MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 767
  • 469
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Веднъж готвиха за дъщерята на шеф Ангелов, днес за съпругата на шеф Токев. Надявам се до края на предаването да успеят да готвят за някой член на семейството и на шеф Михалчев.

Кучето? /ако има такова/. Wink

Недей, че ми прилича на човек, който си пада по екзотични домашни любимце - току  виж донесъл някой питон  newsm43

Михалчев има две кучета порода Акита.  Grinning

# 391
  • Sofia
Има огромно куче,дори две.

# 392
  • София
Евгени до голяма степен прецака основното, с бешамела, който не направи. И с цялата си наглост каза ”ще направим друг”.  Не го харесвам. Винаги е уверен и самодоволен на дума, а после все се о*ква.  Naughty
Това е основен сос, а той не знае съотношението на продуктите.  newsm78

# 393
Поведението на Евгени беше като вчерашното на Мая, пък се направи и на засегнат, като не е азиатска кухня, мога само да изпълнявам

# 394
Че Михалчев няма ли семейство,жена?
Много ме е яд за Любака,кротко,възпитано момче,освен това и с интересни идеи.Севда ги прецака с това убито меню.Салатата  и лазанята изглеждаха отвратително,като вече ядени и върнати и отново сервирани за доизяждане.Лазанята не бих я опитала изобщо,чак ми се погади като я гледах,размазана,безформена и с този пармезан набързо настърган и блед,все едно болен бял дроб от труп нападнат от ларви...бррр такова впечатление ми навя в едната чиния дадена от близко.Ужасен ужасон!
Тирамисуто горе долу го биваше на вид сякаш,аз лично не бих го сервирала в такива чаши точно.Салатата като надрискано беше с това песто.Аз не бих яла менюто на синия отбор.

# 395
  • София
Че Михалчев няма ли семейство,жена?

Има съпруга и 13-14-годишен син.  Peace

# 396
Оффффффффф, изгледах епизода назад и съм много разочарована от отпадането на моя фаворит Любо. Днес пак го засякох, този път в метрото и ако знаех, че му готвят такава елиминация, щях да се престраша и да го заговоря за да го поздравя за цялостното му представяне. Жалко, че шефовете допуснаха така да лъснат предварителните сметки и при изгонването на Весела, и сега при Любо.......

# 397
  • Майничка
Съжалявам за Любо, но като се замисля, наистина не виждах особено развитие при него. Нито при Георги, нито при Цвета. Хората каквото си можеха в началото, май с това си и останаха /изключая мастър класовете, на които присъстваха/. При Йоана и Мая виждам някаква /недостатъчна/ тенденция да разширяват сферата си на действие, при Севда - зачатъци на по-интересни чинии /не и отворената лазаня, обаче/. Изобщо, при нея го има момента с твърде пълната чиния, сакън, да не остане някой гладен /при Мариела Нордел беше така/.
Евгени и Елизабет имат проблем с тайминга и изобщо с организацията , той обаче е житейски по-опитен и с по-стратегическа мисъл. Въпреки това, при нея виждам повече потенциал и развитие в последните епизоди, макар че в началото не ме впечатли особено.

И накрая Калоян и Лъчо - в първия виждам повече състезателен дух, много знания, доста умения, но и известно недоизпипване на финала /което също вероятно се дължи на възрастта/. Лъчо прилича на капка, която тихомълком пробива камъка - личи си, че не е толкова "специализиран", като някои други, но пък е по-балансиран, съвестен е и не се навира между шамарите. Ще ми се да го видя капитан в отборна битка, досега май не е бил, да видим там как ще се прояви.
Сякаш тях двамата и Елизабет най-искам да видя на финал.

За никого обаче няма да страдам, както за Стефан, ако изгори. Mr. Green

# 398
Любо си тръгна заслужено, няма да липсва, не се забелязваше много. Много лошо се представи като капитан, изложи се много с поведението си. Единствения дразнещ от всички за мен е Калоян. Много се е взел на сериозно.

# 399
Веднъж готвиха за дъщерята на шеф Ангелов, днес за съпругата на шеф Токев. Надявам се до края на предаването да успеят да готвят за някой член на семейството и на шеф Михалчев.

Кучето? /ако има такова/. Wink

Точно това си помислих, има кучета, нали му пазят ножовете.  Mr. Green

# 400
  • Велико Търново
Съжалявам, че заради баналното и недобре приготвено меню на Севда, си замина Любо Confused Предпочитам Георги да си беше тръгнал, тъй като на първите два кръга, според мен, се представи по-зле от Любо, не беше честно да гледат само третият...Не смятам обаче, че ако си тръгне недолюбван от мен играч, това е защото журито е отсъдило справедливо, а видите ли - като си тръгне някой, който ми е симпатичен, значи е нагласено Rolling Eyes Явно не търся постоянно под вола теле...
Жената на шеф Токев изглежда симпатична, възпитана и притеснителна жена...какво толкова, че са я поканили заради темата на предаването?!? Сигурно тя е "обърнала" резултата Wink - в интерес на истината, само тирамисуто на синия отбор изглеждаше що-годе добре, салатата плуваше във вода, пестото беше твърде много, а за лазанята - нямам думи - не бих я опитала дори ooooh!

# 401
Уж Севда прави разни френски неща, учила преди състезанията...и как можа да измисли толкова обикновено меню?? Толкова скучно и толкова грозно "плейтнато"...Чак е цяло чудо,че имаха и 1 глас...

# 402
Любо беше незабележим. Нито даваха негови коментари, нито фокуса беше върху него. И за мен не представляваше интерес. Точно заради режисурата. Аз като зрител, неможех да добия представа той добре ли се справя или не. Набързо му даваха чинията...два коментара от журито и хоп следващия за който дават надълго и на широко, ама чинията от всички страни, ама коментарите на журито, ама комантарите на участника...
Дават Цвета, която „плюе”от балкона, Севда, която на всяка втора дума реве, докторът, който все мачка. Евгени все се надъхва нещо...Йоана и Мая и те ту злобеят, ту се надъхват, че ще бъдат най - добрите, Георги тук, таме го включват с похвала или пълен провал и Любо и Лъчо, които са част от пейзажа.
Участниците намаляват, а аз още нямам фаворит...

# 403
Продуктово позициониране.  Mr. Green

# 404
Всички участници ми се струват равностойни този сезон: никой не се отличава особено сред другите; през миналия сезон имаше по-отчетливи фаворити. Гледах ги сега на стрес теста - всички със сходни умения, еднакво добри. Така че ми е все едно кой отпада и кой ще е победител. За никого не мога да кажа, че заслужава най-много да е на финал.

Общи условия

Активация на акаунт