Хасково - 20

• 138 379
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Не беше починала миналата година, но беше болна и ме върна 2 пъти. Иначе аз само от нея съм доволна и тия дни мисля пак да ида до там да видя как е.

# 481
Да, сега се сещам, че и аз последно като ходих, ме върна(май дъщеря й), защото беше болна.
Милена, пиши, моля. Аз ще съм в Хасково за почивните дни и мисля да я посетя.

# 482
  • номад в БГ
Относно бабата на ул. Кавказ (където са торти Афродита) - началото на януари  2019 си беше жива и здрава, не знам дали "работи" обаче.

# 483
  • от един красив град
Д-р Тодоров във втора поликлиника има прекрасно отношение към децата.

Аз искам да попитам дали някой си е правил избелване на зъбите в Хасково (в кабинет, не домашно).

Благодаря Елиас, че сподели за д-р Тодоров. Минахме преглед при него и се оказа, че няма никакви кариеси и нищо за оправяне. Аз не му споменах, че сме ходили на зъболекар исках той да си каже, ако види нещо. За по-сигурно минахме и през още един зъболекар и вече съм спокойна. След 6 месеца пак на преглед.

# 484
Някой знае ли, дали частната кухня в Бадема още работи.

# 485
Някой знае ли, дали частната кухня в Бадема още работи.

Работи.

# 486
  • от един красив град
Здравейте отново, дали някоя мама знае добър лекар уши, нос, гърло? Педиатър изказа съмнения за трета сливица. Нямам идея къде да я заведа.

# 487
Здравейте отново, дали някоя мама знае добър лекар уши, нос, гърло? Педиатър изказа съмнения за трета сливица. Нямам идея къде да я заведа.
Тук няма свестни лекари УНГ. Водила съм детето при д-р Латев- изключително груб човек. Търсете лекар в друг град. За Пловдив се сещам за д-р Милинич и д-р Крема.
Успех!

# 488
Маринов, Стара Загора

# 489
Спряла съм се на Георги Станков,ако някой го е посещавал и има мнение за него,да пише,може и на ЛС .

# 490
Когато бяхме в Хасково,се наложи да заведа детето (тогава на 2 години) в спешното. От там ни пратиха при доктор Сами. Имаше играчка в ноздрата,доста навътре. Беше изключително внимателен,доволна съм.

# 491
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Илинска?

# 492
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Илинска?
За нищо на света не ходете при нея. Ужасно груба и арогантна жена, като нищо ще ви набие без да има защо. Целия свят й е крив. По- добре търсете друг лекар.

# 493
За Илинска и аз съм чувала, че е изключително груба
Георги Станков ми предаваше психология в училище, не знам как се справя иначе, но беше готин тогава.

# 494
  • Mostly in my mind
На Илинска на бул. Раковски 16 под Марса ли е кабинетът й?

Общи условия

Активация на акаунт