преглежда и в Хасково. Някой има ли впечатления?

# 136
Аз съм ходила при д-р Елкин и ми хареса като отношение.Определено е в час с доста неща в материята.Идва веднъж в месеца да преглежда в Военна болница.

# 137
А някой с впечатления за д-р Кавръков? пак съдов и пак май от Ст. З. идва. Дайте координати на д-р Елкин, телефон за записване час или телефон за информация кога идва в Хасково, нещо.

# 138
Благодаря, etta!
Д-р Елкин ще бъде в Хасково на 26.04, часове се запазват на регистратурата на военна болница. Това ми каза той по телефона 😃

# 139
Привет момичета! Препоръчайте ми уролог в Хасково, благодаря предварително! Светли празници  Wink

# 140
Моля за помощ!
Фризьорката ми замина в чужбина и съм в процес на търсене на нова. Искам тя да е наясно с новите тенденции и да умее да ги прилага без проблем. Също така би било хубаво да е и добър колорист. Ще бъда изключително благодарна на всяка ваша препоръка отговаряща на критериите ми.
Осъзнавам, че е невероятно трудно да се намери фризьор, който твори и познава начините за подстригване за различните прически, както и да умее да боядисва кадърно. Помощ!  newsm17

# 141
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли дали община Хасково дава субсидия за новородено хаскпвлииче. Мерси!

# 142
Здравейте Simple Smile Моля, дайте ми координат на д-р Недко Петров. В нета информацията за него е стара. Той преглеждаше във II-ра поликлиника, нали? Предварително ви благодаря Simple Smile Усмихнат ден!

# 143
Д-р Недко Петров преглежда в втора поликлиника.Не дава часове.Отиваш и чакаш да ти дойде реда.Един ден е до обяд,на другия следобяд.Можеш да се обадиш на регистратура да питаш за работното му време.

# 144
Привет Хасковски мами! Запис и от мен  bouquet

# 145
Гледам,че тук много се обсъждат АГ лекари,та и аз да дам мнение за някой.С първото се следях при Кръстева,не останах много очарована от нея родих при Добрев уникален лекар с две ръце съм за него,много внимателен голям майтапчия и е много разбран.Записах се при него за ЖК за второто детенце.отидох на частно за преглед и при Кехайов и той е много добър,той обяснява всичко как е що е,какво е.Предупреди ме,че ще родя доста по-рано от очакваната дата така и стана.За мен най-добрите лекари са именно Добрев и Кехайов в Хасково доказани са в професията си.

# 146
  • от един красив град
А знаете ли, дали в Хасково има добър детски кардиолог? Трябва ми спешно, на малката ми дъщеря и откриха шум в сърцето.

# 147
Ходили сме при Христозова, много е мила и обяснява хубаво. Но ако много се притесняваш - направо в София, в 3-та градска  Peace

# 148
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли дали община Хасково дава субсидия за новородено хаскпвлииче. Мерси!
Не съм чувала да се отпуска, но би било добре  Wink

# 149
  • от един красив град
Знаете ли, къде в Хасково се предлагат сандали Ipanema?

Общи условия

Активация на акаунт