Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 598
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug
Изпуснах ли нещо? Така като прегледах коментарите май не съм Naughty
Ми освен гола на Челси Laughing друго не си hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha май наистина това е трябвало да го видя, а аз какво видях как Кемо се нерви, че Ни говори с Емко, сигурна съм, че гола на челси не е бил за изпускане Simple Smile
Тоя емко много плодовит бе, клиниката може да се издържа само от девойките дето праща да ги кастрират Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 23:45 от zighzy

# 616
Боже , тая серия ми беше просто  досадна .До преди няколко серии успяваха да ни изненадат .Сега бо-за !Елементарно много елементарно  Sick
Е , доста тур. сериали съм изгледала , но не очаквах , че този точно толкова тъп ще го направят .Язък за барута ! #Crazy
Преди искахме да ни пуснат малко севда , а сега искам просто да ни пуснат нещо поне интересно .А те си запълниха серията със стари кадри .И к,во повтаря Кемал ,че Нихан е инат .К'ъв инат , като паленце е с Емир .Бла-бла-бла ...

# 617
  • близо до брега на морето
Вай бе-у тоя мегаполис Асуто в същата клиника-и какво обяснение ще изпраскат на Кемал Rolling Eyes.Пък той нали е доверчив ще им се върже отново. Кой искаше да умре Емир-та Туфан действа newsm78

# 618

Вие я пожелахте, да не кажете че я крия после  hahaha hahaha hahaha
Тая пак е наемала някой да ги снима ама така да го направи че уж те незнаят боже боже   ooooh! Mr. Green Тя и Чапа го държеше уж и бяха много добре па те докъде го докараха  Laughing Какви пръстени то няма предложение  Mr. Green
Серията ми беше горе-долу ама така ше е до края на сезона какво да правим ще търпим  Peace Сигурна съм обаче в едно края на 34 серия ще е чок интересант  Laughing

# 619
Вай бе-у тоя мегаполис Асуто в същата клиника-и какво обяснение ще изпраскат на Кемал Rolling Eyes.Пък той нали е доверчив ще им се върже отново. Кой искаше да умре Емир-та Туфан действа newsm78
По-скоро ми се струва ,че Хак е заповядал .

# 620
Туфан я заведе да правят ДНК тест бе, Емир неще дете от Зеза. Ако е бременна от него, ще и се случи случка  Laughing
Аз сега се притесних, че и бебека на Кемал ще пострада бе  Shocked

# 621
Ренку, май и на Ливерпул гола съм изпуснала Confused но поне резултата разбрах Peace

# 622
Благодаря за приятната компания Hug Hug Hug...Еви, то като ги закарат в болница моа стане белни дал Ниханче е хамле.Лека нощ Hug

# 623
Ренку, май и на Ливерпул гола съм изпуснала Confused но поне резултата разбрах Peace
Joy Joy Joy Joy вкараха и те Party Party Party

# 624
  • София
Ама какво стана сега със спирачките на Емир  newsm78
да не изпрати Нихи в болница  ooooh!

# 625
Благодаря за приятната компания Hug Hug Hug...Еви, то като ги закарат в болница моа стане белни дал Ниханче е хамле.Лека нощ Hug
О, и като нищо Емко ще разбере преди Нихан и ще обяви на всички радостната вест . Joy

По- предпочитам да се опита да навреди на бебето , по- логично би било , ама тоя ще се надува като пуяк , че ще става'' баща ''.Ще видите в к'ви тъпотии ще ни вкарат  newsm78

# 626
Е нал орязаха маркучето ма не предполагаха че и Н ще е вътре

# 627
  • София
Е за това се притесних сега какво ще се случи

# 628
Те повод Кемал да се върне при нея и Лейля му разкаже Laughing ма требе да е в кома поне известно време де Laughing

# 629
Сега всички ще са у болницата заедно, само Зезе да не загуби бебока от притеснение по любимия newsm12

Общи условия

Активация на акаунт