Хасково - 20

• 138 456
  • 755
  •   2
Отговори
# 435
  • Далече, далече...
Здравейте, и от мен! Имам момиченце на почти 6 месеца и ни предстои профилактичен преглед на бъбреците. Кой  детски лекар бихте ми препоръчали да направи прегледа?

# 436
Здравейте, аз искам да попитам някой, дали има впечатление от Дентална клиника "Киряков"? Всичко, което знаете ще ми е от полза. Добри ли са зъболекарите? Имам пломби за смяна и мисля, че кариес.
След време ще си поставям имплант на един зъб, който счупих и още събирам информация, за да се ориентирам къде.
Здравейте, година по-късно и аз търся мнение за Др. Киряков.....

# 437
  • от един красив град
Здравейте, аз искам да попитам някой, дали има впечатление от Дентална клиника "Киряков"? Всичко, което знаете ще ми е от полза. Добри ли са зъболекарите? Имам пломби за смяна и мисля, че кариес.
След време ще си поставям имплант на един зъб, който счупих и още събирам информация, за да се ориентирам къде.
Здравейте, година по-късно и аз търся мнение за Др. Киряков.....
Година по-късно мога да ти дам мнение, в крайна сметка реших да им се доверя и мисля, че не сгреших. Много добри специалисти, имат лично отношение към всеки пациент. Дори импланта ми го постави д-р Киряков, преди седмица го завърши изцяло. Много съм доволна. Мисля че няма да съжаляваш, ако им се довериш. Доколкото разбрах ще отварят още една клиника, но не знам подробности. Успех!

# 438
Аз имам наблюдения само за прегледа на детето ми- сложиха пломба на три годишно дете без то дори да измрънка (никаква упойка не ползваха). Докторът- млад и симпатичен, му разказваше за Чук и Пук, че и той се казва Антон и какво ли не, но така го омагьоса, че малкият вече свързва ходенето на зъболекар с нещо доста интересно. Всъщност не съм го водила другаде, много го бях обработила и може би и другаде щеше да се получи работата, но този доктор, специално, ми направи много добро впечатление. След 6м. на профилактичния го прегледа д-р Киряков, нямаше проблем и затова нямам впечатления от него.

# 439
Момичета здравейте, интересува ме някой от вас или ваши близки и познати, опериралили сте/са се в болницата в Хасково от коремна или ингвинална херния или апендицит.  Интересуват ме мнения за свестен коремен хирург. Тъй като уж след преглед при 3-ма лекари предположението е, че се касае за херния, най-близкия и евтин варинт ми е това, тъй като платната не се поемат от касата. В София на две места знам, където са се оперирали познати, казаха ми около 2 000 лева....
А иначе ми обясниха, че операцияте е от отпорядъка на 15-20 мин. със спинална упойка  и една вечер престой в болницата....
Просто си умирам от страх....

# 440
И двете ми деца са оперирани от херния- едното беше на 2 год, другото на 5 месеца. Оперираха ги в Пловдив, в Св. Георги. Нищо не се плаща, ние искахме да е с избор на екип и платихме 100 лв на касата. Нищо повече. Преди 4 год беше така. Иначе не е страшно, много лека интервенция е, още същия ден изписват от болницата.

# 441
Тоест в Хасково няма лекар, на който мога да се доверя ?
Иначе със сигурност навсякъде в другите градове има , но като няма достатъчен брой отзиви, може да е не кой знае колко сложна операция обаче си ме е страх и то много. А тук пиша, защото съм по-наблизичко и се надявах да чуя мнения...
В Пловдив предполагам, че детски хирург е оперирал дечицата ви.
Имате ли отзиви за някой конкретно там.

# 442
За Хасково - имам близки, които си оперираха тук детето и след 6 мес му се получи нова херния и втория път вече ходиха в Пловдив. А иначе за Пловдив- да, в детска хирургия бяхме. Голямото ми дете го оперира д- р Митковски, а малкото беше бебе и четох за лекари из форума, спрях се на доц. Мошеков. И от двамата съм много доволна. Така, че може да попитате и в темата за пловдивските лекари.

# 443
Благодаря за изчерпателния отговор.

# 444
  • Под люляка
Момичета здравейте, интересува ме някой от вас или ваши близки и познати, опериралили сте/са се в болницата в Хасково от коремна или ингвинална херния или апендицит.  Интересуват ме мнения за свестен коремен хирург. Тъй като уж след преглед при 3-ма лекари предположението е, че се касае за херния, най-близкия и евтин варинт ми е това, тъй като платната не се поемат от касата. В София на две места знам, където са се оперирали познати, казаха ми около 2 000 лева....
А иначе ми обясниха, че операцияте е от отпорядъка на 15-20 мин. със спинална упойка  и една вечер престой в болницата....
Просто си умирам от страх....

Здравейте, разпитайте за  д-р Раид, няколко познати са негови пациенти и са изключително доволни

# 445
  • от един красив град

Здравейте, имам нужда от кардиолог. Има ли в Хасково лекар, от който да сте доволни? Нужен ми е за мен. Имам проблем, а не знам, къде да отида, до сега не ми се е налагало да ходя на кардиолог. Ще съм много благодарна, ако ме насочите.

# 446
Аз ходя при д-р.Петева. Доволна съм,обръща внимание.Във втора поликлиника е,с предварително запазен час.

# 447
Здравейте! Къде в Хасково мога да  продупча ушите на детето освен Студио 3 ?

# 448
Зад военния стол има козметичен салон.Много са добри,

# 449
  • от един красив град
Аз ходя при д-р.Петева. Доволна съм,обръща внимание.Във втора поликлиника е,с предварително запазен час.
Може ли телефон?

Общи условия

Активация на акаунт