Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 87 041
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
6 ги предаде и ги хванаха, упоиха ги

# 151
  • Разпиляна във въображението
6 ги предаде и ги хванаха, упоиха ги

То стана ясно докато той се оправдаваше, но все пак да видим как точно стана Laughing

# 152
  • Вестерос
Аз само края помня  Blush Искаха да избягат, нещо да направят сякаш, някаква несправедливост имаше. Даже не помня кой ги преспа, май момичето

# 153
На Dark Matter и Killjoys изгледах старта на 2-ри сезон - харесаха ми, но и аз не помня как приключиха. Laughing
Д'авин как, кой и кога са го отвлекли?  Crazy

Някой с добра памет да ни припомни. Hug

# 154
Реших да сваля последните серии и на двата. Кила може и да се свали, но Материята нещо не тръгва Crossing Arms

# 155
На Dark Matter и Killjoys изгледах старта на 2-ри сезон - харесаха ми, но и аз не помня как приключиха. Laughing
Д'авин как, кой и кога са го отвлекли?  Crazy

Някой с добра памет да ни припомни. Hug
И аз съм със същия проблем. Смътно си спомням, че говореха за някакво тайнствено ниво (6?), което било върха в кариерата на Килджойсите. Никой не знаеше със сигурност дали съществува или не, но се оказа, че съществува. Ако Клайн също е ниво 6, изглежда промиването не е подействало при него, тъй като има свободна воля...
Ето - намерих нещо - създават елитни убийци, но не е ясно от кого се ръководи всичко (дали Дъч не е клонинг на жената от спомена/видението):
Скрит текст:

# 156
Явно Клайн, а както се оказа и Дав са с имунитет. Който не издържи умира, а останалите се превръщат в безсмъртни убийци- Фанси. На върха пак ще е жена  Laughing Клайн нали казаха да го водят при дамата.

# 157
Дооооообреееее, мисля, че ми говорите на чужд език. Ама нищо не разбрах Laughing

# 158
Хайде, да са на хаирлия Тъмната материя и Килджойс  newsm74

На Тъмната материя щях да задремя до последните няколко секунди.
Скрит текст:
Ами сега? Ще има лош милиардер, маскиран като добрия? Явно сценаристите са решили да се оттърват от скучния и неадекватен образ и да вкарат нещо по-секси. Не виждам как ще реанимират добрия с тая дупка в челото. Хареса ми и опърничевата андроидка. Останалото беше мудно, изкуствено, театрално. Изобщо нямаше нужда от гледката на оня тарикат с обратната захапка по слипове в продължение на 10 минути. Много лош изолатор, няма що. Разходки сред природата и волни социални контакти без надзор. Да бяха прочели Граф Монте Кристо.

Килджойс ми беше отново наслада за окото. Пристрастена съм към Клайн - като образ, сценарий и актьорска игра. То поглед - стомана, то усмивка - бръснач, то глас като течен азот!  Heart Eyes
Скрит текст:
Доколкото схванах, новите от Ниво 6 са с програмируема лоялност и изглежда Фанси е лоялен към Клайн. Затова намушка онези около криокапсуата и сигурно ще измъкне шефа.

От двамата братя Арън Ашмор е в пъти по- и по-.
Скрит текст:
За пореден път - прецакан в любовта. Надявам се това да не се превърне в клише до края на сериала.
Дав да си се разхожда по слипове и да не говори много-много. Дъч е сладка и актрисата успява да изпълни образа, въпреки специфичния си „baby talk“, но точно в тази серия бая биеше на кухо. Мацката с  модовете беше свежа.
И, разбира се - Прий. Бонбонче! Гейството му е естествено и на място, поради което не дразни. Щом дори аз го харесвам, дето по принцип не си падам много по гейските образи (защото обикновено са там без никаква друга причина, освен политкоректната), значи работата е свършена добре.

Като цяло съм доволна, макар че музиката дразни на моменти. Диалогът обаче е хубав.

Ха, сега се сетих нещо!
Скрит текст:
Репликата на гардовете: Сър, отивате си у дома! И ми изникна следната картинка: Клайн и тайнствената дама, при която го изпращат - благоверни съпрузи и щастливи родители на Яла (Дъч). Затова Клайн не е безмозъчен убиец, а Яла се ползва с всички привилегии на разглезено дете.

# 159
Ахах, Мирелка, на български говорим, но спомените ни явно са чуждопланетни.

Аз толкова се омотах с двата сериала, че очаквах оня кльощавия да се появи, докато се сетя, че той играе в The Еxpanse.  Crazy

# 160
Пробвах Клевърмен, не ми хареса  Rolling Eyes ... Чакам 'Странните нещица', почвал другата седмица  Party

# 161
  • Вестерос
как е на английски?

Аз клевърмен гледах първата серия само, ставаше.

# 162
Сега гледах епизода на Тъмна материя -
Скрит текст:
не мога да повярвам, че наистина са решили да се отърват от Първи. Често харесвам непопулярните персонажи, но този път бях съгласна с мнението на голямата част от зрителите - толкова глупав и смотан човек трудно може да се намери... Неприятно е, че истинският убиец ще се измъкне (вероятно е директора на компанията, и той е наел Корсо да застреля шефа му, за да не му отнеме поста. Може би е убил и жена му, за да го разсее и да завземе по-лесно контрола над компанията, докато мухльото си отмъщава?). Шести го харесвах - мислех, че ще го излекуват скоро и ще приемат, че е изкупил вината си, но вместо това го замразиха - може да си остане така до края на сезона... А единият от новите не ми допада съвсем - не ми се търси в ИМДБ, но май беше някакъв гадняр в БЗГ, сега физиономията му ми е неприятна  Laughing  Не държа на този тип впечатления и мнението ми може лесно да се промени, ако персонажът се окаже симпатичен (макар че се съмнявам).   П.П. Всъщност не съм напълно убедена, че Първи няма да се появи отнякъде - може би с истинското си лице, не като двойник на Корсо, но с трима нови герои, ме съмнява да стане скоро, а и на много места го застреляха...
Гледах и финала на Клевърмен - най-после малко екшън и сезонът свърши... Много отворен финал - добре, че ще има втори сезон.

# 163
# 164
  • Вестерос
о супер, ще го видя, че май се отказах от Клевърман

Общи условия

Активация на акаунт