Хасково - 20

• 138 553
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате къде да си направим коледна фотосесия в студио. До сега не сме се снимали в студио и нямам наблюдения. Предпочитам в града понеже нямаме време да пътуваме в момента

# 271
А упойката колко струва ?
Мисля, че беше 50 лв.

# 272
Благодаря

# 273
Здравейте  от Димитровград съм, но ходим често по лекари в Хасково. Налага ми се да потърся добър специалист УНГ, кой бихте препоръчали от Хасково. От Латев впечатленията са ми, че ни искаше пари за детето когато му вади 3тата сливица, въпреки направлението и хоспитализация в отделението.

# 274
Имате ли идея къде едно 11-12 годишно дете може да отпразнува рожденния си ден? Детски клуб вече отпада като вариант.

# 275
Пицария,кино?

# 276
Мислех си за някакво малко заведение с диджей, който да ги забавлява за два-три часа, но не се сещам къде в града се организират партита за тази възраст.

# 277
В Белвю -на Веспрем-а предлагат парти с DJ.

# 278
Благодаря много! Ще проуча.

# 279
  • Далече, далече...
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя пълнеж за възглавници
Thinking

# 280
Здравейте момичета. Скоро детето ми ще навърши 2 годинки,интересуваме има ли вече частна ясла или градина в града?

# 281
Мисля, че няма или поне не съм чувала.

# 282
Здравейте!
Предстои ми смяна на личен лекар - за мен, знете колко труднен е този избор... темите за лекари са дискотирани много и се извинявам,че пак повдигам подобна, но .... много ще се радвам ако споделите вашите впечатления и ми помогнете при избора! Благодаря!  Peace

# 283
  • Далече, далече...
Димова във Минерала или Проданова във Трета поликлиника, Аз съм при Проданова и за сега съм много доволна, но пък ако се наложи да отида без час, защото часовете за деня са свършили пада голямо чакане...

# 284
Димова във Минерала или Проданова във Трета поликлиника, Аз съм при Проданова и за сега съм много доволна, но пък ако се наложи да отида без час, защото часовете за деня са свършили пада голямо чакане...
Проданова вече не поема нови пациенти, поне така пишеше на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт