Хасково - 20

• 138 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Ремонтът ще е към две седмици... Няколко дни преди да го затворят, т.е. до неделя пренареждаха стока, някои щандове бяха изпразнени и без цени.

# 346
Ами управителката им е вече цяла година там и едва ли ще я сменят, или пък знае ли се ..... А че е мръсно е мръсно на площадката, детето редовно чопли боклуци там Simple Smile

# 347
  • Хасково
Здравейте, търся зъболекар от който сте доволни и който да работи в събота Simple Smile

# 348
Отговорът на ДМ
Здравей, Дани,
dm магазина в Хасково е затворен за ремонт и ще отвори отново врати на 16.06.2018г.
Надяваме след 16 юни да те зарадваме с още по-приветлива атмосфера и освежен вид 🙂
Поздрави и хубав ден!

# 349
  • Mostly in my mind
Ами управителката им е вече цяла година там и едва ли ще я сменят, или пък знае ли се ..... А че е мръсно е мръсно на площадката, детето редовно чопли боклуци там Simple Smile
Явно говорим за различни хора. Тази, която аз имах предвид, преди повече от година съм я засичала. Явно са я сменили

# 350
Здравейте, искам да попитам за отзиви и контакти на аниматори, които идват на място за детски рождени дни. 

# 351
Има ли тук мами на момиченца трениращи в Мега или Виолена? Искам да попитам някои неща.

# 352
Някой посещавал ли е Дентална клиника"Киряков"?
Скъпо ли работят? Със ЗК работят ли?

# 353
Здравейте, искам да помоля за препоръки и лични впечатления за начално училище в центъра.

# 354
  • Mostly in my mind
Някой има ли координати на частната детска кухня? Преди време я обсъждахме.

# 355
В кв.Бадема,до ВИК Бунар.
Тел.за доставки 0899333350
Доколкото разбрах доставката е 1лв.
А менюто е 3лв.

# 356
  • Mostly in my mind
Благодаря. Blush

# 357
Здравейте!
Работното време на д-р Педев /очен лекар/ знаете ли?
Може и телефон за контакти също!
Благодаря!!!

# 358
Жаба Жабурана, на моето дете му сложиха пломба в тази клиника. Очарована съм от отношението и начина по който подходиха- детето не гъкна и не разбра, че нещо му правят, при това без никакви упойки. За пломба по ЗК доплатих 20 лв.

# 359
Здравейте , ендокринолог в Хасково ?

Общи условия

Активация на акаунт