Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 615
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Къде могат да ми направят индивидуални стелки за плоскостъпие? Казаха ми, че в подлеза на Съединение имало такъв магазин, там взимали мярка.

В Трякия, бл.15, на мястото на едновремешната денонощна аптека от скоро се помещава ортопедичен магазин. Вероятно точно с това се занимават.

# 616
Моля ако има някой в Княза (Благоев) 5-7 клас да ми пише на лични  Blush

# 617
Здравейте, стягаме кръщене. Ще е някоя от църквите в Стария град, можете ли да ми препоръчате ресторант за около 35 човека с вкусна храна и приятна обстановка? Hug

# 618
  • Някъде там
Като споменахте др. Гутман искам да попитам ехокардиографията дали се плаща отделно или се минава с направлението?  Rolling Eyes

Нищо не съм плащала отделно , но това беше преди 2 години . В момента нямам представа как стоят нещата .

# 619
Здравейте, стягаме кръщене. Ще е някоя от църквите в Стария град, можете ли да ми препоръчате ресторант за около 35 човека с вкусна храна и приятна обстановка? Hug
Нашето кръщене ще е с около 27човека.Ще сме в р-т Даяна в Тракия.Пробвахме храната и в Тони 2000,но не ни хареса.Ритуала ще ни е в манастира "Св.Георги" в с.Белащица.

# 620
Търся фирма за изработка на поликарбонатни навеси, не намирам информация в гугъл, излизат ми фирми, продаващи такива плоскости.

# 621
В алати гледах "стойка" /мисля така се води/ и плоскости за такива навеси - ти си ги поставяш и сглобяваш

# 622
  • Пловдив
Търся фирма за изработка на поликарбонатни навеси, не намирам информация в гугъл, излизат ми фирми, продаващи такива плоскости.

http://infocall.bg/alutrejding-19733/produkti/stakleni-navesi-i- … plovdiv-3031.html

Не съм ги ползвала обаче

# 623
  • Пловдив
И аз търся такива,ама от стъкло...
тия от поликарбон хич не са качествени.

# 624
  • Пловдив

Фирмата,която дадох,правят и от стъкло

# 625
  • Пловдив

Фирмата,която дадох,правят и от стъкло
ще проверя Peace

# 626
В Джъмбо има ли надуваеми възглавници за плаж?

# 627
В Джъмбо има ли надуваеми възглавници за плаж?

Да!

# 628
  • Пловдив
Къде освен джъмбо ги има тези сапунени балони, в комплект с ръкавици? Видяхме и сега издирваме, в хиполенд в мола нямаха, но ако има някъде по складове на брезовско и т.н, ще проверя също, не ми се дава сума за такава глупост  Joy

И знаете ли в иБей задължително ли е плащането с пейпал за стоки, които са buy now, т.е може ли просто с кредитна карта, без да е регистрирана в пейпал...и за Амазон, английските става дума.

# 629
  • Пловдив
От Амазон може да пазаруваш директно с карта.

Общи условия

Активация на акаунт