КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Много хубаво!  Heart Eyes Heart Eyes

Аладинка  wavey wavey

И Латинска Америка покори Medcezir  Party Party Party

Рейтингът на всеки епизод в Чили е около 30, четвърта серия е счупила рекорда с 32,8.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

ади бе!  Shocked Shocked   нали само Емир ги можеше тия номера  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чачи, Чачи може всичко!  Crazy Crazy Party Party  Flutter Flutter

Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107

това трябваше да ни го покажат в епизода  Crossing Arms  сигурно ги достраша от глоба  Joy Laughing

ей от тук се почнаха  hahaha  - голямо галкане имаше на ходилцата    Joy Joy

# 108

това трябваше да ни го покажат в епизода  Crossing Arms  сигурно ги достраша от глоба  Joy Laughing

Още ме е яд и за другите изрязани сцени  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Добре поне че се изхитриха и ги пуснаха във фрагмана.
Скрит текст:

# 109

ей от тук се почнаха  hahaha  - голямо галкане имаше на ходилцата    Joy Joy

ааа, много хубав кадър с табанчетата, Иве, и аз се сетих, ама не го открих...  Crazy Crazy Crazy

офф, беее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Още ме е яд и за другите изрязани сцени  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Flutter Flutter Crazy Нали ги имаме...   Party Party ... гониха се, стигнаха се...  Heart Eyes Heart Eyes сладури веселушки...  Голям купон, голяямм!  Party Party Heart Eyes  Иве,  сетих се да ти кажа, /като стана дума за купон  hahaha hahaha/ че онази дупка /заведение  Grinning Grinning / с барабаните и Умут с китарата е съседна на Ла Бум...  Grinning Grinning може пак той да я държи /заради Чачи  Wink Shocked кой знае...  Thinking Thinking  скришните места... hahaha hahaha

ДиманаHug Heart Eyes  това е след къпането в морето... Grinning Grinning

# 110
Здравейте, мили момичета. От известно време следя темата и благодарение на вас изтеглих преведените епизоди и ги изгледах на един дъх! Със сигурност това е най-хубавият сериал, който съм гледала - без значение турски или не. А вие, които неуморно сте превеждали сте страхотни!
Реших в крайна сметка да се включа в темичката и да ви попитам някои неща, които сякаш не ми се доизясниха напълно. Следя част от събитият покрай Чачи и вече дори изгледах новият му филм, наистина е страхотен.

Относно сериала - имам много любими моменти, както вярвам и вие. Питам се обаче, защо вкараха образит като Елиф и тази девойка на пристанището, за която казвате, че с конкурс е спечелила целувката (което обяснява и някак неадекватната и поява или по-точно визия, която според мен няма как да допадне на Яман) Grinning Защо обаче вкараха образа на Елиф, който така и не доразвиха? Вярно, че вероятно целта е била сам да докаже на себе си, че обича Мира повече от всичко, но все пак я изкараха едно добро момиче, което се влюби в Яман, обаче пък така и не показаха тя да среща друг. Тоест каква беше целта на появата и? Или може би замисъла е бил да покажат, че винаги има и следваща любов, макар и никога не като най-голямата? Вие как мислите?

Също така се присетих и в първи сезон как на Яман му се лепяха все бивши, богати нови щерки и какви ли не...докато на Мира никой освен Оркунчо Grinning Странно...

Също така ех, защо Серенай и Чаатай не са двойка и в реала...пасват си идеално според мен, а и имаше страшни искри в началото на сериала, очите им буквално светеха. Ако са били заедно, кой кого е зарязал първи се чудя, но е доста жалко Cry

# 111
Иве,  сетих се да ти кажа, /като стана дума за купон  hahaha hahaha/ че онази дупка /заведение  Grinning Grinning / с барабаните и Умут с китарата е съседна на Ла Бум...  Grinning Grinning може пак той да я държи /заради Чачи  Wink Shocked кой знае...  Thinking Thinking  скришните места... hahaha hahaha

ади сега раздрънкай на целия форум къде е тайното място, що стоиш  ooooh! ooooh! ooooh!
като ни го казаха на нас, не казаха - ходи, Лу, разказвай  Crossing Arms

Мира  Hug Hug  Вени ще ти отговори  hahaha hahaha hahaha  тя много харесваше Елиф  Mr. Green  
кои богаташки са се лепили на Яман  newsm78  

# 112
Иве,  сетих се да ти кажа, /като стана дума за купон  hahaha hahaha/ че онази дупка /заведение  Grinning Grinning / с барабаните и Умут с китарата е съседна на Ла Бум...  Grinning Grinning може пак той да я държи /заради Чачи  Wink Shocked кой знае...  Thinking Thinking  скришните места... hahaha hahaha

ади сега раздрънкай на целия форум къде е тайното място, що стоиш  ooooh! ooooh! ooooh!
като ни го казаха на нас, не казаха - ходи, Лу, разказвай  Crossing Arms

Мира  Hug Hug  Вени ще ти отговори  hahaha hahaha hahaha  тя много харесваше Елиф  Mr. Green 
кои богаташки са се лепили на Яман  newsm78 

Да, първа фенка й беше  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мира  wavey wavey
Елиф не мисля още да я коментирам  Sick Нека й дойде времето и тогава  Peace
И Мира си имаше почитатели, дето вдигаха кръвното на Яманчи  Mr. Green Mr. Green брат`чеда, Инанч Парс  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 113
Е първо беше Лейла бившата му, после за миг завъртяха натам и с лелята, веднага след като се загадижиха Grinning за капак пък дъщерята на стареца, която веднага му се лепна да го целува, уж заради играта (извинявам се, трудно помня имена Laughing )  Hug

За мен беше и малко нелогично как след като единствено Мира успя да свали високият зид, зад който Яман криеше чувствата и емоциите си, в края на първи сезон коренно го промениха. Направиха го ревнив, затворен и агресивен дори. Уж мислеше за доброто на Мира, а самият той едвам не я уби с думите си. Не ми хареса как Еджето го е измислила това. Да вкарат частта с ревността ок, но цялата тази агресия някак недоизмислена ми стои сякаш.

П.П. За мира да, Инанч, ама се знаеше от самото начало, че там нищо няма да стане. Докато Елиф и друга приказка, там нещата бяха сигурни. Предполагаше се, че ще си е с нея, сякаш някак по задължение. Grinning Там нещата бяха сериозни...

# 114

ДиманаHug Heart Eyes  това е след къпането в морето... Grinning Grinning

Благодаря1 newsm51 love001

Mira17, добре дошла в темата на  хубавия сериал.
Хубави въпроси, но наверно в предходни теми е разисквано, особено за Елиф и появата на другото момиче.  
Относно това , че Мира е била харесвана само от Оркун, извън Яман, мисля, че забравяш Тан.

# 115
  • Яко в Матрицата...
Много вЪ моля, Елиф нищо лошо не е направила, влюби се момичето Crazy Докато разни други индивиди от мъжки пол скъсиха живота на Яманчи Crossing Arms
Хелоу Laughing

# 116
Нищо лошо не е направила, така е Grinning но пък и сама си е виновна Елифчето. Знаеше, че сърцето на Яманчи не е свободно и пак хлътна. Но все пак защо изобщо я вкараха в играта, като не и дадоха да "играе" Grinning Поне да и бяха намерили нов любим, ама и това не стана Laughing

dimana-nova вярно, този съвсем го бях забравила  Laughing Laughing

# 117
Иве,  сетих се да ти кажа, /като стана дума за купон  hahaha hahaha/ че онази дупка /заведение  Grinning Grinning / с барабаните и Умут с китарата е съседна на Ла Бум...  Grinning Grinning може пак той да я държи /заради Чачи  Wink Shocked кой знае...  Thinking Thinking  скришните места... hahaha hahaha

ади сега раздрънкай на целия форум къде е тайното място, що стоиш  ooooh! ooooh! ooooh!
като ни го казаха на нас, не казаха - ходи, Лу, разказвай  Crossing Arms

Мира  Hug Hug  Вени ще ти отговори  hahaha hahaha hahaha  тя много харесваше Елиф  Mr. Green  
кои богаташки са се лепили на Яман  newsm78  

Айдааа, ...Blush ooooh! ooooh!  Отивам да нароня кукуруза в ъгъла...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Ивеее  Hug Heart Eyes  

Ооо, Инанч Парс, верно... хахахха... рози, а? ...  hahaha hahaha hahaha

Мира17  wavey wavey голяма забава си беше сериала, не му мисли толкова..  Peace Peace и все по- хубав става с времето... като хубавото вино и хубавите спомени...  Peace Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ, момичета!  Hug

ПП Рени Hug

Мира17, Според мен ...бая си поигра, потанцува и посука /по скайпа особено/ hahaha  hahaha hahaha  Елиф, хем де бая... на мен ми беше досадна след първия й епизод...

Иве, кажи деее, ... онази фенка от плажната снимка с Чачи и Дерия, дето приличаше на Монги, от де се взе, коя беше...  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 22:49 от Анонимен

# 118
  • Яко в Матрицата...
Нищо лошо не е направила, така е Grinning но пък и сама си е виновна Елифчето. Знаеше, че сърцето на Яманчи не е свободно и пак хлътна. Но все пак защо изобщо я вкараха в играта, като не и дадоха да "играе" Grinning Поне да и бяха намерили нов любим, ама и това не стана Laughing

То само Елиф да беше, с мед да го намажеш Laughing Колко още излишни случки и герои имаше ...  ooooh!

# 119
Да, абсолютно... И все пак, сериала грабва от първата, до последната серия. Това ми се е случвало само с още един или два турски сериала (Пепел от рози & Забраненият плод)

Лека нощ от мен, момичета и благодаря за топлото ви посрещане Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт