MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 779
  • 469
  •   1
Отговори
# 375
Любо беше от малкото участници, за които има единодушие тук

# 376
И мен ме е яд за Любо.Има други доста по зле от него но си проправят път някак си ..не чак толкова с готвене

# 377
  • София
И тримата се справиха чудесно за пет минути, Елизабет много предвидливо действа с мидите. Наистина Любо не им се вписваше в сапунения сериал, аз не си спомням да са го давали да коментира нещо, освен като беше капитан и имаше проблеми.

# 378
Много стресова елиинация. Елизабет вярно постъпи умно с мидите, макар че и аз се сетих за Нордел и как тя би реагирала, ако така й бръкне в купата.
Освен това нейното ястие във втори кръг беше потресаващо - аз бих приложила моментална смърт, ако ми поднесе нещо подобно. Но очевидно стандартите са различни.

Яд ме е за Любо, но той просто нямаше как да се впише в змийско-ревливия им сериал и съответно си тръгна.

# 379
  • Ню Йорк
Благодарение на Севда Любо си тръгна. Жалко  Cry

# 380
Сос, миди и плейтване за 5 мин?! Абсурд! Искам някой от участниците да проговри и всичко да си каже, за тази режисирана, театрална постановка:)

# 381
Любо го изгониха за не почистени скариди, а на Жорката екскрементите на майонезата останаха. Да си ги яде Ангелов! Подиграват се с нас!

# 382
  • Майничка
Чакам с нетърпение изпитание, в което от остатъци трябва да направят гурме ястие. Дано го има, де.
В тези елиминации ми хареса темпото на готвене, което се наложи. В миналия сезон повечето бяха нон-стоп в такова темпо, а тук се повлачват. Време е всички да ги изкарат от зоната на комфорт. Не е достатъчно да си добричък и колегиален, трябва бърза мисъл, бърза ръка и познания.

Сос, миди и плейтване за 5 мин?! Абсурд! Искам някой от участниците да проговри и всичко да си каже, за тази режисирана, театрална постановка:)

Напълно достатъчно. Е, на Раховеца вкъщи ще ми трябват 10-на минути, но не забравяй, че котлонът на Елизабет беше вече загрят от предния кръг. А и за три миди колко сос да трябва...

# 383
Тази вечер беше страшно нагласена елиминацията, така си личеше кого държат да изгонят, че направо си беше подигравка със зрителите.
Иначе и за мен е странно как го приготвиха това за 5 минути. То какви претенции да имат шефовете към нещо приготвено за 5 минути с почистването и представянето. Дори и на другото за 10 те минути е странно какво остава за 5.

# 384
Ей, какво нещо е късмета!

Как се спасиха, тези които не бяха за спасяване  #Crazy

Съжалявам за Любо - имаше по-различен поглед, по-богата култура. Интересни неща правеше, много жалко!
Разбираемо, момчето е по-дискретно, не беше конфликтно.

Какви критерии, какво нещо!

Много спадна нивото!  newsm11

# 385
  • София
Чакам с нетърпение изпитание, в което от остатъци трябва да направят гурме ястие. Дано го има, де.
В тези елиминации ми хареса темпото на готвене, което се наложи. В миналия сезон повечето бяха нон-стоп в такова темпо, а тук се повлачват. Време е всички да ги изкарат от зоната на комфорт. Не е достатъчно да си добричък и колегиален, трябва бърза мисъл, бърза ръка и познания.

И аз чакам с нетърпение това предизвикателство.  Peace
Миналият сезон имаше по-креативни идеи и повечето участници използваха най-различни техники и разнообразни продукти, докато в този ако не е ризото или кускус, никога не са го чували или правили.  Laughing

# 386
Веднъж готвиха за дъщерята на шеф Ангелов, днес за съпругата на шеф Токев. Надявам се до края на предаването да успеят да готвят за някой член на семейството и на шеф Михалчев.

# 387
Паднах от смях, когато Севда се разрева като видя жената на Токев.
 Joy

Много зле се представиха отбора на Севда.

Много интересен епизод. Стисках палци за Жоро.
Изгониха Любо от немай къде.

# 388
  • Майничка
Веднъж готвиха за дъщерята на шеф Ангелов, днес за съпругата на шеф Токев. Надявам се до края на предаването да успеят да готвят за някой член на семейството и на шеф Михалчев.

Кучето? /ако има такова/. Wink

# 389

Кучето? /ако има такова/. Wink

Недей, че ми прилича на човек, който си пада по екзотични домашни любимце - току  виж донесъл някой питон  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт