Хасково - 20

• 138 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Моето търсене е странно,за което ще помоля да предварително,да не ме нападате!
Интересуваме дали някоя от вас знае или познава лекар,който би могъл да ми впише всички задъшжителни ваксини,без да са сложени.Понеже не мисля да ваксинирам децата си,мисля за други варианти,за да може те да посещават ДГ.

# 256
Забравих да допълня,че сме били при Живко Христов,Андровска 😤 и в момента сме при Вангелова.

# 257
След като сте решили да не ваксинирате, редно е да понесете и негативите от това си решение. Законите -  добри или лоши,  са за всички. Аз например не бих била никак щастлива децата ми да са ежедневно в колектив - дали ДГ или училище - с деца, които без обективна причина не се ваксинират. Та в общи линии-щом се противопоставяте на системата, не търсете пролуки в същата тази система, за да нарушавате правилата.

# 258
Не може да решите да правите нещо на своя глава и после да питате как да излъжете. Има си правила,щом не искате да слагате ваксини си намерете кой да ви гледа детето! Лично аз не съм съгласна детето ми да има в групата такива деца,ако разбера случайно,за такова нещо бих ги докладвала където трябва! Имате право на избор и сте  го направили,сега си понесете последствията!

# 259
  • Далече, далече...
Здравейте и от мен! Обръщам се с молба към всички мами от темата за съвет. След дълго чакане и ние видяхме две чертички. Първа бременност ми е и тепърва трябва да избера гинеколог, който да ми води ЖК. Знам, че темата е дискутирана многократно, но моля споделете вашия опит...
За сега съм се спряла на Добрев, Андреева или Честименова, вие кой бихте избрали? Flowers Hibiscus
Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 14:02 от tita_ti

# 260
Здравейте!Моето търсене е странно,за което ще помоля да предварително,да не ме нападате!
Интересуваме дали някоя от вас знае или познава лекар,който би могъл да ми впише всички задъшжителни ваксини,без да са сложени.Понеже не мисля да ваксинирам децата си,мисля за други варианти,за да може те да посещават ДГ.
Единствен такъв лекар се сещам Живко Христов. Половината деца при него са с фалшиви бележки за поставени ваксини.

# 261
Единствен такъв лекар се сещам Живко Христов. Половината деца при него са с фалшиви бележки за поставени ваксини.
7 Знам,знам но направихме глупоста да се махнем от него.Преглежда ни пари не ни взима за преглед,но не ни иска Sad А в своя защита ще кажа,че причина си имам за това,не смятам да се моля всяка година за бележка за детски  или други помощи обвързващи се с ваксини.Трябва да има право на избор,а и е пълно с информация,че ваксините не дават никакъв имунитет.Не съм против тях,но не съм и за тях много деца посещават детски градини с фалшиви бележки заобиколени сте.А и щом вашите са ваксинирани не виждам повод за притеснение 😉 Не ми е за цел да ви убеждавам всеки сам преценя.

# 262
Здравейте и от мен! Обръщам се с молба към всички мами от темата за съвет. След дълго чакане и ние видяхме две чертички. Първа бременност ми е и тепърва трябва да избера гинеколог, който да ми води ЖК. Знам, че темата е дискутирана многократно, но моля споделете вашия опит...
За сега съм се спряла на Добрев, Андреева или Честименова, вие кой бихте избрали? Flowers Hibiscus
Благодаря предварително!

Добрев с 2 ръце,уникален лекар,разбира си от работата и води раждания 😊

# 263
  • Под люляка
Благодаря предварително!

Здравей, на мен ми предстой близките дни раждане. Наблюдаващ ми беше Д-р Попиванов, но за раждането си избрах д-р Добрев. Възхитена съм от него - отношение, подход, прекрасен лекар е .

# 264
Здравейте,може ли да споделите мнения за зъболекари и по-скоро за почистване на зъбен камък? Интересува ме от кого сте доволни и каква е била цената,както и за избелване.

# 265
Здравейте,може ли да споделите мнения за зъболекари и по-скоро за почистване на зъбен камък? Интересува ме от кого сте доволни и каква е била цената,както и за избелване.
Петър Хаджипанаьотов или синът му Спас,добри са разбират си от работа.

# 266

Здравей, горещо препоръчвам д-р Карабонев. Кабинета му е на ул."Искър" под пожарната. Внимателен и много човечен зъболекар. Работи със съпругата си и е изключителен специалист. Успех! Simple Smile

# 267
Привет и от мен....
Най близкия голям град ми е Хасково...., А искам да си направя гастро и колоноскопия на веднъж. Някой от вас може ли да ми даде отзиви за специалист и болница.....
Сигурно все на някой му се е налагало ,..
резервирана съм много но Пловдив и София ми идват доста сложно и скъпо.....

# 268
Колоноскопия правих миналата година при д-р Катерина Колева, много съм доволна. Тя равоти и във Вътрешно отделение в МБАЛ-Хасково, мисля, че може и там да се направи, 3 дни е престоя и касата поема. Аз го правих в кабинета им - пак в района на болницата е, в нещо като поликлиника с много кабинети. Успех!

# 269
А упойката колко струва ?

Общи условия

Активация на акаунт