Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 793
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Момичета , моля Ви спешно ми трябва шкаф за повиване  на фирма Дибо в Пловдив. Моля ви ако някоя знае къде се предлагат такива да ми каже. Praynig
Нашият го взехме от фирмения им магазин в Тракия. Преди почти 6 години, обаче - и идея си нямам съществува ли още.
Помня, че и на нас ни трябваше спешно - исках бял, но имаха наличен само син, та и кошарата я поръчахме синя (докараха я след седмица) Peace

А може ли да ми кажете къде точно се намира фирмения им магазин, защото аз не намирам никакво инфо.

# 376
  • Пловдив
Кога работят пеещите фонтани в градската?

# 377
  • Пловдив
И аз се интересувам за пеещите фонтани?
Ще имам гости, с дете на 3 ще бъдат, за понеделник и вторник, ще има ли някаква празнична програма из града? Някакви занимания за деца, хендмейд щуротии? Къде да ги заведа, освен на гребната, Капана, градската градина? Не ми се ще извън града толкова, защото без това са за малко и да не пътуват. Може и Лаута.

# 378
Детската железница е интересна за 3 г. дете

# 379
  • Пловдив
А може ли да ми кажете къде точно се намира фирмения им магазин, защото аз не намирам никакво инфо.

Как не намираш инфо?На сайта за Пловдив е посочено това-Пловдив / мебелни магазини “Детелина”
мобилен: 0899 85 85 05 / 0899 85 85 27.Звъня ли да питаш?
Магазина в Тракия мисля,че го затвориха,не е посочен и в сайта.Беше след Мебелна къща ,на първото колело

Друг вариант е да прозвъниш детските магазини,които продават мебели и да питаш дали имат наличен.Вис Виталис и т.н

# 380
  • Пловдив
Момичета , моля Ви спешно ми трябва шкаф за повиване  на фирма Дибо в Пловдив. Моля ви ако някоя знае къде се предлагат такива да ми каже. Praynig
Нашият го взехме от фирмения им магазин в Тракия. Преди почти 6 години, обаче - и идея си нямам съществува ли още.
Помня, че и на нас ни трябваше спешно - исках бял, но имаха наличен само син, та и кошарата я поръчахме синя (докараха я след седмица) Peace

Ако олкс е вариант, вижте какво излиза като напише човек "дибо" в търсачката:
http://olx.bg/za-bebeto-i-deteto/q-%D0%B4%D0%B8%D0%B1%D0%BE/?sea … Bdescription%5D=1

Аз бих написала и шкаф за попиване, селектираш "за бебето и детето" раздела и може да попаднеш и на по-красиви, запазени и добра цена шкафове!

# 381
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря разсад на розов храст и дивите карамфилчета?

В парниците на Овощарския.

Къде е това Овощарския?

# 382
  • Пловдив
Момичета, някъде виждали ли сте детска закачалка тип "пиано"?

# 383
Къде има пунктове за вторични суровини (хартия)?

# 384
  • Пловдив
Погледнах в сайта им - за Пловдив има само телефон... Може и да са го  затворили магазина... Защо не звъннете на посочения телефон - от там биха дали най-достоверната информация Peace
А ♥Elfita♥ е обяснила къде се намираше

# 385
Къде в Пловдив мога да намеря разсад на розов храст и дивите карамфилчета?

В парниците на Овощарския.

Къде е това Овощарския?

В Остромила. Виж в гугъл "Овощарски институт"!

# 386
Извара на Маджаров съм купувала от млечния магазин на Събота пазара /този по който се слиза по едни стълбички/ срещу дрогерии Лили се пада горе-долу.
Идеално, благодаря ти много!

# 387
kade v plovdiv ima waikiki i na Zara magazini? i niakoi xodil li e na pazar v Lozengrad?

# 388
  • Майничка
kade v plovdiv ima waikiki i na Zara magazini? i niakoi xodil li e na pazar v Lozengrad?

Зара няма, Уайкики има в МОЛ Галерия, зад Метро в Тракия.

# 389
Къде се намира най-богато разнообразие от марки парфюми, които мога да пробвам на място, без да ми бъде отказвано безцеремонно и без да гледам намусените физиономии на продавачките?

Общи условия

Активация на акаунт