MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 760
  • 469
  •   1
Отговори
# 435
  • Ню Йорк
Севда като че ли нарочно си провали отбора, за да елиминира част от конкуренцията. Колкото и да е смотана не ми се вярва да е чак толкова тъпа, за да реши да поднася лазаня с вид на повръщано. По-скоро поведението и имитираше паника, а всъщност си беше добре премислен саботаж.

# 436
Да е чак толкова хитра ли? Thinking Хм, интересно.

# 437
  • София
Вече се чудите какво да си измислите.

Жалко за Любо, умерен, кротък участник, не най-лошия готвач. Въпреки че ми е симпатичен Георги, според мен той се представи по-зле накрая. Поне чинията му изглеждаше по-грозно, а иначе журито имаше забележки и към двамата... Толкова вкусно ли беше безсолното яйце...
Елизабет направо си просеше изхвърчане с тая скарида в стил "без да искам".

# 438
  • UK
Ей тези теории на конспирацията като почнат  Laughing

Аз от самото начало си казах, че тя няма да е добър лидер поради силната си емоционалност и не сбърках.  Peace Няма нищо ненормално да се паникьосваш под стрес, да забравяш всичко, което знаеш и като цяло да гафиш поради свръхемоционалност. Самата аз го правя всекидневно Simple Smile някои са родени да водят другите, други не са и това не е нещо което може да се научи в общи линии. Интересно ми е как някои тук бързат да съдят без щипка емпатия към това колко унищожителен и сковаващ може да е стресът за един наистина много емоционален човек.

Наквасеното им капрезе ме уби иначе наистина, даже според мен беше доста по-зле от "лазанята"  hahaha

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 15:45 от OswinOswald

# 439
Добре де, а тия сурови, накиснати- мариновани миди толкова ли вкусни бяха  Sick На Евгени имам предвид, голяма хвалба беше за тях

# 440
  • София
А бе красота сега, какво разсъждаваш за вкуса!!  Laughing Посолиха си го хората, подправиха си го и стана работата...
Той Евгени добре, че все пак позволи на Елизабет да си "чопне" тия три миди, че иначе не я виждах с 5те минути.

# 441
  • София-Младост
Добре де, а тия сурови, накиснати- мариновани миди толкова ли вкусни бяха  Sick На Евгени имам предвид, голяма хвалба беше за тях
Това е т.нар. севиче...сурова риба, в случая миди, които се сготвят от киселиността на лимона. Бих пробвала, особено миди Сен жак. А и чинията му беше наистина визуален шедьовър, поне за мен.

# 442
  • Испания
Имала идея за мИню, което включва бИшамел и рев при идването на жената на Токев – егати цирка.  ooooh!

„Значконосещата“ да върне значката и без това не я заслужава. Както винаги, представянето ѝ беше пълен провал.

Жалко за Любо.  Sad

# 443
  • София
Това е т.нар. севиче...сурова риба, в случая миди, които се сготвят от киселиността на лимона. Бих пробвала, особено миди Сен жак. А и чинията му беше наистина визуален шедьовър, поне за мен.

Не ям севиче, но презентацията му беше наистина впечатляваща.

# 444
Дали Елизабет ще се сдобие пак с имунитет? Интересно ми е да видим нея като капитан как ще се справи. Или няма да се справи.  Simple Smile Снощи не можа един път правилно да произнесе името на мидите и никаква реакция от шефовете, а на Димитрия и Цвета доста се подиграваха, като не можеха да кажат нещо правилно. Жалко наистина, че предаването е повече "риалити", отколкото "кулинарно".

# 445
тц, във ФБ спряха да пускат снимки на чиниите, жалко

# 446
  • Испания
Абсолютно несправедливо беше, че Елизабет спечели имунитет и той се изпари някъде.

# 447
Да,мн. тъпо беше с имунитета на Елизабет.Севиче съм правила точно с миди,лайм,идея грейпфрут,мащерка и мента.Маринова се  най-добре за 20 до 30 мин.,залива се леко със зехтин и воала!Аз го обичам.Върви с Вионие много,ммммм.
Понеже съм плебс си препичам и ръжен хлебец и си топя в соса.

# 448
Абсолютно несправедливо беше, че Елизабет спечели имунитет и той се изпари някъде.
Така е.Спечели го а в същата седмица нямаше елиминации и той въобще не и послужи.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт