Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 607
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Детски зъболекар? По възможност в района на Селена или някъде из Кичука?.. Знам за Роза Йосифова - Розидент в Южен полъх, но не съм доволна от нея.

(и един допълнителен въпрос - плащат ли се манипулациите за деца?)

Аз водя моето дете в Кичука до парк Белите брези, при едно младо момиче :Деси Николова-0896578602.Доволна съм, има подход, изчаква  детето , усмихната е и детето не се плаши.

# 631
Жосефин, не, трябва през Пейпал да мине.

# 632
  • до едно тепе
Сапунените балони в комплект с ръкавици мисля ги мернах в Комсед. Погледнах им сега в сайта. Имат някакви с чорапи Laughing
Но мисля,че и с ръкавици имаше миналата седмица. Имам бегъл спомен че докато минавах покрай тях вървеше реклама на едно мъничко ТВ newsm78

# 633
  • Пловдив
Оф,ще взема да регистрирам в пейпал тая карта вече! Благодаря ви!
Ще видя в комсед др седмица като минавам!

# 634
  • Пловдив
От скоро, в Ибей може да се плаща и с кредитна карта, освен Пейпал  Peace

# 635
  • В царството на мечтите
 Embarassed

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Някой може ли да помогне с информация дали в Джъмбо предлагат пластмасови кутии с капак за съхранение на архив. Предлаганите в Метро и Юск варианти са от дебела твърда пластмаса и са доста скъпи. Търся нещо по-непренциозно като варант в рамките на 5-10 лв. максимум бройката.

# 637
Има пластмасови, но не съм сигурна дали са същия размер. Със сигурност има от картонените подсилени и гланцирани на точния размер.
За архивиране използвам кашоните от банани, по-големи са, но супер здрави и удобни. В хипермаркетите въртят търговия с тях (по 2 лв/БР), но ако имаш вътрешен човек може да те снабди дори безплатно.

# 638
  • Пловдив
Има пластмасови, но не съм сигурна дали са същия размер. Със сигурност има от картонените подсилени и гланцирани на точния размер.
За архивиране използвам кашоните от банани, по-големи са, но супер здрави и удобни. В хипермаркетите въртят търговия с тях (по 2 лв/БР), но ако имаш вътрешен човек може да те снабди дори безплатно.
Аз се снабдявам от пазара на левче.

# 639
  • о`майна лунна нощ е
Ще трябва да отида до там и да разгледам наличностите. Необходими са ми пластмасови, защото ще се съхраняват в мазе с малка влажност и със сигурност - обикаляно от мишоци /имаше следи/. Варианти за кашони имам, но трябва да се насоча към нещо по-устойчиво на влагата и най-вече - на изяждане.
Обмислям и метален шкаф втора употреба за съхранение на архив, ако стойността му се окаже близка до n-на брой пластмасови контейнери, които ми трябват общо, за да събера архива в тях.

# 640
за подобни кутии се сетих Айко и Икеа
По спомен Айко е по-добрата цена, Икеа се продават отделно кутия и капак, качествени са, има различни размери, но големите са в порядъка на 15-20 лв кутията
Айко имат един размер по-ниски и дълги, който за всичките които съм виждала излиза най-евтино обем/цена.

# 641
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! В Икеята се разгледах виртуално, но нещо не можах да харесам - за по 15-20 лева има и в Метро. Сега ще видя дали Айко предлагат он-лайн нещо. Колко му е да скоча до Стара Загора да взема, ако наистина си заслужава.

# 642
Благодаря! В Икеята се разгледах виртуално, но нещо не можах да харесам - за по 15-20 лева има и в Метро. Сега ще видя дали Айко предлагат он-лайн нещо. Колко му е да скоча до Стара Загора да взема, ако наистина си заслужава.

Виж и тези:
http://jysk.bg/search?query=%D0%9A%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F+%D0%B … rrentPage%22%3A1}

# 643
Къде да търся чинийки, чаши, салфетки на кораби и котви (сини, червени или бели)? За детско пиратско парти, както и балони в същите цветове.

# 644
Здравейте, стягаме кръщене. Ще е някоя от църквите в Стария град, можете ли да ми препоръчате ресторант за около 35 човека с вкусна храна и приятна обстановка? Hug
Нашето кръщене ще е с около 27човека.Ще сме в р-т Даяна в Тракия.Пробвахме храната и в Тони 2000,но не ни хареса.Ритуала ще ни е в манастира "Св.Георги" в с.Белащица.
Наскоро бяхме на кръщене в  "Св.Георги" в с.Белащица, беше много хубаво. Simple Smile Ние се спряхме на "Св.Константин и Елена". Даяна не знаех, че има в Тракия, сещам се само за центъра.. Похвалиха ни и ресторант Чинари на Гребната..

Общи условия

Активация на акаунт