Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile. Търся да ми препоръчате добър гастро-ентериолог, от едно известно време имам подуване на корема и напрежение. Вярно е, че в последно време съм напълняла малко, но са само 3 килограма, а разликата в талията в сравнение с преди е 10 см и затова мисля, че проблема може би не е напълняването.
За мен най-добър е д-р Десислав Станчев-Каспела!  Peace

# 196
Ерин, а от държавна градина в район Северен или Южен добри отзиви имате ли? Съжалявам, че питам тук, знам за съществуващите теми. На всеки с мнение ще съм благодарна!

# 197
  • Пловдив
Магазина за детски играчки, който беше в Галерията на 3-я етаж премести ли се някъде или напълно затвори врати за Пловдив?

# 198
Не бих искала с лека ръка да оценявам труда и усилията на хората, много е лесно зад монитора да квалифицираш авторитетно неща често и се злоупотребява със силата на форума, защото някакаво субективно мнение на нищо неразбиращ човек като го повтори 100 пъти и става неоспорим факт.
В градините за мен всичко е до учителките, винаги градината за децата си съм я избирала спрямо госпожите и с пълна сила си оценявам избора когато дойдат сборни групи.
В Северен с добро име са Марица, Бреза, Весела, Дъга донякъде, Славей донякъде /прехвалената ябълка/
Южен - Осми Март /строго определени учители/, Мая /също определени учители/, лично моето дете не бих дала никога във Валентина и Светлина, но вероятно има и доволни от там.

# 199
Някой правил ли е глюкозотолерантен тест във ВМИ? Интересува ме колко време отнема, каква е цената и къде точно се прави? Моля, препоръчайте ми и добър ендокринолог?

# 200
Благодаря, Ерин! Ценя мнението ти.

# 201
  • Пловдив
Къде има пресни стекове риба тон?  newsm78

# 202
  • в сърцата на децата <3
Някой правил ли е глюкозотолерантен тест във ВМИ? Интересува ме колко време отнема, каква е цената и къде точно се прави? Моля, препоръчайте ми и добър ендокринолог?
Правила съм два пъти в Селена. 80 лева и отгоре беше като пари, но последно беше преди година. Добър ендокринолог - д-р Георгиев, кабинета му е срещу Военна болница. Работи със ЗК, но първо се обади за час и тогава си взимай направление, защото обикновено се чака. Аз (преди година, пак да подчертая) чаках месец и половина за час, сега може да друго. Не пречи да звъннеш, ако искаш ще ти пратя номера на лични. Един съвет от мен - вземи си първия възможен час! Винаги се намират разни хорица да се набутват между часовете "само нещо да попитам" и графика отива по дяволите още в 10.
Понеже сега като родя пак ще правя ОГТТ видях, че в Писанец цената е 44 лева, но там не съм ходила. Посочените от мен суми са с трикратно мерене на инсулин, не само на захар. Отнема 2 часа - боцкат те на гладно (не трябва да взимаш НИЩО освен вода преди теста), веднага след приема на глюкозата и след 120 минути. През това време не приемаш нищо друго, дори вода. Не се движиш. Мен ме караха да си нося глюкозата (купува се от аптеката и е някакви стотинки) и един лимон (уж да не ти се гади от сладкото, но все си е много гадно). Ако имаш още въпроси - насреща съм  Peace

# 203
  • Пловдив
В издирване съм за добър и любезен ЛЛ...ако има такова "животно".В Тракия за предпочитане Wink

# 204
  • Пловдив
mystic woman, мъжът ми е при д-р Драганова. Много е доволен.  Peace
Добър лекар, любезна е, не отказва направления.

# 205
В издирване съм за добър и любезен ЛЛ...ако има такова "животно".В Тракия за предпочитане Wink
Д- р Лазарова- 2-ро ДКЦ - страшно мила и любезна, винаги откликва и изслушва без да притупва Peace

# 206
Ще сменям личния си лекар,защото изобщо не сам доволна.Живея в Кичук Париж,но приемам предложения и от други квартали.

# 207
  • Пловдив
mystic woman, мъжът ми е при д-р Драганова. Много е доволен.  Peace
Добър лекар, любезна е, не отказва направления.
На втория етаж ли е...?Дали може и детето при нея да преместя newsm78 Че нашата говори и преслушва едновременно Crazy Кво чува...

# 208
  • Пловдив
На третия - при зъболекарите. Обикновено няма повече от двама души, които да чакат. Simple Smile
Вероятно може да преместиш и детето при нея. Обмисляхме да я изберем за ЛЛ на дъщеря ми. Отказахме се, защото се спряхме на близка. Simple Smile

# 209
... Моля, препоръчайте ми и добър ендокринолог?
Мога да препоръчам Др Вяра Тарева ( давам на ЛС телефон). Адекватно лечение изписва ( за разлика от прехвален друг ендокринолог ).

Ще сменям личния си лекар,защото изобщо не сам доволна.Живея в Кичук Париж,но приемам предложения и от други квартали.
Ако те устройва на бул Дунав- лекарка с опит,пращаме й пациенти,доволни са ,обръща внимание.На Лс телефон давам

Общи условия

Активация на акаунт