"Като две капки вода" - 4 сезон, 8 тема

• 23 369
  • 373
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ужас!
Джулия много зле, бе!

# 46
За мене е много зле. ooooh! Ужас.  ooooh! Както и предположих, де.

# 47
  • through the wormhole
Висока топка за Джулия. Нито низините, нито височините...нищо Confused

# 48
  • София
Добро визуално внушение има Джулия, но вика много на припева и това разваля картинката. Справи се донякъде, но аз очаквах повече.

# 49
  • Варна
Не ми хареса Джулия.

# 50
Малко вика Джулия, но Паша е толкова трудна за изпълнение, че трябва да й се отдаде заслуженото за старанието.
Хареса ми, че накрая успя да задържи тона. 

# 51
  • through the wormhole
`Ма как ще си даваме сметка, бе, Хилда...как?! ooooh!

# 52
Влизам да кажа, че дуетът беше бая добре.
Джулия ми прозвуча ужасно. Поли също я мъчи тая песен и в нейно изпълнение не ми харесва. Само на Невена ми харесва интерпретацията.
На визия е добре Wink и много се старае Джулка, ама... не ми харесва.

# 53
Къде се гласува? Не виждам анкета. Blush
Обикновено задържам анкетата до началото на предаването, най-много до първото изпълнение, все пак тя е за предварителното ни очакване  Peace
Дотук дуетът ми хареса много. Джулия все повече ме дразни с прекалено стегнатото си и обрано поведение. Самото й изпълнение тази вечер не й се получи  Crossing Arms

# 54
  • София
Дуета се представи сравнително добре, но Джулия нещо не и се отдаде тая песен.

# 55
  • through the wormhole
Къде се гласува? Не виждам анкета. Blush
Обикновено задържам анкетата до началото на предаването, най-много до първото изпълнение, все пак тя е за предварителното ни очакване  Peace
Скрит текст:
Дотук дуетът ми хареса много. Джулия все повече ме дразни с прекалено стегнатото си и обрано поведение. Самото й изпълнение тази вечер не й се получи  Crossing Arms
Да, така и предположих. Все закъснявам. Simple Smile Все пак да кажа, че гласувам за предстоящия Геро. Party

# 56
На мен ми хареса и дуета и Джулия, смятам че Геро ще се справи отлично. Прея ще е як провал  Laughing

# 57
  • Пловдив
Джулия не ми хареса в началото, но финалът беше добре. Предвидливо не дадоха този път думата на Фънки  Laughing
Дуетът ми хареса, особено Светльо.

# 58
  • София
Представям си Калин какъв Висоцки щеше да докара...

# 59
  • Sofia
Ще го видим Геро. Като е речитатив по-му се удава. Но не показаха как пее на репетиции.
Милица наистина не я дават, защо ли?

Общи условия

Активация на акаунт