MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 751
  • 469
  •   1
Отговори
# 15
  • Ню Йорк
Гласувах за Севда и ще продължа докато си тръгне  ooooh!

Довечера чакам с нетърпение да видя децата как ще се правят на шефове Wink

# 16
  • София-Младост
За тези, които не са следили сезон 1(като менн), voyo предлага 7 дни тестов период-без абонамент, пуснах си днес и ще изгледам всичко накуп  Crazy

# 17
  • София
Ох, докато видя темата и ... то дошло време за нова

# 18
Искам Йоана да си тръгне тази седмица.  Crossing Arms

# 19
Севда и Цветелина.
Направо, ако може всички да изгоним, да обявим фал старт на предаването и да направят нов кастинг  Mr. Green

# 20
Севда трябва да си ходи вече според мен Naughty

# 21
  • София
 Цветелина, особено след последните изцепки, но подозирам, че ще я държат до към полуфиналите  Rolling Eyes

# 22
И пак гласувах за Севда.

bouquet за темата

# 23
  • София
Да видим тази седмица как ще се развият нещата.

# 24
И аз гласувах за Севда и Цвета.
Бях решила втората да е Йоана или Мая но след последните поредни изцепки на Цъфти заложих на нея.

# 25
Благодаря за новата тема!  bouquet Аз също гласувах за Севда и Цвета.

# 26
И аз не съм гледала първи сезон, може би затова този ми е много интересен и адреналинест.
Пробвах с Войо, ама уж седем дни фрий, ама после ти иска данни от картата, щял да си дръпне автоматично 7 ли, 8 ли лв. беше и се отказах.

# 27
Според мен на Цветелина и е време да си заминава,но ще я държат за сеир.Ще и слушаме простотиите.

Благодаря за темата! bouquet

# 28
Кати,  bouquet
Гласувах за Мая и Елизабет, нямам абсолютно нищо против и Севда или Йоана да ме освободят от присъствие  Laughing

# 29
  • София-Младост
И аз не съм гледала първи сезон, може би затова този ми е много интересен и адреналинест.
Пробвах с Войо, ама уж седем дни фрий, ама после ти иска данни от картата, щял да си дръпне автоматично 7 ли, 8 ли лв. беше и се отказах.
Пише, че може да се откажеш.
Скрит текст:
При условие че до 3 (три) часа преди изтичането на тестовия период на потребител, избрал да ползва услугата чрез абонаментен достъп до всички заглавия чрез заплащане на такса посредством начина, посочен в чл. 11, ал. 3, т. 3, не бъде изразен отказ от автоматично удържане на абонаментна такса за ползване на услугата по начина, указан на интернет страницата www.voyo.bg се приема, че същият е съгласен да продължи да ползва услугата за избрания от него абонаментен период, посочен в потребителския му профил. Първият абонаментен период започва да тече от деня на изтичане на тестовия период. При липса на изричен отказ съгласно настоящата алинея, Доставчикът удържа от регистрираната дебитна/кредитна карта на потребителя такса в размер, съответстващ на посочения от него абонаментен период.

Общи условия

Активация на акаунт