КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Laughing Laughing Crazy Crazy

Победителка беше в някакъв конкурс, май за селфи. А той беше организиран от Elidor, чието рекламно лице по онова време беше Серенай  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верно късметлийка- едно селфи и ади Чачи да те нацелува, че ида те снимат в дизи с него!  ooooh! Crazy Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

вярно за селфи беше  Joy
снимаха я щото рекламното лице разреши  Joy  иначе само щеше да маха от пристанището  hahaha hahaha hahaha  ама Елидорката беше набрала на Чачо и го наказа с "това"  Sick Sick hahaha hahaha hahaha

# 91
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 92

Laughing Laughing Crazy Crazy

Победителка беше в някакъв конкурс, май за селфи. А той беше организиран от Elidor, чието рекламно лице по онова време беше Серенай  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верно късметлийка- едно селфи и ади Чачи да те нацелува, че ида те снимат в дизи с него!  ooooh! Crazy Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

вярно за селфи беше  Joy
снимаха я щото рекламното лице разреши  Joy  иначе само щеше да маха от пристанището  hahaha hahaha hahaha  ама Елидорката беше набрала на Чачо и го наказа с "това"  Sick Sick hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама вярно, наказание си беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
"Като не щеш да се целуваш с мен, на ти сега"  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 93
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

ама се намляскаха в морето  Crazy Crazy Crazy Joy  Серенай само дето не си качи краката на врата му  Joy
Ушо как ли е понесъл тая сцена?  Whistling Whistling Joy  или не е имало още Ушо  Joy 

hahaha hahaha hahaha hahaha  чака намига  rotfImbo rotfImbo

# 94
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

ама се намляскаха в морето  Crazy Crazy Crazy Joy  Серенай само дето не си качи краката на врата му  Joy
Ушо как ли е понесъл тая сцена?  Whistling Whistling Joy  или не е имало още Ушо  Joy 

hahaha hahaha hahaha hahaha  чака намига  rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сладур  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ушо тогава само си е мечтаел  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 95
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Здравейте Ямирки! wavey wavey wavey

Може ли да попитам нещо по повод това в спойлера.
Тази сцена от сериала ли е или от реала? Доста съм " невежа " по събитията на сериала и извън него, защото го загледах доста късно, всъщност, когато започна излъчването му по БТВ.  Не съм наясно, а ми е любопитно. На мен ми е интересно да знам нещо от личния живот на главните герои  , не само в този сериал. Чела съм много мнения из форума, че никой от списващите не се интересува от личния живот на актьорите и същевременно се публикуват статии и снимки от реала. Аз се интересувам и тук
намирам много информация за Серенай и Чачко и това ми харесва.Благодаря! newsm51
Иначе сериалът ме грабна и все още ме вълнува. Когато започна по БТВ веднага намерих темата и видях, че има превод. Смъкнах всички серии от посоченото място  и започна един маратон на гледане, не помня вече за колко време го изгледах до края и сега спокойно си го следя, когато ми е възможно. Снощи си пуснах оригиналната 14 серия, защото по БНВ Лейди са малко по-назад и търпилото ми не почака , та трябваше да видя какво точно става напред и така хайде 13, пък и 14 и до 3.00 часа. Сега ще започна 15 оригинална.  Много за сладки всички в този сериал, особенно Ямира и Мерт и Ейлюл. Искрено им се радвам, въпреки че ми е носталгично по отминалите луди, млади,студентски години. smile3518
Пожелавам ви приятен неделен ден в това мрачно време/  поне при нас е така/, подходящо за някоя още серия! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 13:00 от dimana-nova

# 96

добре, че е бил той да крепи рейтинга на ПО  rotfImbo

hahaha hahaha
hahaha

# 97
Здравейте  Hug Hug Hug

Тази сцена от сериала ли е или от реала?

Здравей, Димана! От реала, разбира се, от почивката им в Мексико...  Blush hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Шегувам се...  Peace Peace т.е. предполагам, че там са я репетирали,  Blush Crazy Crazy ноооо.... иначе е от последните серии на втори сезон, ще стигнеш и до там, но внимавай да не мигнеш и да я пропуснеш...  Joy Joy Joy ... затова тук сме извадили биноклите...  Joy Joy Joy Joy и на мен ми е любима тази сцена... Crazy hahaha hahaha ... еееех тези студентски години....  hahaha hahaha hahaha

Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Ушо тогава само си е мечтаел  Whistling Whistling Whistling Whistling

добре, че е бил той да крепи рейтинга на ПО  rotfImbo

hahaha hahaha
hahaha

Joy Joy Joy Joy Изядохте му ушите на Ушко, бе, мечтаел си бил още...  hahaha hahaha  

Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 20:44 от Анонимен

# 98
Здравейте  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Изядохте му ушите на Ушко, бе, мечтаел си бил още...  hahaha hahaha 

Joy Joy  глеЙ как пасва за главата на Чачо  hahaha hahaha hahaha

# 99
Здравейте  Hug Hug Hug

Тази сцена от сериала ли е или от реала?

Здравей, Димана! От реала, разбира се, от почивката им в Мексико...  Blush hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Шегувам се...  Peace Peace т.е. предполагам, че там са я репетирали там,  Blush Crazy Crazy ноооо.... иначе е от последните серии на втори сезон, ще стигнеш и до там, но внимавай да не мигнеш и да я пропуснеш...  Joy Joy Joy ... затова тук сме извадили биноклите...  Joy Joy Joy Joy и на мен ми е любима тази сцена... Crazy hahaha hahaha ... еееех тези студентски години....  hahaha hahaha hahaha

Благодаря за отговора! bouquet bouquet bouquet

# 100
Здравейте на всички! И аз съм,като  dimana-nova, започнах да гледам сериала, когато вече свършваше 2 сезон, много ме развълнува и много ми хареса, не мислех че може да се зарибя до такава степен,че го изгледах 1 и 2 сезон  почти нон-стоп.Прекрасен сериал и прекрасна актъорска игра. Laughing
Много ми е интересно да чета, какво коментирате, тъй като и аз не съм запозната с абсолютно нищо извън сериала. Радвам се, че има също и други запалени.  Joy  Ще следя с интерес това което пишете.Благодаря!  GrinningSimple Smile

# 101

добре, че е бил той да крепи рейтинга на ПО  rotfImbo

hahaha hahaha
hahaha

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy  глеЙ как пасва за главата на Чачо  hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party Party Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Димана  Hug Hug
И аз глидам КБ винаги, когато мога. Ама много неудобно време са му избрали по БТВ Лейди  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Редовно закъснявам за работа заради него  Tired Tired Joy Joy Joy Joy Joy
Аладинка  wavey wavey

И Латинска Америка покори Medcezir  Party Party Party

Рейтингът на всеки епизод в Чили е около 30, четвърта серия е счупила рекорда с 32,8.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 102
Аладинка, здравей! Радвам се, че има и друга като мен, запалена по сериала "след после".

Вени, въпреки че закъснявам за работа/ не винаги/ си го гредам без скрупули за закъснението.
Да, наистина е много неудобно времето но БТВ Лейди за излъчването ,единият път в 11 часа и повторението в 8 ч, но нали го имам и записан, та навксвам някакси.  Peace Grinning

# 103
# 104
И Латинска Америка покори Medcezir  Party Party Party

Рейтингът на всеки епизод в Чили е около 30, четвърта серия е счупила рекорда с 32,8.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

ади бе!  Shocked Shocked   нали само Емир ги можеше тия номера  hahaha hahaha hahaha

Димана, Аладинка   Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт