Хасково - 20

• 138 486
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • от един красив град
Записвам си и аз за д-р Румен Христов. Ако някой има по подробна информация, къде работи в момента или телефон за връзка, моля да сподели. А знаете ли дали се занимава с отстраняване на бенки по хирургичен начин?
Аз лично съм доволна от д-р Василев. Няколко пъти съм ходила при него, но винаги има толкова много жени, които чакат, че се стои с часове пред кабинета. Освен това той така набързо претупва прегледа, имам чувство, че всичко е за пари. Говори едни и същи заучени фрази на всички. Малко си изгубих доверието в него.

# 316
Ето тук има инфо https://business-europe.bg/%D0%B4-%D1%80-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%BE

Лолита, като засстанеш с лице към 1ва поликлиника, тръгваш надясно, по тротоара по Кърджалийска и МЦ ти се пада вляво.

# 317
  • Далече, далече...
Момичета, имате ли впечатления от д-р Мариана Господинова ?  Кабинета и се намира на гърба на аптека Живакова /тази, която е на ул. Георги Кирков/.  Бихте ли я препоръчали като педиатър? Flowers Hibiscus

# 318
Записвам си и аз за д-р Румен Христов. Ако някой има по подробна информация, къде работи в момента или телефон за връзка, моля да сподели. А знаете ли дали се занимава с отстраняване на бенки по хирургичен начин?
Аз лично съм доволна от д-р Василев. Няколко пъти съм ходила при него, но винаги има толкова много жени, които чакат, че се стои с часове пред кабинета. Освен това той така набързо претупва прегледа, имам чувство, че всичко е за пари. Говори едни и същи заучени фрази на всички. Малко си изгубих доверието в него.

Здравей. Не мога да не дам и аз заслужено високата си оценка за д-р Христов. Изключително внимателен лекар. Изслушва и не предписва излишни лечеия или процедури. Високо препоръчвам. Няма място за сварвнение с Василев - гледащ на теб като на ходещ банковат/лично мнение/. Входа на кабинета му се намира тук на втория етаж мисля беше кабинет №12 - , а ето и телефон за връзка - 0888366572, преглежда вторник и четвъртък след 14:30 до към 18:00ч. Успех!

# 319
Имам впечатления от др.Господинова и то никак добри.

# 320
  • Далече, далече...
Имам впечатления от др.Господинова и то никак добри.

Жаба-жабурана, може ли да разкажеш ....може и на лични. Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 321
Някой има ли инфо за кухнята в бадема "две калинки"?

# 322
  • Mostly in my mind
Детските кухни не ги ли снабдява една фирма?

# 323

Някой има ли инфо за кухнята в бадема "две калинки"?

Основно, супа и десерт е 3лв.

# 324
Къде е тази кухня?

# 325
В  кв.Бадема точно до ВиК Бунар.

Аз взех в събота от там на малкия, но не бях очарована.Десерта беше уж крем ванилия, но беше толкова твърд, че и с нож не можеше да се реже.

# 326
Това частна кухня ли е?

# 327
# 328
  • Mostly in my mind
Еха, не знаех, че имаме и частна кухня. Доставят ли по домовете?

# 329
Пише, че правят доставки по домовете.
Навярно не я знаеш, защото я отвориха миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт