Сешоар с приставка за изправяне

• 1 461
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Виждам, че предишните теми са доста стари, а доста ме интересува темата. Тъй като се подстригах късо - на каре, но касата ми е доста гъста и чуплива искам да си купя сешоар с такава приставка за да ми седи изправена. А нямам излишно време и пари за да ходя всеки път да ме изправя фризьор.
Четох, четох, но не разбрах кой е най препоръчвания продукт - BABYLISS 5712E или ROWENTA CV9130.
С електрическа четка със сигурност няма да се справя, а и надали на къса коса ще е добре.

Ще съм благодарна на Вашите мнения и препоръки.

# 1
Имам ROWENTA CV9130, с дълга и къдрава коса съм и се справя доста добре, особено, ако използвам и крем за изправяне.
Не мога обаче да постигна ефекта на перфектно изправена и блестяща коса както при фризьор - предполагам, че при чуплива коса ефектът би се постигнал по-лесно.
За съжаление не съм използвала другия уред иначе би било добре да се направи сравнение и да се даде мнение от някой, който ги е използвал и двата Simple Smile

# 2
  • София
Имам ROWENTA CV9130, с дълга и къдрава коса съм и се справя доста добре, особено, ако използвам и крем за изправяне.
Не мога обаче да постигна ефекта на перфектно изправена и блестяща коса както при фризьор - предполагам, че при чуплива коса ефектът би се постигнал по-лесно.
За съжаление не съм използвала другия уред иначе би било добре да се направи сравнение и да се даде мнение от някой, който ги е използвал и двата Simple Smile

silnikoL,

Благодаря ти за мнението. Като цяло и аз сякаш се насочих към Rowenta. Гледах сега и клип за четката, но тя е по скоро за дълга коса. С моята нищо няма да направи, а и ми е доста гъста и най много да заприличам на някоя луда..... hahaha hahaha hahaha

# 3
  • София
Струва ми се,че посоченият модел на Rowenta вече не се предлага на българския пазар.
Имам същия,купен преди години.Преди време реших да си взема нов такъв,но не намерих.
Но сякаш с четка и сешоар по-добре успявам да "укротя" косата си.

# 4
  • София
Струва ми се,че посоченият модел на Rowenta вече не се предлага на българския пазар.
Имам същия,купен преди години.Преди време реших да си взема нов такъв,но не намерих.
Но сякаш с четка и сешоар по-добре успявам да "укротя" косата си.

Има го наличен в техномаркет за 105 лв.

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 13:47 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 5
  • София
Извинявам се за подвеждането в такъв случай! Peace
Явно отскоро е пуснат,защото наистина го нямаше преди година да речем.

# 6
А четката на Реми Делукс някой ползвал ли я е? Момичета, гледайте, при покупка по-лека да е четката, че тежките не са удобни.

# 7
А за много къдрава коса дали такива приставки ще свършат работа?

Общи условия

Активация на акаунт