MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 766
  • 469
  •   1
Отговори
# 420
 Laughing М-да неоригинален- не дава поле за действие за обсъждане какво казал, пуснал ли сълза, злобее ли.
Нали е отишъл там да готви

# 421
  • София
Доколкото знам тези седмични теми, съпътстващи телевизионните формати, са освен за анализи, също така и за дискусии в реално време. Точно по време на ефира на дадено предаване се изписва най-много и емоциите се повишават. Създава се някакво напрежение, адреналин, очаквания или разочарования, които споделяш веднага с другите потребители в темата.
Съжалявам, че и това не се харесва на някои хора и предизвиква пулене и недоумение.

# 422
  • addicted
Laughing М-да неоригинален- не дава поле за действие за обсъждане какво казал, пуснал ли сълза, злобее ли.
Нали е отишъл там да готви

Не ме разбирай погрешно, аз също не харесвам интригите, които ни насилват на гледаме. Имах предвид точно готвенето му, нищо интересно не съм виждала от него, но отново - може би е защото като цяло малко го показваха.  Peace

# 423
  • Майничка
Ах, как добре се вижда кой колко струва на капитанското място. Някой даде много добро определение за Калоян, никога никого не слуша и само той е прав, дори когато греши.  Grinning...

Абсолютно! Но пък в снощният епизод Калоян беше прав, като отказа "аламинутното" решение на Лъчо за сос холандез. Чиниите им бяха силни и ярки, без "мъжкия" десерт, който определено имаше нужда от повече цвят, едно бледо сосче, вместо да подчертае агнешкото и жълтото пюре, щеше да ги направи да изглеждат по-бледи. Менюто им беше по-трудоемко и по-рисковано, но им се отплати.
Скрит текст:

# 424
Жалко за Любо.  Confused

Ох, тая Севда е пълна катастрофа за мен
И аз съм на това мнение.

Салатата като надрискано беше с това песто.Аз не бих яла менюто на синия отбор.
Цялото меню им беше някакво такова.  Sick

# 425
  • Mediterraneo
Много ми хареса епизодът снощи. Ако бях сценарист, щях да пусна Йоана да готви с условия- ако отборът й спечели, и тя няма да ходи на елиминация. Също и с носителя на имунитета- ако се издъни като капитан, губи значката.

Севда съвсем, съвсем очаквано се сгромоляса от височината, която незнайно как изобщо изкачи! Тотален провал, чак ми напълни сърцето. Дори не заслужава коментар менюто, което избра- нито като съдържание, нито като визия.
Жалко за Любо, беше жертвеното агне тази седмица.

# 426
  • addicted
Абсолютно! Но пък в снощният епизод Калоян беше прав, като отказа "аламинутното" решение на Лъчо за сос холандез. Чиниите им бяха силни и ярки, без "мъжкия" десерт, който определено имаше нужда от повече цвят, едно бледо сосче, вместо да подчертае агнешкото и жълтото пюре, щеше да ги направи да изглеждат по-бледи. Менюто им беше по-трудоемко и по-рисковано, но им се отплати.
Скрит текст:
Признавам си, че предложението на Калоян за гъбено-винен сос ми се стори много стандартно. Соса с мента, които предложи Лъчо беше нещо свежо и по-екзотично, но пък едва ли щеше да е толкова атрактивен визуално, чинията е наистина много красива с червения сос. Аз не знам последно той какъв е, нали Лъчо се оплака, че няма време за това, което Калоян иска?

# 427
  • Майничка
Пак нещо с вино ще да е, с този силен цвят.
Миналия сезон за Св.Валентин май някакви фламбирани банани ми се мотаят като десерт на единия отбор, някой има ли спомен?

# 428
... Аз не знам последно той какъв е, нали Лъчо се оплака, че няма време за това, което Калоян иска?
Нямаше време за някакъв бульон, не за винения сос  Peace

# 429
  • София-Младост
Пак нещо с вино ще да е, с този силен цвят.
Миналия сезон за Св.Валентин май някакви фламбирани банани ми се мотаят като десерт на единия отбор, някой има ли спомен?
Аз, снощи го гледах Simple Smile
Беше десерта на загубилия отбор-палачинка фламбе+паниран банан.
И тогава видях, че единият отбор беше с един по-малко, но не поканиха Юлияна да готви с тях.

# 430
Интересен беше вчера епизода, но не ми се искаше Любо да отпада.
Проблема на синия отбор не беше толкова в избора на менюто, колкото в лошото му изпълнение.
Капрезето без коментар, да семпла салата, обаче направо не мога да си представям как успяха така отвратилно да я представят и оплескат, а второто без коментар лист тесто , лъжичка сосче.
Добре сготвени и представени можеха да имат шанс

# 431
  • София
Аз, снощи го гледах Simple Smile
И тогава видях, че единият отбор беше с един по-малко, но не поканиха Юлияна да готви с тях.

Това с поканата е от този сезон, в миналия нямаше такива неща.  Peace

# 432
Гледайки отборните състезания и съответно поведението на капитаните го съпоставям как би се държал всеки един ако е начело на собствен расторант
Калоян би бил доста твърд като шеф и трудно ще приема своеволия и противоречие

На Севда ресторанта обаче като я гледам ще фалира на втория ден.Не я виждам нито как ще се наложи като ръководител и шеф ,нито как ще има тежест пред персонала ,нито как ще задържи служители.А за менюто  което ще се предлага ако е като снощното думи нямам

# 433
Миналата година си спомням, че бяха доста оспорвани отборните игри, чак такива провали като тазгодишните не помня.

# 434
  • София-Младост
Миналата година си спомням, че бяха доста оспорвани отборните игри, чак такива провали като тазгодишните не помня.
Напротив, снощи гледах хточно една отборна от първи сезон дето беше 13/1 за единият отбор.

Общи условия

Активация на акаунт