Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 584
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Миме, тази е кадъната бе Naughty Гьокче Бахадър  Mr. Green

# 556
  • близо до брега на морето

А таз не игра ли в Листопада Rolling Eyesне съм я гледала и неам впечатление-пък и кадъни рядко заглеждам Embarassed Mr. Green

# 557

А таз не игра ли в Листопада Rolling Eyesне съм я гледала и неам впечатление-пък и кадъни рядко заглеждам Embarassed Mr. Green
Ан тъй, от Листопада е  Peace
Знаем, че не заглеждаш кадъни, ама то и нема нужда бе  Stop Гледай си еркеците, че и тях едвам държиш под око  Naughty  Laughing

# 558
  • София

Знаем, че не заглеждаш кадъни, ама то и нема нужда бе  Stop Гледай си еркеците, че и тях едвам държиш под око  Naughty  Laughing
Ох кеф най-накрая Кадир да спре с този Кьосем  smile3508
да си обръсне брадата че го чака сватба а с брада хич не го харесвам ще развали снимките  newsm48
сигурно в новия сериял "Бели нощи" ще играе без брада чакам с нетърпение да го гледам обръснат  newsm53

# 559

Ох кеф най-накрая Кадир да спре с този Кьосем  smile3508
да си обръсне брадата че го чака сватба а с брада хич не го харесвам ще развали снимките  newsm48
сигурно в новия сериял "Бели нощи" ще играе без брада чакам с нетърпение да го гледам обръснат  newsm53

За да изглежда на годините на таа овсъ требе да си пусне не само брада , а и коса , и вежди , и нокти  Twisted Evil

# 560
  • София
Кадир като водещ на мис Турция

А ето кои са в публиката  smile3503 newsm47

# 561
Ха, дано я сменят...
Тя никак не ходи на Кадирчо...

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
Охооо ние даже и онлайн го гледахме тогава   Mr. Green
Значи в епизода, Зезе тъпа, Нихан мега тъпа, Озан потресаващо малоумен, изведнъж ги удари една тъпа вълна, направо ме е яд ги гледам всичките . Само Емир и Кемо,  са още с мозъчните си клетки на място  ooooh!

# 563
#DönüşYok

# 564
Връщане няма newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

Айде не отивала Laughing чекайте снимки да дадат на двамата па тогаз Laughing

Само аз Васето и Евето го аресваме всякак Party Party Party Twisted Evil

# 565
Ирка Heart Eyes Hug верно бе-и мис киризехме Joy Joy Joy
Ренко Hug...ма с дву-три дневна е трЕпач Crazy

# 566
Ирка Heart Eyes Hug верно бе-и мис киризехме Joy Joy Joy
Ренко Hug...ма с дву-три дневна е трЕпач Crazy
Мдааааа Laughing и кат клошар също беше Party

# 567
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим Heart Eyes Hug па се и радвахме като го дадат в кадър  hahaha hahaha hahaha

# 568
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Терзи  Hug Heart Eyes Ирко  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes

Тая буля Гьокче не е чак толкова зле бе, аз взех да си ги представям вече като двойка, па и не се знае какъв ще е сценарият  Laughing
Като се понаправи, доста я бива, освен това пуска едни страстни танци в инстаграма си... олеле майко  Shocked Mr. Green
Още се чудя какъв ще е сюжета, дано се хареса на драгия турски зрител, че да си погледаме патрончето и ние като хората   Crazy Mr. Green

Рьоне  Hug Heart Eyes ей на това му се вика истински фенове, във всеки образ да си го харесваш  Joy

# 569
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Терзи  Hug Heart Eyes Ирко  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes

Тая буля Гьокче не е чак толкова зле бе, аз взех да си ги представям вече като двойка, па и не се знае какъв ще е сценарият  Laughing
Като се понаправи, доста я бива, освен това пуска едни страстни танци в инстаграма си... олеле майко  Shocked Mr. Green
Още се чудя какъв ще е сюжета, дано се хареса на драгия турски зрител, че да си погледаме патрончето и ние като хората   Crazy Mr. Green

Рьоне  Hug Heart Eyes ей на това му се вика истински фенове, във всеки образ да си го харесваш  Joy

Eви че как да не го хареса човек като си е красив и добър актьор  Heart Eyes
А за Гьокче и аз си мисля че не е лоша като избор - по-добре от Фе  smile3502 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт