Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №4

• 164 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Хасеки Айше Султан

Айше: Господарю.

Мурад: Моя Айше.

Айше: Скъпи мой, моля те знай, че каквото и да направиш то е най-доброто. Ще бъда винаги до теб, както съм винаги до нашите деца. Всички ще видят и ще приемат, че тази държава има само един Падишах. И това е Султан Мурад Хан.

Айше: Вече започва нашата ера!

bouquet Благодаря! bouquet

За Шахин ще замълча. Примирила съм се с възможностите му.

Хюля Авшар с нова визия

# 616
Хасеки Айше Султан

Айше: Господарю.

Мурад: Моя Айше.

Айше: Скъпи мой, моля те знай, че каквото и да направиш то е най-доброто. Ще бъда винаги до теб, както съм винаги до нашите деца. Всички ще видят и ще приемат, че тази държава има само един Падишах. И това е Султан Мурад Хан.

Айше: Вече започва нашата ера!

Благодаря!  smile3525

# 617
  • София
Атике Султан

Атике: В продължение на много дни седя и размишлявам... Защо е така, какви са тези чувства?
Атике: Виж сърцето ми, почувствай как бие. Сякаш има крила и се готви да полети.
Силахтар: Султанке, тези чувства са опасни. Могат да хвърлят човек в голяма пропаст от неприятности.
Атике: Зная. Но аз не се страхувам от падане, Силахтар. А ти?
Направете път! Негово височество Султан Мурад Хан!

# 618
  • София
Зари, момичета Hug Hug Hug

Усещам вече, че любимата ми сюжетна линия ще е Силяхтар-Атике. Mr. Green

# 619
  • София
Тинче  Heart Eyes

Усещам как Атике отсега ми става любимка.  Grinning  Heart Eyes
Външно ми напомня на Хюмашах с визията преди времевия скок, което пък е приятен бонус. Между другото, Едже (Атике) и Вилдан (Хюмашах) миналата година играха майка и дъщеря в сериал.

# 620
  • София
Зари, Heart Eyes
и аз мислех да кажа, че Атике ми прилича на Хюмашах - пак си взимаме думите от устата една на друга. hahaha Hug

Впрочем, не съм гледала актрисата (Атике) никъде досега. Но пък Джанер (Силяхтар) съм и го харесвам. Peace

# 621
  • София
Тинче, знаех си, че пак ще сме на едно мнение.  Grinning  Heart Eyes

Едже Чешмиоолу е много талантлива! Много!
Гледала съм я във "Времето лети", трети сезон. Страхотна игра направи там. После в сериала "Историята на Яз", където, както писах и по-горе, бяха майка и дъщеря с Вилдан. Миналата година си я бях заплюла за ролята на Дилруба, заради приликата й с малката актриса.

Нургюл с журналистката Йомюр Сабунджуоолу

Нямам търпение да я видя в пълния й блясък на султанка

# 622
Като прочетох това

Цитат
Султанке, тези чувства са опасни.

се сетих за Хюма и Зюл. Но от келебеци не ми остава време да го напиша. Пък вие ме изпреварихте. Grinning Дано да нямат техния край!

Айше в анонса изобщо не ми хареса / играта на актрисата /.

# 623
  • София
Заплеснах се и аз по Келебеците.  Crazy

Постери на Кьосем из Истанбулските сокаци

Вчера Нур Феттахоолу е била рожденичка. Да е жива и здрава, и скоро отново да я видим на екран!

# 624
  • София
Шехзаде Бейазид

Да живее шехзаде Бейазид!
Бейазид: Аги! Какво е това? Чрез моето име се изправяте и предизвиквате вълнение като това?! Не се страхувате от Всемогъщия Бог, изправяйки се без срам пред нашия Падишах и прекрачвайки границите! Ние нямаме нужда от вашата подкрепа!

# 625
Шехзаде Бейазид

Да живее шехзаде Бейазид!
Бейазид: Аги! Какво е това? Чрез моето име се изправяте и предизвиквате вълнение като това?! Не се страхувате от Всемогъщия Бог, изправяйки се без срам пред нашия Падишах и прекрачвайки границите! Ние нямаме нужда от вашата подкрепа!

Благодаря! newsm51

От същата фотосесия - на Мухсин Акгюн

# 626
  • София
Синан Паша
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/798547146257494017

Синан Паша: Тишината на Султан Мурад не предвещава нищо добро, скъпи мой Паша. Очевидно е, че е зает с приготовления. Силахтар Мустафа не позволява дори птичка да префръкне. Не мога да науча абсолютно нищо.

Мурад: В такъв случай, Мюфти Ефенди, нека проследим предателите между нас и ги изкореним един по един, за да нямаме никакви съмнения в никого.

Нов фрагман

Глас: Не се страхувам от тези, които са над водата. Те ще се удавят и изчезнат. Истинските предатели са скрити под водата.

Мъж: Не знам имената им, нито лицата им. Тези, които ще донесат вашето падение, не са много далеч. Те са тези, които са най-близо до вас.

Мурад: Тези предатели, ще намерят справедливостта, която им е писана на ръба на меча ми... От сега нататък, това е моето време/ера.

Евлийа Челеби: Това е справедливостта на Султан Мурад! Като юмрук от стомана ще вземе главите на всички предатели.

Атике: Главите на много предатели паднаха, и ще продължават да падат...

Кьосем: Моят господар не осъзнава колко голям огън разпалва, Халил Паша.

Мъж: В ръцете на принцеса Фарйа има много важно писмо.

Мъж: Кодирано е. Ще можеш ли да го разгадаеш?

Кьосем: Необходимо е веднага да се намесим.

Мурад: Дадох клетва. Ако не изтръгна дробовете на всички предатели, и ако не изпия кръвта им, нека Султанатът ми да бъде унищожен!

# 627
Зари, благодаря! bouquet

Ако съберат всички фрагмани, ето ти половин епизод Joy Joy

# 628
Чок благодаря за всички фрагмани и особено за преводите към тях! Както и за снимките!  smile3525 smile3525 smile3525

Случайно да знаете къде мога да намеря 29 и 30 епизод? Simple Smile

# 629
  • София
А каква суша беше допреди време.  Laughing  Сега ще ни "удавят" от клипове и фрагмани.

Angelistic, на турски или с някакъв превод?
Ако знаеш руски, на първа страница на темата има линк с епизодите. Ако ги търсиш в оригинал, виж в канала на сериала в ютюб. И за него има линк на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт