Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Точно това влизам да пиша.
Брат ми наскоро си смени протектора със "стъклен" от въпросния магазин в подлеза. 10 лв протектор и смяната безплатна. Peace
И аз съм се пробвала сама и резултата винаги е плачевен.  Laughing

# 151
Кажете кой точно е магазина в подлеза на ЦГ,ще се ходи там,щом ги и слагат протекторите.

# 152
Бих искала да попитам, дали някой е ползвал заведение за посрещане на рожден ден в което да предлагат изпичане на фурна агне или друго печиво?

# 153
Аз писах за подлеза, но не съм видяла, че става въпрос за този на Централна гара, пишех за този в подлеза на Тримонциум.
По принцип във всеки такъв магазин предлагат тази услуга.
Не знаех, че някой искат да им се заплати за да сложат протектора, може би, ако не е закупен от тях. Peace

# 154
Здравейте,от къде поръчвате торта от картон,ще ми трябва за детската градина? newsm78

# 155
Отзиви и цена на месец в градина Приказка без край някой да знае?

# 156
Бих искала да попитам, дали някой е ползвал заведение за посрещане на рожден ден в което да предлагат изпичане на фурна агне или друго печиво?

В р-т Острова предлагат тази услуга и крайният резултат е много добър  Peace

# 157
ЛЪВИЦА, благодаря. Hug

# 158
  • Пловдив
Не я ли затвориха преди 2 год? Или сега има нова с това име?!
За частна градина лицензирана (защото доста от новите не са) и с хубави отзиви са Детство мое и една в Кичука. Трудно взимат заради наплив. И в двете има мнг деца на кифли, мутри, баровци и т.н ако търсиш без такива и ти пречат да знаеш хаха

# 159
Ахааа, благодаря, Жосефин.

# 160
  • Пловдив
Кажете кой точно е магазина в подлеза на ЦГ,ще се ходи там,щом ги и слагат протекторите.

Също в Мола слагат.На първия етаж,кьоска с калъфите за телефони.Протектор 10 лв и го слагат безплатно

# 161
Моя ми го сложиха в подлеза на Тримонциум, 10 лв. стъклен.

# 162

От 2 години е с ново име. Почти не познавам деца там, което ми е чудно, защото кой ходи там не мога да определя.
Наистина Дъга от мечти и Детство мое с най-добро име. Детство мое е вече с две бази и ясла. Дъга от мечти е с много хубава база и дълги традиции, но наистина се получава момента, че се събират определен тип кръгове, не бих казала мутри, защото вече такива няма. Докато в Детство мое са повече хора, които са дошли от други градове, за определени година-две в града и не им се занимава да влизат в държавните, хора, на които международни компании плащат градината, чужденци има много.
Но не е проблем приема, стига да е заявен навреме.
За мен и двете са ОК като база и отношение, пак зависи на кои от учителите ще попадне.

# 163
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя плик за сватба? Знам, че преди много време някъде около центъра имаше, но незнам дали съществува все още. Ходих в ТЦ Сани в Тракия, но не бях очарована, не е това, което очаквах. Другият ми вариант е да си го направя сама  newsm78

# 164
Благодаря, Ерин!

Общи условия

Активация на акаунт