Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 751
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Не виждам защо да лепя аз като могат да ми го залепят.

Точно! Пък и в крайна сметка това им е работата, а очевадно една част не се справят добре, макар да го правят по цял ден Simple Smile

За лаборатория - пускам и в Хронолаб, и в Торакс.
Доволна съм, не са ми ги бъркали.

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 16:57 от Джей

# 181
Днес ми сложиха на два телефона стъклени протектори-в подлеза на тримонциум и срещу халите
И на двете места добре ги сложиха и за по 10лв
Лесно ли е ,трудно ли е-за всеки различно. Честно казано не ми се занимава
Също слагат и във форум тракия в китайския за 8лв стъклен  Peace

# 182
  • Пловдив
Днес на Гребната на този тъп нехигиеничен, стар фургон до трибуната, всичко с мега завишени цени разбира се, изкъртен от хора в хубавото време, една касова бележка не пуснаха, ама една.
Къде се сигнализира, в почивен ден може ли? Сигурно всички ги знаят, но все пак да си се оплача.
То и аз искам да имам караванка там, да си продавам сто кратно завишено, че и бележки да не пускам....
Е, стига вече!  #Cussing out

# 183
  • Пловдив
Днес на Гребната на този тъп нехигиеничен, стар фургон до трибуната, всичко с мега завишени цени разбира се, изкъртен от хора в хубавото време, една касова бележка не пуснаха, ама една.
Къде се сигнализира, в почивен ден може ли? Сигурно всички ги знаят, но все пак да си се оплача.
То и аз искам да имам караванка там, да си продавам сто кратно завишено, че и бележки да не пускам....
Е, стига вече!  #Cussing out

НАП - те контролират това.

# 184
Благодаря за инфото за детски градини - беше ми полезно bouquet

# 185
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми курсове по БЕЛ и математика за 3 клас (сега завършва 3 клас)
Искам да запиша каката някъде през лятото, а и след това през годината за допълнителна подготовка.
Ако е Център и Кичука ще е перфектно  bouquet

# 186
змейковица  ,  виж тук-  http://www.academy21century.com/

Имат хубави лагери по всяко време, различни курсове, състезания  за всички класове.
Миналата година ние се готвихме за матурата, за 12 клас и сме доволни.

Момичета,искам да си сменя формите за печене / за кекс и правоъгълната/ , тези, които имам се лющят.
От кои сте доволни и откъде да ги купя???

# 187
  • Пловдив
Ох, как ме разсмяхте с тези протектори.  Joy Купих си такъв от магазина, който е точно до ескалаторите в мола, отказаха ми да ми го залепят с обяснението, че от ескалатора падали постоянно прашинки и се полепвали между протектора и телефона, и клиентите правили рекламации. ooooh! Посъветваха ме да отида и да помоля момичетата, които продават на кьоска да ми го залепят. Справих се сама.

Кажете ми на коя лаборатория в Пловдив имате вяра? Двама лекари ми отказват изследвания от Писанец, последно ми объркаха едни проби и приключих с тях, но нямам идея къде да отида. Предпочитам да е в централата, а не в тези клонове в които минават периодично да събират материала.

gargamela, Josefin, благодаря за обясненията за фреш бара. Hug

Хронолаб. Има в Тракия, болница Тримонциум и ул.Кавала. Доволна съм ,а и лекарите ми са доволни ,че там ги правя.

# 188
  • Пловдив
Добре, де, защо само в частни лаборатории ходите!? Заради чакането ли или защото ги смятате за по-добри?
Лично аз, като дете на лекар, минавам само през лабораторията на ВМИ, а преди това минавам през на ДКЦ-то на ВМИ.
Скрит текст:
Защото майка ми е управител и на 100% знам какви апарати закупиха и колко лаборатории ги имат.
Само ако има нещо странно (завишено доста или сме болни от определено нещо) минавам втора.

Скрит текст:
Например за детето ми имаше поредица от едни уникално ужасни резултати, но се оказаха верни и бяхме адски закъсали, ама адски, след това и в чужбина бяхме на лечение. Значи в чужбина отидохме директно от ВМИ, с преведените документи и резултати, имахме вземане на кръв в продължение на 15 дни (престой) около 20 пъти в България, съответно се следеше определено нещо, после и в Австрия ни взеха разбира се няколко пъти, еми нещата си бяха така. Документите си бяха ОК от вми, лечението обаче  ooooh!
ВМИ е на принципа "мразя те, обичам те", но в случая на лаборатория искам да кажа, че не ходя в частна, но може би ме водят и където трябва (най-вече при когото трябва) за посявки и кръв  Rolling Eyes

За частната градина, ние като бяхме в детство мое, таксата беше
Скрит текст:
400 лв до 3 години,, 500 лв след 3 години с храна за цял ден, 298 лв за половин ден, ако си болен над месец си поемаш таксата, нищо не се връща, 40 дни да си в карантина, ходиш и плащаш като поп..За да ти пазят мястото.
Аз лично ако избирам пак частна, ще е Детство мое, въпреки това за таксата, там просто си е добре, Кичука са по-префърцунени и едно плащане занапред, една поза и чудо..Не обичам такива неща, а е вярно, че в Детство мое има и такива и онакива, но се срещат нормалните хора, ние имаме приятелчета доста, както и майки мои приятелки, съвсем нормални хора.
Сега обаче в "Щурче" бих казала, че се чувстваме като в частна градина. Няма да описвам защо, но едва ли всяка друга държавна в града е подобна. Ще си седим там още една година.

Кажете тази лятна Академия Максимум, кой е учителят, англичанин ли е или са учителки за двата месеца, засилила съм се натам сериозно да я дам за юни и юли?

# 189
  • Пловдив
Тези стъклени протекти ако примерно изпусна телефона на земята чупят ли се? Често ми се случва да си го изтървавам, а днес ще сменям протектора и се чудя стъклен или найлонче да е.

# 190
  • Майничка
Зависи от изпускането, аз съм чупила барабар с дисплея, но си беше яко мятане, щом и ключ ми се счупи при същия инцидент. Виждала съм пукнат протектор, но отдолу дисплеят си е здрав, работи си.

# 191
Здравейте!
От къде  в район Централен и Каменица мога да си купя коренчета сакъзчета и петунии на по-сносни цени,  а не 1 коренче за 2.5 Sad
Благодаря!

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 12:18 от eleaa

# 192
в кауфланд и бриколаж имаше по 50ст бордюрни петунии, сега не знам дали още има

# 193
  • Пловдив
Търся добър брокер за продажба на апартамент в Кършияка?
Също така ми трябва ми и изпитан майстор за ремонт на баня ( за друг апртамент,не този,който продаваме)  Praynig

# 194
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile. Търся да ми препоръчате добър гастро-ентериолог, от едно известно време имам подуване на корема и напрежение. Вярно е, че в последно време съм напълняла малко, но са само 3 килограма, а разликата в талията в сравнение с преди е 10 см и затова мисля, че проблема може би не е напълняването.

Общи условия

Активация на акаунт