Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 680
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Тип био вариант на крем Здраве - http://apteka.framar.bg/30047389/%D0%B1%D1%8F%D0%BB-%D0%BA%D1%80 … -55-%D0%B3%D1%80-

Линка, имай предвид, че е ОК 1 година - ако ще се праща в чужбина за презапасяване да си изчислят потреблението за една година, не повече.
За много големи голичества ако ги нямат налични по аптеките, можеш да му се обадиш да ти ги пусне по куриер, има телефон, ако се разтърсиш в гугъл ще излезне и мобилен- https://mbasic.facebook.com/notes/med-i-centercom/%D0%B1%D1%8F%D … /132900506759441/

Айде, уредихме и отстъпката от производителя - https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936956242/ … D1%87%D0%B5%D0%B2

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 08:12 от Ерин Брокович

# 676
  • Пловдив
Момичета,къде около кино Фейсис в Тракия,мога да събера 6-7 деца на по 10г. за почерпка newsm78 Сетих се за Аморе...на по пица.

Онзи клуб на Полиграфията ок ли е за рож.дни за по-големи?Какво точно се прави там?

# 677
Мистик,били сме там,стрелба е забавлението,нашите на по 6-7г бяха много доволни, но идея няма за вас дали ще е Ок.

# 678
На какъв телефон се звъни при прекалено вдигане на шум след 22ч?Един еврофутбол до нас нещо прекаляват с виковете и пиянските истории.Та съм се заканила,че няма да оставя така нещата.

# 679
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми фирма или жена за почистване на вход в малка жилищна кооперация. Благодаря предварително!

# 680
  • Пловдив
Мистик,били сме там,стрелба е забавлението,нашите на по 6-7г бяха много доволни, но идея няма за вас дали ще е Ок.
Peace
Били в ремонт до 15/07.

# 681
  • Пловдив
На какъв телефон се звъни при прекалено вдигане на шум след 22ч?Един еврофутбол до нас нещо прекаляват с виковете и пиянските истории.Та съм се заканила,че няма да оставя така нещата.
Районното или направо 112 Peace

# 682
  • до едно тепе
Районното или направо 112 Peace
112  Peace
Миналата година разкарахме една циганска сватба между блоковете. Бумкаха музика до 8 и зачезнаха. Към 10,30 се завърнаха на тълпа с викове, бумкане на барабани и подсвиркване. 15 мин след като мъжа ми подаде сигнала  дойде патрулката и си ги разпратиха по домовете Whistling

# 683
  • Пловдив
Момичета в процес на търсене съм на добра фризьорка.Доста рових и се спрях на Петя Урумова.
Моля за телефон за контакт и цена за подстригване.
Фризьорка добра в какво? За подстригване мога да ти препоръчам моята, вече седма година ходя при нея и злополучен опит имам само с едно омбре (и то жената ми каза, да не го правим, но аз настоях). Цените ѝ са много прилични (10 лева за измиване, подстригване и сешоар; 30 за боядисване на дълга коса с включени предходните три процедури; около 45-50 са официалните прически) При интерес ще пиша коя е и ще дам телефон. Работи в Кичука
Може ли координати  Grinning

# 684
Има пластмасови, но не съм сигурна дали са същия размер. Със сигурност има от картонените подсилени и гланцирани на точния размер.
За архивиране използвам кашоните от банани, по-големи са, но супер здрави и удобни. В хипермаркетите въртят търговия с тях (по 2 лв/БР), но ако имаш вътрешен човек може да те снабди дори безплатно.
Аз се снабдявам от пазара на левче.
В Билла са предложили на мъжа ми такива кашони по 50ст, миналата седмица ./Трябваха ни за преместване на багаж/

# 685
Момичета в процес на търсене съм на добра фризьорка.Доста рових и се спрях на Петя Урумова.
Моля за телефон за контакт и цена за подстригване.
Фризьорка добра в какво? За подстригване мога да ти препоръчам моята, вече седма година ходя при нея и злополучен опит имам само с едно омбре (и то жената ми каза, да не го правим, но аз настоях). Цените ѝ са много прилични (10 лева за измиване, подстригване и сешоар; 30 за боядисване на дълга коса с включени предходните три процедури; около 45-50 са официалните прически) При интерес ще пиша коя е и ще дам телефон. Работи в Кичука
Може ли координати  Grinning
Нещо проблем ли има?

# 686
  • Пловдив
Детски обувки за плаж.....къде? Декатлон? Джъмбо? Дайхман ще ми е удобно. Някъде по-централно.....Утре трябва да ги купя.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:44 от dazel

# 687
  • Пловдив
Някой да е виждал из Пловдив постелка татами пъзел- ползва се за джудо и рехабилитация? Не се сещам къде да търся?

# 688
  • Пловдив
Детски обувки за плаж.....къде? Декатлон? Джъмбо? Дайхман ще ми е удобно. Някъде по-централно.....Утре трябва да ги купя.
В Декатлон видях вчера, но беше лудница и не обърнах много внимание Peace

# 689
В Декатлон видях вчера, но беше лудница и не обърнах много внимание Peace
Лидъл - миналата седмица беше промоцията, но като гледам още имат количества  Peace

Общи условия

Активация на акаунт