за капак пък дъщерята на стареца, която веднага му се лепна да го целува, уж заради играта (извинявам се, трудно помня имена 
За мен беше и малко нелогично как след като единствено Мира успя да свали високият зид, зад който Яман криеше чувствата и емоциите си, в края на първи сезон коренно го промениха. Направиха го ревнив, затворен и агресивен дори. Уж мислеше за доброто на Мира, а самият той едвам не я уби с думите си. Не ми хареса как Еджето го е измислила това. Да вкарат частта с ревността ок, но цялата тази агресия някак недоизмислена ми стои сякаш.
П.П. За мира да, Инанч, ама се знаеше от самото начало, че там нищо няма да стане. Докато Елиф и друга приказка, там нещата бяха сигурни. Предполагаше се, че ще си е с нея, сякаш някак по задължение.
Там нещата бяха сериозни...Ада наистина го целуна само заради играта. По една случайност той се оказа на вратата.

За мен поведението на Яман си имаше логично обяснение, но не ми се ще сега да обсъждаме втори сезон.

Мира17
голяма забава си беше сериала, не му мисли толкова..
и все по- хубав става с времето... като хубавото вино и хубавите спомени...

И без това твърде дълго се задържа. За известно време пътищата й се пресякоха с тези на другите герои и после си тръгна. Вкараха я в сериала, защото трябваше да изиграе определена роля в живота на Яман и Мира, а не за да става главен герой