КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 135

Party Party Party Party

Пленяват, пленяват наред... Crazy Crazy...друг е въпроса, че на някои им се иска да не е така.. . Sunglasses Sunglasses Joy Joy

Shocked Shocked  нима  Shocked  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 136
Днес пак се гонят  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 137
Скрит текст:

Party Party Party Party

Пленяват, пленяват наред... Crazy Crazy...друг е въпроса, че на някои им се иска да не е така.. . Sunglasses Sunglasses Joy Joy

...има 5-6 заблудили се.... Joy Joy Joy

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Нека, нееекааа.... Party Party Party Party Party

# 138
  • София
Скрит текст:

Party Party Party Party

...има 5-6 заблудили се.... Joy Joy Joy

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Нека, нееекааа.... Party Party Party Party Party
Калабалък да става  Joy Joy Joy Joy

# 139
  • София
Ехаа пак сте напълнили с готини снимки и клюки Simple Smile
Привет на новодошлите Simple Smile
Нищо не пропускам, но рядко успявам да се включа в дискусията.
И на мен не ми е удобен часа, в който го дават по БТВ Лейди иначе щях да го гледам отново Grinning
Някой спомена Делибал в предишните страници. Преди време го търсих да го дръпна, но не го намерих. Извинявам се, че това не е по темата, ама все пак е свързано с Чачи Simple Smile

# 140
Ехаа пак сте напълнили с готини снимки и клюки Simple Smile
Привет на новодошлите Simple Smile
Нищо не пропускам, но рядко успявам да се включа в дискусията.
И на мен не ми е удобен часа, в който го дават по БТВ Лейди иначе щях да го гледам отново Grinning
Някой спомена Делибал в предишните страници. Преди време го търсих да го дръпна, но не го намерих. Извинявам се, че това не е по темата, ама все пак е свързано с Чачи Simple Smile

Нани, Питай от къде не можеш да го дръпнеш, ... благодарение на LIRA production и приятели го има в Замунда, Онлайн филми и в Мега...

Прего!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=919471.msg33012190#msg33012190

Приятно гледане!

# 141
я да си го примъкнем и тук,  Laughing Party Party  че има  чок готино изречение, което трябва да се види от далекО   Laughing Laughing

Medcezir стана един от незабравимите проекти на турската телевизия.

превод - Ани и Рени  Heart Eyes Heart Eyes

Чаатай Улусой  Cosmopolitan – май 2016

# 142
Здравейте Ямирки!

Малко късничко се включвам, но направих преглед на днешното издание на темата и много ми хареса всичко, както винаги всъщност.
Рапортувам,  Joy Joyче утре пак ще закъснявам, защото днес не успях и не можах да видя мляс-мляса,
но се надявам да видя това действие как го правят тез сладури Joy Joy Joy 
Благодяра ви за снимките и информацията и за онова изречение на Ивето, което трябва да се види от далекО. Наистина ПО е незабравим проект.И невероятната химия на Ямира. Те “повличат“ зрителя да прикове очи в тях и да се зарази с  енергия им. Направих експеримент и показах на колеги на възраст около 40-те  една серия Това е „бягството“ на Мира  от ферибота и направената изненада от нея на Яман, красиво направената маса с вечеря и техния разговор. Всичките ми колеги бяха твърдо убедени, че между Серенай и Чаатай има избуяваща страст, пренесена много сполучливо при Яман и Мира. Един от тях дори каза, че те играят себе си.
Илюзията на киното е велико нещо, но истинските  и съществуващи чувства не могат да се скрият и добре се отразяват на екрана.

За това сигурно сте писали много при онлайн гледането, но ми се прииска и аз да си кажа нещо по въпроса. Харесвам ги като двойка Серенай и Чаатай и много съжалявам, че вече не са заедно.
При срещата им  на наградите /Пеперудите/ усетих нещо недоизказано между тях, поне това показа езика на телата им.  За това ще споделя по-късно, ако ви е интересно, сега вече ми е доста късно, за да опиша усещането си. Трябва първо да включа отново видеото от награждаването и да си спомня детайлите от този език. Дано не ви досаждам, затова изчезвам, запътвайки се към ..... sleepuu

# 143
Здравейте Ямирки!

Малко късничко се включвам, но направих преглед на днешното издание на темата и много ми хареса всичко, както винаги всъщност.
Рапортувам,  Joy Joyче утре пак ще закъснявам, защото днес не успях и не можах да видя мляс-мляса,
но се надявам да видя това действие как го правят тез сладури Joy Joy Joy 
Благодяра ви за снимките и информацията и за онова изречение на Ивето, което трябва да се види от далекО. Наистина ПО е незабравим проект.И невероятната химия на Ямира. Те “повличат“ зрителя да прикове очи в тях и да се зарази с  енергия им. Направих експеримент и показах на колеги на възраст около 40-те  една серия Това е „бягството“ на Мира  от ферибота и направената изненада от нея на Яман, красиво направената маса с вечеря и техния разговор. Всичките ми колеги бяха твърдо убедени, че между Серенай и Чаатай има избуяваща страст, пренесена много сполучливо при Яман и Мира. Един от тях дори каза, че те играят себе си.
Илюзията на киното е велико нещо, но истинските  и съществуващи чувства не могат да се скрият и добре се отразяват на екрана.

