Хасково - 20

• 138 435
  • 755
  •   3
Отговори
# 195
На акбунар мисля,че имаше един,ще разпитам и ще пиша по подробно като разбера Simple Smile

# 196
На Червена стена,"Личо глас",май някъде срещу детската градина се пада,не съм много сигурна.
Там май правят дограма,затова не знам доколко ще свърши работа,но все пак попитай.

# 197
И ти говориш за същия  Wink
Ами защото пиша от телефона и не отворих линка Wink

# 198
 bouquet Благодаря Ви момичета за съдействието, но аз май се оказва, че не съм за стъклар. Идеята ми е да си изрежа отвор във вратата на кухнята, да сложа стъкло и да си направя коридора по светъл по този начин и май май ще имам нужда от услугите на дърводелец. Ако ми дадете съвети и препоръки ще се радвам! Хубав ден!  smile3525

# 199
Здравейте,интересува ме има ли тук мами с дечица от градината по изкуствата,които ще са за пръв път там? Моето дете е на 5 години и ще почва предучилищна група. Директорката беше казала началото на септември че ще се обади на новите деца за родителска но още не е и не знам вече да звъня ли аз...

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 09:12 от despret_

# 200
Аз се интересувам къде могат да ми "претапицират" една кожена дръжка. Трябва да се смени кожата, може би някой който има опит с автомобилни волани..

# 201
Аз се интересувам къде могат да ми "претапицират" една кожена дръжка. Трябва да се смени кожата, може би някой който има опит с автомобилни волани..

Има един човек казва се Динко на ул.Бузлуджа, на гърба на Унсс се пада някъде в едни зелени гаражи от ляво на улицита. На мен ми е "претапицирал" волана на колата, може би ще ти е полезен.

# 202
Някой може ли да сподели гинекологът Делчев, който идвал от София, къде точно преглежда, доволни ли сте и ако може телефон за запазване на час. Благодаря предварително

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 12:08 от milena_dyakova86

# 203
Здравейте, някой може ли да ми каже цената на прегледа при Д-р Тенев в Хасково, както и работното му време...
Благодаря !

# 204
Здравейте, някой може ли да ми каже цената на прегледа при Д-р Тенев в Хасково, както и работното му време...
Благодаря !
Преди време прегледа беше 25-30лв.Работното време не мога да кажа.

# 205
Благодаря, дано и други се включат. В интернет пише от 8 до 18.00 всеки ден в кабинета, но нали се редуват с Честименова и не става ясно кой кога е....

# 206
Ако има телефон може да попиташ, хем и да си запазиш час Wink.

# 207
Здравейте,има ли мами с деца от 3-та група в градината по изкуствата? Да си направим групичка във фейсбук ако няма и да обменяме инфо.

# 208
Откъде мога да си купя домашен сироп от черен бъз?

# 209
Здравейте, бременна съм в средата на трети месец и ми предстои записване за ЖК в Хасково. Някой може ли да сподели мнение за д-р Стефка Христова и дали води раждания.

Общи условия

Активация на акаунт