Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, къде има мъжки чантички за през рамо на сносни цени?

Паоло Ботичели, погледни и из китайските магазини тип Панда, Дензел. В Халите също има магазин, където продават и мъжки чанти.
Също и в Илиянци вижте.

# 91
Привет момичета!

Дайте телефон на някоя жена, от която сте доволни за почистване на дом. Основно, след ремонт.
С тенденция , ако я харесам да я ползвам ежеседмично.
Гледах разни фирми, но там се върти персонала често и не предпочитам така.
Благодаря предварително smile3525

# 92
  • София
Принципно 36 ти върши работа, но трябва да го хванеш или от Сточна гара, или горе на Бетонния мост. Ако го хванеш на Бетонния мост, ги броя 8 спирки, а от Сточна гара - 7. Общината се намира в сградата на Полиграфията, но входът е отстрани на сградата, на "Толстой", а не откъм булеварда.
а да ме ориентирате на къде да тръгна като изляза от гарата? коя от двете спирки е най-близо?

# 93
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос към пловдивчани - кой е най-хубавия ви МОЛ? Два пъти идваме в града ви и търсим голям мол с повече марки, но нещо не успяваме  Rolling Eyes Вчера се забихме в МОЛ Галерия, който се оказа почти празен  Confused Търсихме МОЛ Тракия и навигацията ни заведе там - едно и също ли са? Преди няколко седмици пак по навигация отидохме в един някъде в края на Пловдив беше, не помня името, но пак не беше кой знае колко голям и нямаше WAIKIKI. няма ли някой, който да е по- в центъра и да е по-голям и зареден, като в София? След няколко седмици сигурно пак ще ни се наложи да ходим наблизо и ако ме упътите ще направим още един опит Simple Smile

# 94
До колко часа работи Джъмбо през седмицата?

# 95
  • в сърцата на децата <3
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос към пловдивчани - кой е най-хубавия ви МОЛ? Два пъти идваме в града ви и търсим голям мол с повече марки, но нещо не успяваме  Rolling Eyes Вчера се забихме в МОЛ Галерия, който се оказа почти празен  Confused Търсихме МОЛ Тракия и навигацията ни заведе там - едно и също ли са? Преди няколко седмици пак по навигация отидохме в един някъде в края на Пловдив беше, не помня името, но пак не беше кой знае колко голям и нямаше WAIKIKI. няма ли някой, който да е по- в центъра и да е по-голям и зареден, като в София? След няколко седмици сигурно пак ще ни се наложи да ходим наблизо и ако ме упътите ще направим още един опит Simple Smile
Има един на ул. Перущица 11 - не е в края на града, едва ли него сте посетили. Аз тези здания не ги харесвам изобщо и съответно не ги посещавам, но имам спомен, че беше пълен с магазини. А Галерия е на 2/3 празен, той си беше обречен от самото начало... Имаше Waikiki в него (Галерия), в другия май няма, има H&M на два етажа.

Има много хубави места в града, които си заслужават да се видят, защо точно МОЛ търсите?

# 96
Защото имаме 1 час най-много и детето иска да си купи нещо, защото и тук магазините не са нещо особено:) Иначе в града сме ходили на разходка и пак бих отишла, но повече време трябва.

# 97
  • в сърцата на децата <3
Защото имаме 1 час най-много и детето иска да си купи нещо, защото и тук магазините не са нещо особено:) Иначе в града сме ходили на разходка и пак бих отишла, но повече време трябва.
Да ти кажа - магазините са на 99% същите като в новия МОЛ до гарата в Плевен  Grinning Аз съм плевенчанка по принцип, в Пловдив живея от 10 години  Mr. Green За 1 час по-добре се разходете по центъра, а ако е хубаво времето - може и към Альошата да се качите (но до там може и повече време да ви отнеме). На центъра имаше един хубав голям магазин за дрехи, почти до Джумаята беше, като отиваш нататък се пада в дясно. Ако някое от другите момичета се сеща как се казваше  newsm78 Разговорно го наричаме с приятелите ми "евтиния" магазин...

Да добавя - може и през Джъмбо да минете, въпреки, че аз и него не харесвам  Joy

# 98
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос към пловдивчани - кой е най-хубавия ви МОЛ?

Имаме само един Мол.Не е кой знае какво.Дали са ти адреса.Разгледайте го.
Уайкики има в Галерията където сте били и ще отварят  в РИТЕЙЛ ПАРК ПЛОВДИВ /район Тракия,бул. Менделеев 2Б/
Сайта на Мола http://mallplovdiv.bg/ да видите магазините и на Ритейл парка http://www.retailpark.bg/stores-bg
В Тракия има и Форум Тракия https://www.facebook.com/TC.FORUM.TRAKIA/,пак с магазини,но е по-посредствено

# 99
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

МОЛ-а като в София нямаме. Но имаме много по-страхотни места. Разходете се из пешеходната част на Главната - магазини бол + страхотен Римски стадион на открито.

# 100
Препоръчайте ми магазин за пердета, с опция за ушиване.

# 101
Здравейте, къде има мъжки чантички за през рамо на сносни цени?

Паоло Ботичели, погледни и из китайските магазини тип Панда, Дензел. В Халите също има магазин, където продават и мъжки чанти.
Също и в Илиянци вижте.
Благодаря,намерих  bouquet

# 102
  • Пловдив
Аз уших моите, в едно магазинче на една малка уличка пресечка на ул Гео Милев ,но не помня Янтра или Осъм , зад Мтел на Мария Луиза.Изглежда много невзрачно отпред ,като гараж. Доволна съм и от ушиването.
Колежки си шиха на "циганския мол" и са много доволни. Казват ,че има разнообразие,ушили са им ги докато обиколят и цената е била много под магазините из града.

# 103
Аз уших моите, в едно магазинче на една малка уличка пресечка на ул Гео Милев ,но не помня Янтра или Осъм , зад Мтел на Мария Луиза.Изглежда много невзрачно отпред ,като гараж. Доволна съм и от ушиването.
Колежки си шиха на "циганския мол" и са много доволни. Казват ,че има разнообразие,ушили са им ги докато обиколят и цената е била много под магазините из града.

Много ти благодаря! bouquet

# 104
Здравейте! Спешно се нуждая от майстор на бойлерите. Има ли някой, който да е ползвал услугите му и да е доволен/на.

Общи условия

Активация на акаунт