Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
А някакви препоръчки за ЛЛ?
За Тракия предпочитам.

Ние сме всички при д-р Мария Драгиева в поликлиниката в Тракия. Личен лекар и педиатър. Доволна съм, много спокойна жена, по - възрастна е, никога не връща и досега направления за нищо не е отказала. Не говори много.

Благодаря, но аз искам да се махам от детското, защото сегашната ни ЛЛ е там.

# 511
  • Пловдив
За Тракия предпочитам.
Цялото семейство сме при д-р Николов в поликлиниката. Нямам оплаквания - преглежда, пуска изследвания, дава направления. Нямам никакви забележки към него, може би защото не ми се налага често да го посещавам. (да чукна на дърво) Преди бях при друг, но се преместих при Николов.

# 512
  • Пловдив
За Тракия предпочитам.
Цялото семейство сме при д-р Николов в поликлиниката. Нямам оплаквания - преглежда, пуска изследвания, дава направления. Нямам никакви забележки към него, може би защото не ми се налага често да го посещавам. (да чукна на дърво) Преди бях при друг, но се преместих при Николов.

А на кой етаж е?

# 513

Благодаря ти Ерин Брокович, аз точно там в Джъмбо търсих, при домашен текстил за бебе, но така и не открих. Питах служител, не получих отговор, както и да е ще търся на друго място. Пък като не намеря, ще си ушия едни и ще си реша проблема.

Доколкото помня бебешкия текстил е при аксесоарите за баня, вляво от входа, а общия текстил за дома е по средата на магазина и това е другото място където може да са.  Винаги има управителите и заместници да обикалят да проверяват /а те си знаят стоката/, на баджовете им пише управител или заместник управител, но сте права, че за този сървайвър, по-лесно ще е да се ушият.  Simple Smile

# 514
Бихте ли ми припомнили как се казва магазинът за дамска мода на малката главна, острани на Паоло Ботичели, срещу МВР поликлиниката? Върти ми се нещо като Джованоти, но не съм сигурна. Търся им ФБ страницата, ако има такава. bouquet

# 515
Знаете ли къде в Пловдив се продава фонданена хартия за торти с анимационни герои?

# 516
  • Пловдив
За Тракия предпочитам.

А на кой етаж е?
2, от стълбите срещу асансьорите в ляво и след това пак на ляво.

# 517
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив се продава фонданена хартия за торти с анимационни герои?

Вчера в Попи-Мони в Кауфланд Тракия видях, имаше доста със снимки с цени в един каталог

# 518
  • Пловдив
Здравейте! Въпросът ми сигурно не е за тук, но незнам къде да попитам. Ще изпращам 4 бр. джанти за кола чрез куриерска фирма, някой знае ли как трябва да бъдат опаковани и аз ли трябва да го направя? Ако им ги занеса директно в офиса в насипно състояние, проблем ли ще е?

# 519
Соленка, благодаря за инфото. bouquet
А каква специалност е този лекар?

# 520
Здравейте! Въпросът ми сигурно не е за тук, но незнам къде да попитам. Ще изпращам 4 бр. джанти за кола чрез куриерска фирма, някой знае ли как трябва да бъдат опаковани и аз ли трябва да го направя? Ако им ги занеса директно в офиса в насипно състояние, проблем ли ще е?

Мисля, че няма да е проблем те да ти ги опаковат. Имат различни по големина найлонови торби.

# 521
  • Пловдив
Соленка, благодаря за инфото. bouquet
А каква специалност е този лекар?
Общопрактикуващ.

# 522

Вчера в Попи-Мони в Кауфланд Тракия видях, имаше доста със снимки с цени в един каталог
Благодаря!

# 523
Мъжът ми се занимана с АГУ части и пращаме из цялата страта като поръчват- използва Еконт. Те ги претеглят и опаковат според вида продукт!

# 524
  • Пловдив
Мъжът ми се занимана с АГУ части и пращаме из цялата страта като поръчват- използва Еконт. Те ги претеглят и опаковат според вида продукт!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт