MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 801
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
Жалко за Любо, според мен се справяше добре с готвенето /дори по-добре от половината играчи/, но понеже не влизаше в интриги, го разкараха от формата #2gunfire! Друго си е драгия зрител да гледа зрелища  bash! Сякаш гледам Биг Брадър, а не кулинарно шоу Shocked! Тотално ме изгубиха като зрител ! Предричам, че следващия изгонен ще е Лъчо- никакво шоу не прави, само си работи момчето!

# 406
Снощи детето като ме попита кой искам да спечели и аз се замислих.
Все ми е тая, никой не ме е впечатлил досега.
Яд ме е, че отпадна Любо.
Имам чувството, че добре му се получават нещата, но като не го дават ние няма как да разберем.
И на мен отношението на шеф Ангелов към него ми направи впечатление, може и да си въобразявам, ама ми се струва, че го беше нарочил.

Елизабет беше за "внезапна смърт" при втората част на стрес теста  Naughty

# 407
Трябваше да кръстят предаването: "Шоумени се пънат да готвят". Щото явно по ШоУ-то ги оценяват явно, не по уменията.
Колкото по-голям циркаджия си, по- голям  Мастър шеф си.

# 408
  • Майничка
Уж Севда прави разни френски неща, учила преди състезанията...и как можа да измисли толкова обикновено меню?? Толкова скучно и толкова грозно "плейтнато"...Чак е цяло чудо,че имаха и 1 глас...

За някои хора Франция е романтика и любов, за други - Италия, за трети и съседна Гърция е връх на пеперудите в корема - лошо няма. Както се видя, и водното капрезе, и пльокнатата лазаня са имали фенове. Остава да се питаме какво би било, ако тази италианска романтика беше в по-атрактивен и "материален" вид. Примерно някакво морско предястие с наситени средиземноморски аромати и едни хубави пресни равиоли с месо и сметанов сос - тогава съм сигурна, че носовете и очите на жените, както и стомасите на мъжете щяха да са по-удовлетворени, отзивите - по-положителни и тирамисуто щеше да е звездичката на елхата, особено за жените. Все пак, гостите бяха българи, със съответните вкусове, а агнешко и гъши дроб не всеки обича.  

# 409

Елизабет беше за "внезапна смърт" при втората част на стрес теста  Naughty

Абсолютно подкрепям! Може ли само с една хвърлена скарида, и 3 трохи праз да премине теста  #2gunfire

# 410
  • España (Плевен)

Любо беше добър пич... жалко за изгонването му.  Peace
Сега е на диванчето при Сашо и Деси.

# 411
Трябваше да кръстят предаването: "Шоумени се пънат да готвят". Щото явно по ШоУ-то ги оценяват явно, не по уменията.
Колкото по-голям циркаджия си, по- голям  Мастър шеф си.

На същото мнение съм! Разочарована съм от формата!

# 412
По "преди обед" готви Любо меню за 3 минути.
От това, което чух, по мое мнение, са му направили голяма услуга като са го елиминирали.
Този човек не е за този формат  Peace

Отказвам се да имам фаворит- беше Весела, след нея беше Любо...

от ФБ някой каза, че снощният епизод е сниман на 14 февруари
и победителят е отдавна известен.

# 413
  • España (Плевен)
Фен страницата на Георги е със страхотна корица - https://www.facebook.com/georgimasterchef/

Боядисване на яйца с Йоана - 30 април, Варна - Bistro Europe

# 414
Стига бе!Та даже домашната лазаня с повече време за готвене и с разни кашкавали запечени отгоре не става за предлагане на едно обикновено гостуване на приятели примерно,тая Севда ще го предлага на влюбени двойки!Направо излагане!Мислех,че се шегува с лазанята.Приличаше на повръщано.Грозно и безидейно!
Аз обаче определено не бих разделила и десертите на червения отбор.Бих сервирала еднакъв десерт на всички.Банофи пай.Бърз,лесен и впечатляващ.Богат на вкус,шоколадов и плодов.
Като цяло за мен е слаб сезона.

# 415
  • София
От това, което чух, по мое мнение, са му направили голяма услуга като са го елиминирали.
Този човек не е за този формат  Peace

Защо така, какво каза? Аз имам симпатии към това момче.

# 416
  • София-Младост
от ФБ някой каза, че снощният епизод е сниман на 14 февруари
и победителят е отдавна известен.
Само ще помоля, ако някой го знае да си мълчи...че се обезмисля и гледането и емоцията.

Като чета темата, а го правя на следващия ден имам чувството, че повечето гледат ТВ с лаптоп/смартфон в ръка. Сега това стана, сега онова стана... Shocked

Снощи беше интересно, особено последното пет минутно готвене, дъщеря ми каза, че аз чай не омага за това време да направя  Mr. Green
Останаха трима силни играчи, но един трябваше да си тръгне. Факт!

# 417
  • София
Е няма как да се знае победителя, може да са приключили снимките, но финалния епизод и награждаването ще бъдат в реално време, както миналата година. Най-много да изтече информация кои двама са стигнали до финала.

# 418
Е няма как да се знае победителя, може да са приключили снимките, но финалния епизод и награждаването ще бъдат в реално време, както миналата година. Най-много да изтече информация кои двама са стигнали до финала.
Няма такова нещо.. Нито миналата година е имало...

# 419
  • addicted
Ах, как добре се вижда кой колко струва на капитанското място. Някой даде много добро определение за Калоян, никога никого не слуша и само той е прав, дори когато греши.  Grinning

Но Севда, о Севда. Ужасен избор на меню. Капрезе, лазаня и тирамису. До болка втръснало клише и ще го представиш на отборно съсезание в Мастършеф? Нямам против италианската романтика, но има толкова уникални италиански ястия извън клишето, че едва се побирам в кожата си от яд, поне да и бяха послужили за нещо тези рецепти дето все ги чете.  Laughing

Няма да тъгувам за Любо. Стабилен и техничар, но безкрайно неоригинален. Може и заради режисурата да е изглеждал така, но е факт. Преди всичко обаче, ще го запомня с трагичното му представяне като капитан и неоскубаните и неизпечени пилета - едно от най отблъскващите неща, които съм виждала в чиния.

Харесва ми Лъчо колко адекватни оценки прави на останалите винаги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт