КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

newsm10

Добрутроооооо  Hug Hug Hug

Блазе им на чилийките... прясно влюбени, ееех...  Flutter Flutter Flutter Party Party

а Чачи и Сери май пак се гонят из мрежите...  Joy Joy Joy Сладуурриииии  Hug Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 451

а Чачи и Сери май пак се гонят из мрежите...  Joy Joy Joy Сладуурриииии  Hug Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

да бе, Чачо чакаше Серка да се изпляска на благотворитена вечер с възможно най-неподходящото облекло,   Shocked Shocked  да се изкипри така в Инст, че и той да се покаже   ooooh! ooooh!   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 452
Добро утро  Hug Hug

Много хубави на новите снимки и Чачко и Серенай  Party Party Party Party Party
И за хармонията между тях в ПО  Party Party
http://www.ranini.tv/ozel/15367/9/uyumun-en-dibini-yakalamis-unu … az-ekran-ciftleri

# 453
Който каквото и да е чакал, или не, аз не мога да им се разсърдя за облекльото,  Peace Grinning Grinning и двамата са в страхотна форма,  Heart Eyes Heart Eyes кешки и Чачи да беше по- леко облечен  Flutter Flutter  hahaha Hug Hug

Вени  Hug Hug, за хармонията, страстта и пределите им ... има превод от рускините

http://vk.com/public102959620

Хмммм,   Shocked а това звучи вече доста категорично, но нямаше препратка към оригинала...  Peace

http://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_62204

Heart Eyes Heart Eyes

Чао  Hug Hug

# 454
Който каквото и да е чакал, или не, аз не мога да им се разсърдя за облекльото,  Peace Grinning Grinning

...  ама като тръгнеш да даряваш за болни деца, добре е да имаш още малко плат в/у себе си  Laughing  Whistling 

# 455
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден момичета Hug Hug Hug

Който каквото и да е чакал, или не, аз не мога да им се разсърдя за облекльото,  Peace Grinning Grinning

...  ама като тръгнеш да даряваш за болни деца, добре е да имаш още малко плат в/у себе си  Laughing  Whistling 

И аз мисля така  Naughty Sick

# 456
Който каквото и да е чакал, или не, аз не мога да им се разсърдя за облекльото,  Peace Grinning Grinning

Е, по тази логика щом ще даряваш за болни деца, не трябва да правиш бал, на който да се пее и танцува  Whistling Peace
Каузата е добра. Дай Боже да успеят да помогнат на повече деца  Peace А дължината на роклята на Серенай едва ли има голямо значение.

# 457

Е, по тази логика щом ще даряваш за болни деца, не трябва да правиш бал, на който да се пее и танцува  Whistling Peace
Каузата е добра. Дай Боже да успеят да помогнат на повече деца  Peace А дължината на роклята на Серенай едва ли има голямо значение.

защитничката ми тя  love001  Joy   

не е дължината, яяяя  Joy  а кипренето в Инст в тоя вид с това събитие  Mr. Green  и едното е хубаво и другото, но не и заедно  Whistling 

# 458
  • Sofia, Bulgaria

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/13269466_49605 … 1NjkwNQ%3D%3D.2.l

https://www.facebook.com/raninitv/app/151858328287166/

Иве,защо ги събира заедно newsm78

# 459
Който каквото и да е чакал, или не, аз не мога да им се разсърдя за облекльото,  Peace Grinning Grinning

защитничката ми тя  love001  Joy   

не е дължината, яяяя  Joy  а кипренето в Инст в тоя вид с това събитие  Mr. Green  и едното е хубаво и другото, но не и заедно  Whistling 

Е, не мина номера с разсъбличането на Чачи...  Joy Joy Добре... ще си кажа и аз... Благотворителният концерт не е помен, напротив, той е заразяване с живот...  Peace Peace

Браво на Серенай, ако целта е и насочване на внимание върху дадена тема- успя!  Peace Peace

# 460

тоз новият  hahaha hahaha hahaha 

Благотворителният концерт не е помен, напротив, той е заразяване с живот...  Peace Peace

да бе, така се заразява  Joy

# 461

тоз новият  hahaha hahaha hahaha 

Благотворителният концерт не е помен, напротив, той е заразяване с живот...  Peace Peace

да бе, така се заразява  Joy

Hug Peace Peace

права си... и уста в уста става...   Crazy Crazy Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 462
# 463
  • Sofia, Bulgaria

Приятна вечеер  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 464
Добро утро  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт