Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile. Търся да ми препоръчате добър гастро-ентериолог, от едно известно време имам подуване на корема и напрежение. Вярно е, че в последно време съм напълняла малко, но са само 3 килограма, а разликата в талията в сравнение с преди е 10 см и затова мисля, че проблема може би не е напълняването.
За мен най-добър е д-р Десислав Станчев-Каспела!  Peace

Благодаря  bouquet

# 211
... Моля, препоръчайте ми и добър ендокринолог?
Мога да препоръчам Др Вяра Тарева ( давам на ЛС телефон). Адекватно лечение изписва ( за разлика от прехвален друг ендокринолог ).

Ще сменям личния си лекар,защото изобщо не сам доволна.Живея в Кичук Париж,но приемам предложения и от други квартали.
Ако те устройва на бул Дунав- лекарка с опит,пращаме й пациенти,доволни са ,обръща внимание.На Лс телефон давам
Може ли името на тази лекарка на Дунав?

# 212
  • в сърцата на децата <3
Скоро беше обсъждано къде може да се даде дреха за боядисване, но не мога да намеря коментарите... Искам да боядисам шарен памучен слинг, защото е розов на цветя, а ми се иска да го пригодя за синчето  Heart Eyes Изглежда ето така

Пояснявам, че тука е татето с беба  Mr. Green Защото в съседната тема се зачуди една девойка що са ми космати ръцете  Joy

# 213
 Joy Joy Joy

Най-добре ще е да идеш направо в някое химическо където боядисват.
Сещам се за това преди тунела и в Кючука до Събота пазара има едно точно до борсата за сладки. В последното съм си боядисвала преди време панталон и сако, бяха едноцветни, но цвета беше много наситен и не оцветяваше другите дрехи при пране. Не съм ползвала услугите на този на тунела, но само добри отзиви съм чувала за тях. Peace

# 214
  • Пловдив
Моля помагайте с майстор за баня  Praynig  Praynig   Praynig

# 215
  • в сърцата на децата <3
Абе Ивекс, ти да не ме следиш  Joy Joy Joy Точно за нещо около тунела ми се въртеше като информация... По-подробен адрес?

Майстор за какво?

# 216
 Joy Joy
Не, явно следим еднакви теми.
Та затова реших да пиша тук за химическите.

# 217
  • в сърцата на децата <3
Шегувам се, естествено  Hug Joy

# 218
  • Пловдив

Майстор за какво?
За всичко - лепене на плочки,поставяне на параван,тоалетна чиния,мивка,душ

# 219
Къде има пресни стекове риба тон?  newsm78
Аз си купувам от Метро. В повечето случаи са ок, но все пак поискай да го помиришеш преди да ти го опаковат. Те зареждат 2 пъти седмично, ама не се сещам точно в кои дни.

# 220
Скоро беше обсъждано къде може да се даде дреха за боядисване, но не мога да намеря коментарите... Искам да боядисам шарен памучен слинг, защото е розов на цветя, а ми се иска да го пригодя за синчето  ....

Може да се пришие друг плат върху розовото. По-добре, според мен, от боядисване.

# 221
Има ли в Пловдив магазин в който предлагат козметика на Yves Rocher?

# 222
  • Майничка
В Lilly с/у H&M на главната съм виждала. Мисля, че и в магазин Триумф /с/у Сладоледената къща/  и в Еми /на ъгъла на Главната и Д-р Вълкович/ също се продава козметика на Ив Роше.

# 223
За Лили знам, но там има само душ гелове и шампоани.
Мен ме интересува главно за фон дьо тени.
Питам, защото ми казаха, че не се внасяла козметиката.
Скрит текст:
Оставих фон дьо тена си на приятелката на брат ми, който беше на привършване. На детето му е харесало и сега иска да си закупи, но иска да пробва и другите цветове, за да уцели точния за нея. Ако поръча онлайн не знам дали ще си улучи цвят. Peace

Благодаря Гаргамела ще я изпратя в Еми.  bouquet

# 224
  • Майничка
Точно фон дьо тен не съм сигурна, че съм виждала /но аз и не ползвам, та толкова и гледам Embarassed/. Иначе, ако има път към София, имат фирмен магазин на Графа, близо до пейката с баща и син Славейкови.

Общи условия

Активация на акаунт