Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 639
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Виждали ли сте някъде такъв картон
Скрит текст:

# 136
  • Пловдив
Това не е релефен картон, той е станал такъв след като е минат на машина за релеф.

# 137
Виждали ли сте някъде такъв картон
Скрит текст:
Виж в алиекспрес-има доста джунджурийки за да си направиш релеф на хартията.http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Creative-DIY-Tools-Beaut … .1000014.5.9PvDnb
Аз ще правя картички за кръщенето ни-роклички,но като за бебе.Поръчала съм си един бордюрен пънч с панделки-все още не е дошъл обаче.Ако мога да ти помогна с нещо ми пиши.

# 138
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да купя стилна подаръчна кошница?
В Лекси съм виждала и готови, и само кошница, различни размери.

Beautiful_life кое Лекси, днес бях на Пещерско шосе, но нямаше никакви.
Голямото Лекси след моста на ВИХВП.

# 139
Много хубави кошници прави Лейди Ди.

# 140
Къде има по-дебел картон? В Джъмбо бях но е разноцветен, на мен ми трябва предимно червено и синьо, така че да го купя на лист е по-удачно Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Ерин Брокович,  Beautiful_life благодаря за предложенията bouquet

Къде има по-дебел картон? В Джъмбо бях но е разноцветен, на мен ми трябва предимно червено и синьо, така че да го купя на лист е по-удачно Simple Smile

В хоби център Кламер продават на листове, намира се срещу Синдикалния дом.

# 142
  • Пловдив

violenza, само кошница ли търсиш или такава с подаръци - шоколади, кафе, вино...?

и двата варианта ме устройват, ако намеря хубава кошница бих могла и сама да аранжирам Simple Smile
Красиви кошници продават в ДиГи84Peace А аранжирани кошници съм виждала в Метро, но само по празници, Коледа например  Thinking.

# 143
Кошници преди съм виждала в Джъмбо, а и в магазините на Соан-94 http://www.soan94.com/gradinska-ukrasa/koshnitsi. Сигурно и в повечето цветарски магазини продават.

# 144
Обобщено за кошниците -
ако ще си я правиш ти - Диги имат поне 5-6 модела /аз винаги си купувам от там и кошницата и хартията, целофана и панделката, вярно като купиш цяла опаковка си излиза все едно в магазин да ти я направят и после остава материал/, но ми прави удоволствие да си я опаковам
ако нямаш време и искаш друг - Лейди Ди, по Великден видях нейна кошница, беше блестяща, така че с удоволствие бих отишла и поръчала при нея следващ път

На мен по-голямо удоволствие ми прави пълненето с хубави и домашни неща, затова не бих купила готова
Освен това обичам да си пълня специално за човека и да слагам неща, които знам, че обича и ще го зарадват

На другите места е периодично появяването на кошниците и няма такова разнообразие като в Диги

# 145
Здравейте
Къде в Пловдив могат да ми сложат скрийн протектор на телефона. И да го направят добре
Опитах сама но не се получава Sad

# 146
  • Пловдив
Като си купувах калъф за телефона от Даис, за слагане на протектор момичето ме насочи към големия магазин за телефони на малката главна, след халите горе долу срещу магазин Стела се пада.

# 147
Здравейте
Къде в Пловдив могат да ми сложат скрийн протектор на телефона. И да го направят добре
Опитах сама но не се получава Sad
И в подлеза на Централна гара има магазин за аксесоари, където слагат протектори.

# 148
Знаете ли колко взимат за услугата

# 149
  • Пловдив
Знаете ли колко взимат за услугата
Услугата е безплатна, ако закупиш протектора от магазина  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт