Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Линде Peace

# 676
Ооох,приключих най-накрая с 29 серия...Нихан е за трепане,ама съм фен на Лейля  Mr. Green мн ме кефи тази жена  Laughing какви ги дума и все на място...пък Ондер и Галип кво се ежат като петлета  hahaha hahaha тя ни единия отразява,ни другия иска  Whistling Whistling

Мн тъпо постъпват спрямо Кемал...той страда и не иска и не иска да повярва,че Нихан се е отказала от него,ама на  Crossing Arms
Все повече ми се засилва предчувствието,че Нихан ще се окаже бременна и за да прикрие от Емир,ще спи с него...ей това ще е смърт за Кемал  Rolling Eyes

Това Зезе е мн тъпо,ама си и вярва  ooooh!  Но семейната вечеря ми хареса,по-честичко да се събират  hahaha hahaha  Вилдан как се радва на "просторната" градина...пък Кемо к'во столче даде на Емир  hahaha hahaha hahaha
Аз вече ще обръщам внимание основно на забавните неща ( хубаво,че ги има), че иначе трябва по два шоколада да си зареждам за всяка серия  Laughing

Хареса ми как Туфан се изпусна пред Асу- право,куме,в очите  Mr. Green ако й подейства отрезвяващо,ше е чудо.
Айде дано тя се светне най-накрая,че няма да бъде Кемал,независимо дали той ще е с Нихан...да му признае за Емир и заедно да действат срещу него...ей това е моята надежда  Peace

Уж нямаше какво да кажа,пък опнах чаршафа  Blush

# 677
Добро утро поспаланки ! Hug

# 678
Добро утро Hug Hug Hug отворете сънливите си очички, посрещнете деня закуската и кафето вече са сервирани Фили Hug Прекрасен ден пожелавам на всички love001

# 679
Оооппп Филипинче  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes
Добро утро и от мен  Mr. Green Hug Hug Hug

Ани  Hug Heart Eyes Ама какъв чаршаф си опнала  hahaha

# 680
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Тарък щеше да припадне  hahaha hahaha

Еви,  hahaha hahaha hahaha ми аз се ядосвах,ядосвах,след това се смях с Лейля...след това се бих по главата с Зезето,та си викам накрая поне да се изкажа  Mr. Green докато не ми е минал мерака с 30 серия  Joy

# 681
А аз изгледах снощи 30 еп .Хареса ми , че оная шматка Зезе малко я гризна съвестта , че ги е предала .Но сценаристите защо ни налагат такива противоречия - Зезе , влюбена в Емко , но му връща Нихан , обричайки и нея и Кемал на нещастие .А и себе си - да гледа как Емир трепери за Нихан. , и по която той е луд , Туфан , влюбен в Асу , ама и връща Кемал ( на който дължи големи благодарности , обричайки го на нещастие и лудост ), за да гледа от страни как тя примира за Кемал .Съжалявам много , но любовта е малко егоистична .Едно е да мислиш , че спасяваш любимия , друго - да му водиш собственоръчно половинка .
Но все пак - комплименти за Асу - беше готова да загуби Кемал , само за да го спаси от лудото братче .

Ходих на разходка до колежките .Те нали само за Л'Ореал пишат се сетих за рекламата на Несли  -много грозно и правят косата .Във Фатиха уж бедно момиче , а имаше по-хубава прическа от богаташката Нихан. Преди по-добре я правеха - изправена или на вълни .Най- ми харесва на Зезето косата !
А, сори за чаршафа - то цял кино екран .  newsm48

# 682
  • София
Привет момичета  Heart Eyes
Днес е дъждовен ден но все пак да си вдигнем настроението с малко хумор
Скрит текст:
Скрит текст:

Да не забравя и кафето  Heart Eyes
Скрит текст:
пожелавам ви днес докато тракате по клавиатурата да ви споходи и едно щастие  newsm53
Скрит текст:
А на тези които мислят до отскочат до Венеция  smile3506
Скрит текст:
------------------------------------------------
Къде сте момичета  newsm78
Саморедактирам се
Започнали са снимките на нов филм с Озджан Дениз и Нюргюл Йешилчай
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 15:36 от БлагаВест

# 683
# 684
Здравейте!
То скоро не съм писала, че да взема да се изкажа с риск да отнеса критики  Laughing
Тези двамцата - Каан и Неслихан правят филма  newsm51 smile3525 И за двамата, тази игра ще е трамплин в кариерата.
Не зная защо, хубав е много Бурак, но нещо преиграва - и стойка, и жестове, и всичко.

# 685
Здравейте!
То скоро не съм писала, че да взема да се изкажа с риск да отнеса критики  Laughing
Тези двамцата - Каан и Неслихан правят филма  newsm51 smile3525 И за двамата, тази игра ще е трамплин в кариерата.
Не зная защо, хубав е много Бурак, но нещо преиграва - и стойка, и жестове, и всичко.

Peace

Здрасти Hug Hug Hug

# 686
  • Свети Влас
Здр. При нас преди малко се изсипа дъжд.
Кадир явно на зъболекър е ходил.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 18:00 от Габриела Радева

# 687
  • близо до брега на морето
Привет Hug Hug Hug
Мен пък ме кефи много и Бу Mr. Green

# 688
Леле, то цяла схема направена. Браво, не е необходимо да гледаш филма, за да разбереш, че работата е малко: аз търся тебе, ти търсиш друг, но той търси друга, тя пък търси друг  newsm53 и се изпомешахме, кой къде е и защо Simple Smile

# 689
Леле, то цяла схема направена. Браво, не е необходимо да гледаш филма, за да разбереш, че работата е малко: аз търся тебе, ти търсиш друг, но той търси друга, тя пък търси друг  newsm53 и се изпомешахме, кой къде е и защо Simple Smile
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт