Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 749
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Къде има по-дебел картон? В Джъмбо бях но е разноцветен, на мен ми трябва предимно червено и синьо, така че да го купя на лист е по-удачно Simple Smile
Дебел цветен картон А1 има в хоби-магазинчетата в ТЦ Сани. И в Джъмбо съм виждала, но е кампанийно - за началото на учебната година Peace
Продава се на лист, но като цена - не съм сигурна - около 1-1,5 някъде.
По-тънък (май 120гр. се води) има в книжарницата срещу 60-класното пак в Тракия. Формата също е А1, цената е 50-60ст.

Здравейте,от къде поръчвате торта от картон,ще ми трябва за детската градина? newsm78
ОЛХ, Базар.бг, крафтърските магазини

# 166
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя плик за сватба? Знам, че преди много време някъде около центъра имаше, но незнам дали съществува все още. Ходих в ТЦ Сани в Тракия, но не бях очарована, не е това, което очаквах. Другият ми вариант е да си го направя сама  newsm78

Красиви пликове купувам от магазинчето за опаковане на Отец Паисий.Като тръгнеш от Джумаята се пада от ляво,почти в началото.Горе долу тук http://www.bgmaps.com/link/41CBF38CC38ECFD6B3748D0F3F0FB1BD
Кьоска за опаковане в Мола също правят пликове

# 167
Здравейте,от къде поръчвате торта от картон,ще ми трябва за детската градина? newsm78
Вчера в един от посочените линкове, мисля че на магазин Кламер май беше видях че правят и торти, цената ми се видя много ниска - 15 лева, така че ако не ми остане време да я направя ще взема от там.
Точно затова и аз търся червен и син картон Simple Smile

Редактирам се: ето линка:
http://www.klamerbg.com/product/309/torta-za-rozhden-den.html

Протектори - мъжът ми си слага неговия (3 път вече) в някакъв магазин на Руски съвсем в началото, отдясно.
Доволен е, казва че момчето се справя отлично.
Първия му го бяха залепили в подлеза на ЦГ, но накриво.

Аз търся детски балеринки - тъмносин или червен лак, нещо от типа на тия в х и м.
Ходих и до двата магазина няма, в Уайкики също няма  Tired

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 08:27 от Джей

# 168
Благодаря за инфото за протекторите bouquet
Днес ще пробвам в подлеза на тримонциум-щом има доволни от там 

# 169
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя плик за сватба? Знам, че преди много време някъде около центъра имаше, но незнам дали съществува все още. Ходих в ТЦ Сани в Тракия, но не бях очарована, не е това, което очаквах. Другият ми вариант е да си го направя сама  newsm78

Красиви пликове купувам от магазинчето за опаковане на Отец Паисий.Като тръгнеш от Джумаята се пада от ляво,почти в началото.Горе долу тук http://www.bgmaps.com/link/41CBF38CC38ECFD6B3748D0F3F0FB1BD
Кьоска за опаковане в Мола също правят пликове
Благодаря  bouquet
За протектор - на мен ми сложиха в Тракия в едно магазинче между Форума и дюнерите Алекс. На булеварда се пада. Доволна съм, протектора (стъклен - 10 лв.) е купен от там и сложен безплатно  Peace

# 170
Не знам защо пишете, че струват стъклените по 10 лв, като аз трети сменям и все са по 30 лв
Пък и чак да се коментира кой магазин как слагал - лепенето е елементарно действие сравнимо със слагане на лепенка лейкопласт.
Който е работил някаква работа свързана с клиенти, не е възможно да не се е научил да лепи промо фолиа, елементарно действие е.

# 171
+1. Peace
Аз лепя моите и на мъжа ми протектори, досега никога не са ми ставали на балончета и не съм ги изкривявала. Има достатъчно клипчета в нета как става - елементарно е! Не работя с клиенти и не лепя нищо в ежедневието си.

# 172
Ох, как ме разсмяхте с тези протектори.  Joy Купих си такъв от магазина, който е точно до ескалаторите в мола, отказаха ми да ми го залепят с обяснението, че от ескалатора падали постоянно прашинки и се полепвали между протектора и телефона, и клиентите правили рекламации. ooooh! Посъветваха ме да отида и да помоля момичетата, които продават на кьоска да ми го залепят. Справих се сама.

Кажете ми на коя лаборатория в Пловдив имате вяра? Двама лекари ми отказват изследвания от Писанец, последно ми объркаха едни проби и приключих с тях, но нямам идея къде да отида. Предпочитам да е в централата, а не в тези клонове в които минават периодично да събират материала.

gargamela, Josefin, благодаря за обясненията за фреш бара. Hug

# 173
  • Пловдив
Не виждам защо да лепя аз като могат да ми го залепят. Новия ми апарат получих от търговеца със залепен стъклен протектор и силиконов калъф. И двата аксесоара са много фини и почти не личи, че ги има. Предположете, че има хора на които не им се удават подобни дейности. Нямам представа колко струва протекторът, но телефона го изпуснах почти от височината на ухото ми и не очаквах да го намеря цял въпросния протектор защото падна "по очи" и отскочи..... Laughing Леко е одраскан в долния край......

# 174
Стъклен протектор за 8 лв. с поставянето си взех преди седмица от 4-ти етаж(ако не го бъркам с 3-ти) в ТЦ ГРАНД.

# 175
  • Пловдив
Аз търся детски балеринки - тъмносин или червен лак, нещо от типа на тия в х и м.
Ходих и до двата магазина няма, в Уайкики също няма  Tired

Може да има в Дайхман и в детския магазин за обувки в Илиенци /влизаш от левия вход и се пада втория в ляво/

Доста търсих сандали със затворени пръсти отпред номер над 30 и нямаше никъде.Открих в магазин Капчица на Иван Вазов.Взех на голямата ми госпожица,че много си начуква ноктите и пръстите като играе лятото.Има и за момчета.Може да е полезно на някой

лепенето е елементарно действие сравнимо със слагане на лепенка лейкопласт.
Елементарно,ама не за всеки.Явно съм от партията кунки в гъзунки  LaughingЛепиха ми на кьоска в Мола-момичето чак третия успя да залепи както трябва.Другите два ставаха на балончето.Едва ли там лепят за първи път протектор

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 11:49 от ♥Elfita♥

# 176

Кажете ми на коя лаборатория в Пловдив имате вяра? Двама лекари ми отказват изследвания от Писанец, последно ми объркаха едни проби и приключих с тях, но нямам идея къде да отида. Предпочитам да е в централата, а не в тези клонове в които минават периодично да събират материала.

Никоя.
За определени изследвания, определени лаборатории наистина правят нещата както трябва, но да кажеш, че определена прави всички изследвания правилно, няма такава.
Не съществува лаборатория в Пловдив, която да не ми е бъркала изследвания.
Бъркани са ми и елементарни и по-сложни изследвания, обикновено вече пускам на 2-3 места, за да излезне нещо достоверно /важи за посявки/
Обикновени кръвни изследвания от апарат - там където имам познати и знам, че няма да се претупа процедурата или няма да се пише резултат от въздуха, ако не излезне, а ще се повтори пробата.

# 177
  • Пловдив
Мога да препоръчам Хронолаб в Тракия Peace

# 178
  • Пловдив
Не знам защо пишете, че струват стъклените по 10 лв, като аз трети сменям и все са по 30 лв
Пък и чак да се коментира кой магазин как слагал - лепенето е елементарно действие сравнимо със слагане на лепенка лейкопласт.
Който е работил някаква работа свързана с клиенти, не е възможно да не се е научил да лепи промо фолиа, елементарно действие е.

Явно на повечето места са по 10 лв. къде ги купуваш за 30 и на какъв интервал ги сменяш? Може би повече от година съм с този протектор и за сега нямам проблеми.

# 179
  • Пловдив
На таблета си слагам сама протекторите - ако не стане от раз, то от втория опит става hahaha Протекторите са обикновени, обаче... Стъклени не съм слагала, та не знам дали няма някоя тънкост...
...всъщност има ли стъклени протектори за 7" таблет?
Телефонът го имам от 2 години и съм без протектор. Нямам драскотина по екрана Mr. Green ...а не е като да е пазен Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт