Пролетна детоксикация с натурална кал и соли от Мъртво море

• 12 441
  • 186
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
И аз не съм използвала тази козметика никога.
Относно детоксикацията - правя периодично режим с много вода и зеленчуци за 1-2 дена

# 91
  • Пазарджик
Аз също не съм имала възможността да използвам козметиката Ви.
Използвам детоксикиращи пластири в комбинация с дълбока ексфолиация +много вода и ограничено количесво храна за детоксикация.

# 92
  • При децата ми
Не съм използвала продукти с марката "Ahava", но тук във форума съм чела добри отзиви за продуктите им.
Детоксикация правя, като периодично постя, пия повече вода и хапвам повече плодове.

# 93
Не съм ползвала за съжаление, а са ми интересни.

За дексикация пия много вода - това е.

# 94
  • Varna, Bulgaria
Не съм ползвала нищо от марката за сега. Пия много вода за детоксикация.

# 95
И аз не съм ползвала нищо от марката за сега. За детоксикацията се опитвам да пия повече вода.

# 96
Здравейте продукти на Ahava не съм изпробвала , но ги заглеждам.
За детоксикация правя с пиене на чай и много вода и минавам на олекотен режим на хранене плодове и зеленчуци Simple Smile .
След великденските празници мисля да направя точно това .Правя го веднъж годишно .

# 97
Здравейте! Не съм използвала продуктите на AHAVA,но много бих искала.Нещата,които прочетох ми направиха много добро впечатление.За съжаление нищо не знаех за тази марка досега,не съм срещала продуктите нито по магазините за козметика,нито в аптеките.
Детоксикация,както трябва да се прави по принцип не съм правила много често.Но наблягам на пиенето на много вода,само вода.Никакви фрешове и сокове.Консумирането на много плодове и зеленчуци също.

# 98
  • софия
Детокс за кожата звучи страхотно.Не съм ползвала Вашата козметика никога.Бих се радвала ако имам възможност да я изпробвам особено сега преди да дойде сезонът на вредните слънчеви лъчи.

Пия всеки ден чай Детокс Wow tea и спазвам строг хранителен режим + 3л вода на ден.Гледам и да се наспивам роне 8-10 часа.

# 99
Не съм ползвала все още продукти на марката.
Детоксикация правя с йонен детоксикатор рядко успявам да направя по 14 процедури както ми препоръчват, но ги доближавам и пия доста вода.

# 100
Здравейте, днес видях че в аптеките ги продават продуктите на марката.

# 101
Не съм ползвала все още продукти на марката, но скоро смятам да ги пробвам. А детоксикация правя с огромни количества вода, плодове и зеленчуци.

# 102
Не съм ползвала досега тези продукти. Правя детоксикация с прясно изцедени сокове и много вода.

# 103
  • Пловдив
Не съм ползвала продукти на марката, но с удоволствие бих пробвала.
Детоксикация съм правила веднъж със сокове.

# 104
Не съм ползвала продукти на Ahava, но съм чела много положителни коментари за тази козметика.
Детоксикация не съм правила никога.

Общи условия

Активация на акаунт