За това сигурно сте писали много при онлайн гледането, но ми се прииска и аз да си кажа нещо по въпроса. Харесвам ги като двойка Серенай и Чаатай и много съжалявам, че вече не са заедно.
При срещата им  на наградите /Пеперудите/ усетих нещо недоизказано между тях, поне това показа езика на телата им.  За това ще споделя по-късно, ако ви е интересно, сега вече ми е доста късно, за да опиша усещането си. Трябва първо да включа отново видеото от награждаването и да си спомня детайлите от този език. Дано не ви досаждам, затова изчезвам, запътвайки се към ..... sleepuu

На мен ще ми е много интересно да прочета за езика на телата  Peace Peace
Много, много ги харесвам и аз като двойка и екранна и реална
Лека нощ  Hug Hug

# 144
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
И аз го гледах днес учтивия Яманко  Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm47 newsm47
Трети сезон продължава с пълна сила  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 145

newsm47 newsm47
Трети сезон продължава с пълна сила  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Добрутрооо  Hug Hug Hug

Ай, много ме кефи трети сезон   Joy Joy Joy Joy Joy  Тези закачки ме умиляват почти колкото преглед на любими моменти от ПО...  Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Не следя сериала по ТВ, до кой епизод са?   Party Party

# 146
  • София

newsm47 newsm47

Добрутрооо  Hug Hug Hug

Ай, много ме кефи трети сезон   Joy Joy Joy Joy Joy  Тези закачки ме умиляват почти колкото преглед на любими моменти от ПО...  Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Не следя сериала по ТВ, до кой епизод са?   Party Party

В трети сезон няма излишни пълнежи  Laughing Laughing Laughing Само екшън  Peace
И аз много си ги харесвам като Яман и Мира  Heart Eyes и Селим аби, и Мерт, и Ейлюл, и лудата леля Седеф  Laughing
В реала съм сигурна, че е имало нещо между Чачо и Сери, но след края на сериала всеки е поел по пътя си. Те са млади и нямаше как да бъде по друг начин. И по този повод ще ви споделя едно стихче  Mr. Green

Скрит текст:
Започва път от моя праг

Започва път от моя праг
безкраен, обграден с трева.
Увлечен в неговия бяг,
и аз ще трябва да вървя.

По друма прежно отреден,
да търся някой кръстопът,
отъпкан от безброй нозе
решили там да се поспрат.

Че крие се зад онзи рът,
забравен спомен или блян,
забързан пак по своя път
оставил си го нявга там.

Но залез огнен като дим,
разпръснал нощтната тъма
поспира порива за миг,
на странник тръгнал към дома.

И щом се съмне - друм голям,
събирал болки и мечти
А после накъде - не знам,
душата шепне ми - върви...

Дж.Р.Р.Толкин

Димана  Hug Heart Eyes с удоволствие ще прочета за езика на телата. И на мен ми направи впечатление, че за момент премина нещо през тях и между тях неизказано.

# 147
 Hug Hug Добър дееен! Hug Hug

Харесвам ги като двойка Серенай и Чаатай и много съжалявам, че вече не са заедно.
При срещата им  на наградите /Пеперудите/ усетих нещо недоизказано между тях, поне това показа езика на телата им.  За това ще споделя по-късно, ако ви е интересно, сега вече ми е доста късно, за да опиша усещането си. Трябва първо да включа отново видеото от награждаването и да си спомня детайлите от този език. Дано не ви досаждам, затова изчезвам, запътвайки се към ..... sleepuu

+1  Peace Peace

Димана Hug Hug брой и мен, от тези, дето с удоволствие ще прочетат анализа ти за телата... Crazy Crazy

newsm47 newsm47
Трети сезон продължава с пълна сила  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ай, много ме кефи трети сезон   Joy Joy Joy Joy Joy  Тези закачки ме умиляват почти колкото преглед на любими моменти от ПО...  Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

И мен ме радват много... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Вивее Hug Hug Hug тешекю за стихчето... bouquet bouquet размечтах се... Blush Joy Joy Joy

# 148

Shocked Shocked   нИдей бе, ще вземат да се стигнат  hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm47 newsm47

Добрутрооо  Hug Hug Hug

Ай, много ме кефи трети сезон   Joy Joy Joy Joy Joy 

и мен  Joy Joy   Joy Joy

сашо екшън, вярно, Виви  hahaha hahaha hahaha hahaha
много хубаво стихотворение  Heart Eyes Heart Eyes   и много на място  Wink

да оплетем краката  Laughing Laughing
 Whistling Whistling

и да опипаме свойски бедрата  Joy

# 149

да оплетем краката  Laughing Laughing
 Whistling Whistling

и да опипаме свойски бедрата  Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Неговото си е негово Crazy Crazy...от сериала, та в реала Crazy или обратното  Crazy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт